Poruka od Satane za Spiritualni Rat


Postoji pozitivna i negativna strana u svim stvarima da ih održe u ravnoteži -
da Univerzum nastavi da teče. Tu su užasne i strašne stvari koje se moraju dogoditi, razarajuće smrtonosne stvari, a postoje i dobre i čudesne stvari pune života i kreativnosti koje se moraju dogoditi. Čini se da se ovo dogadja svakome nasumice i izgleda da će se tako nastaviti večno. To nije istina. I to je suština onoga što Ja Jesam.

Svet će se razviti dalje od ovoga. Uvek postoji drugi način da se uradi nešto. Taj način je daleko. Ali je ipak mogući način. Razaranje i teror neće uvek biti drugi način. Ali dok vreme ne dođe kada će razaranje i teror biti uklonjeni sa sveta moraš funkcionisati kako svet funkcioniše. Do tada, to će doći vremenom, to sam Ja -- Savršena Ravnoteža. To je neophodno. Razaranje i stvaranje.

Budući da vreme još nije, a ti si u vremenu koje nije, razaranje i stvaranje su u tvojim rukama kao što su u Mojim. Ne plaši se da činiš te stvari. Dok ne dodje vreme gde će te stvari pronaći mirnije značenje moraš zemlju održavati u ravnoteži. Nemoj se plašiti da uništavaš. Ne plaši se da stvaraš. SLUŠAJ Me. Stvaraj celim svojim bićem. Uništavaj celim svojim bićem. Nećeš biti više stvaran stvaranjem nego što ćeš biti uništavan uništavanjem. Jesi li stvoreniji sada? Jesi li ovde ili jesi li uništen? Ti si ovde. Ti ćeš biti ovde onoliko koliko sam Ja ovde a to je zauvek. Slušaj šta ti govorim. Ako ti kažem da stvaraš -- učini to. I učini to sa savršenošću i zadovoljstvom. A ako ti kažem da uništiš, učini to. Ne oklevaj. Uništavaj svom svojom silom i zadovoljstvom; da, Ja ti kažem da uživaš u onome što uništio si.


-Satana/Lucifer

Lično Diktirano od Satane

 

Nazad na Vojska Pakla 666

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457