Podsvesna poruka jevrejske Biblije:
jevrejska prevlast nad nejevrejima


Postoji tajna jevrejska zavera koja seže hiljadama godina unazad. Jevrejska elita je kontrolisala i uvek imala mnogo viši nivo znanja, daleko više od svega što je većina ljudi znala. Kada bi se osnovala nova društva, ova jevrejska zavera bi uzurpirala položaje verske i političke moći i obezbedila da svako napredno znanje u opticaju bude uklonjeno iz javnog domena u njihove tajne škole i organizacije. Vladajuća hijerarhija Vatikana nije ništa drugo do organizovani kriminalci koji su čovečanstvu naneli neizmerno uništenje, bedu, patnju i tugu. Katolička crkva i hrišćanska religija imaju ljude na višim nivoima okultizma, oni su isto oruđe jevreja - koji su njihovi gospodari. Jevreji su ti koji kontrolišu hrišćanske crkve, posebno Vatikan iz kojeg su nastale sve druge hrišćanske denominacije/sekte.

Na višim nivoima poznaju pravu moć sunca, numerologiju, masovni um, efekte planeta na ljudsko ponašanje, kako da manipulišu vremenom, energijom,... Koristili su svoje tajne organizacije za stvaranje institucija u javnoj areni kao npr. religije i političke partije da uklone okultno znanje i drže ga van opticaja. Inkvizicija je odličan primer, jer čak i govoriti o bilo čemu okultnom ili ezoteričnom u to vreme značilo je potpisati sopstvenu smrtnu presudu.

Da bi maksimizirala moć za svoju agendu, hrišćanske crkve su izgrađene na Ley linijama. Ley linije su oblasti na planeti koje imaju povećanu geo-magnetnu energiju. Ljudsko telo se sastoji i radi na bio-elektricitetu. Naše misli se sastoje od električnih impulsa. Kroz meditaciju i rad sa sopstvenim energetskim centrima (čakrama), možemo da usavršimo svoje misli da bismo imali jači električni izlaz i da utičemo na našu okolinu. Kada neko ko ima znanje koristi zemaljsku energiju pored ove usmerene misaone energije, to u velikoj meri pojačava moć koja stoji iza misli i usmeravanje energije kroz volju. Paganski hramovi su uništeni i na njihovom mestu su podignute hrišćanske crkve. Na ovim energetskim prelazima unutar zemaljske mreže vođeni su i posebni rituali. Ljudske/životinjske žrtve i slično izazvale su ekstremni strah kod predviđenih žrtava. Ova usmerena energija straha, koju oni koriste za kontrolu, upumpana je u ove vrtloge zemaljske energije. Ono što se dešava je da ova energija, uvećana hiljadama puta, stvara stanje vibracije unutar zemaljskog polja u kojem svi živimo. Ovo je jedan od razloga zašto Hrišćanstvo ima tako moćan uticaj na mnoge. Strah je reč od pet slova koja kontroliše svet i veoma je efikasna.

Pored toga, lažljiva propoved, puna emocija i doktrina koje su se beskrajno ponavljale unutar ovih struktura, imale su svu moć koja im je bila potrebna da rade svoj posao. Još uz isisavanje energije iz prisutnih vernika, postojana i moćna zaliha energije bila je dostupna da njome upravljaju i manipulišu neprijateljski adepti za kontrolu i prokletstvo stanovništva. Drevna umetnička dela renesanse dokaz su kontrole koju je hrišćanska crkva imala nad ljudima u svakom aspektu njihovog života. Vrlo je malo slika, skulptura i drugih umetničkih dela koja ne prikazuju Nazarećanina ili Devicu Mariju i njima slične. Ovo važi i za muziku tokom ovog vremenskog perioda. Stvoriti bilo koji broj nehrišćanskih dela značilo je podvrgnuti sebe osudi kao jeretika. Sama molitvena energija koja je ušla u ovu prljavu instituciju je izvan mašte. Samo jedna osoba koja se fiksira na misao ili ideju generiše misaonu energiju; pomislite šta milioni mogu da urade.

Nažalost, s obzirom na pohlepu, ovo nije bilo dovoljno za podle vanzemaljce i njihove robove koji upravljaju ovim prstenom uništenja. Moralo je biti rata. Ljudska energija je najmoćnija u vremenima velikog straha, kada se suočava sa smrću ili kada umire. Što nasilnije, to bolje. Svako ko je upoznat sa Starim Zavetom trebalo bi da bude svestan beskrajnih ratova i genocida nad nejevrejima koje promoviše takozvani „jehova“, što je dominacija jevreja nad nejevrejima i masovna ubistva, mučenja i genocidi nad nama. Ova bolesna izopačena prljavština se nasilno ukucava u umove nejevreja od rođenja, stvarajući moćnu podsvesnu misaonu formu, koja se manifestuje u stvarnost.

BACK TO EXPOSING CHRISTIANITY