Spiritualni Sotonizam: Za One Koji Su Novi


Nažalost, Kršćanska Crkva je zaustavila mnogo u putu slobode medija i slobodnog govora, pogotovo onima koji su na stazi lijeve ruke godinama. Sotonizam je velika prijetnja mnogima koji žele zadržati moć i kontrolu jer Sotonizam tu kontrolu i moć daje običnom čovjeku/ženi. Sotonizam je bio promišljeno potisnut a sljedbenici su bili teško progonjeni. Neprijateljske religije su slobodne da promoviraju svoje laži i horor priče o Sotonizmu da drži ljude podalje, koristeći manjak znanja i strah. To je dovelo do mnogo ne znanja i zabune u vezi Sotonizma i imalo je veoma nesretan efekt na mnoge koji nisu razumjeli ili im nije nitko mogao odgovoriti na pitanja u vezi Satane.

Sotonizam je VRLO duhovno orjentirana religija. Za vas koji ste odgojeni u Kršćanskom domu, ili ste ateisti, taj intenzitet duhovnosti može biti iznenađujuć ili čak biti i šok. Ostale religije su duhovno mrtve; drugim rječima, ništa se ne događa, i u rjetkim slučajevima nešto se i dogodi, što je od slabe prirode. Većina religija staze desne ruke se bazira na ukradenim i lažnim praksama. Nasuprot Kršćanima koji se mole i nastavljaju moliti bez odgovora, Sotonisti dobijaju snažan odgovor, i ne mislim na 24 godine kasnije!

Mnogi od nas su imali slična iskustva kao Spiritualni Sotonisti, ali pošto smo svi individue, iskustva će varirati, i ono što je jedna osoba iskusila, druga nemora. Sve ovo ima veze s tim koliko je vaša duša napredna u ovom životu. Oni koji su redovno meditirali u prošlim životima, bez obzira ko su, otvoreniji su i psihički od onih koji nikada nisu radili u ovim disciplinama.

Za one koji su novi, evo nekoliko stvari koje se mogu očekivati:

Mnoge stvari koje se događaju kada ste novi mogu biti uzbudljive i stimulirajuće. Zapamtite da će te se na to morati naviknuti i da istovremeno utemeljujete snažne i trajne duhovne veze koje će vam neizmjerno pomoći.

Malo kasnije, većinom kada počnete prikupljati samopouzdanje vlastitim napretkom, Sotona će vam vjerojatno pokazati stvari koje su krive ili loše u vašem životu. Sotona zna sve o nama i na koji put nas vode naši postupci, naš manjak inicijative, ili bilo što što nam može uzrokovati probleme. Ako radimo nešto što će imati loš utjecaj na naš život, Sotona će nam to dati do znanja vrlo jasno. Konzistentno meditiranje također podiže našu svjesnost ovih stvari i primijetiti ćemo stvari koje drugi ne vide ili ne obraćaju pažnju.

Neke ljude ovo zbuni ili zaprepasti, pogotovo nakon svih laži koje su čuli o Sotonizmu. Pomisle da će se te loše stvari početi događati njima zato što odjednom primijete negativnost u vlastitom životu. Ovo nije razlog za uzbunu. Sotona nam pokazuje te stvari zato što ga je briga. Ponekad nam pošalje Demona da bi nas usmjerio, kao što je napravio autorici i ona mu je duboko zahvalna za to. Demon može biti strog ili napraviti što god će vas natjerati da poslušate i promijenite vlastite negativne načine.

SOTONA ILI NJEGOVI DEMONI NIKADA VAM NEĆE REĆI DA RADITE BILO ŠTO ŠTETNO ILI DETRIMENTALNO VAMA ILI OSTALIMA! Ovakva iskustva dolaze od Kršćanskih anđela i drugih entiteta koji nemaju nikakve veze sa Sotonom ili bilo kojim od naših Bogova / Demona.

Uvijek budite otvoreni. Ako imate problema sa razumijevanjem nečega ili ste zbunjeni, pitajte Sotonu da vam pomogne i on će to napraviti. Zapamtite, UVIJEK pokazujte poštovanje i naklonost Sotoni i Demonima i oni će vas nagraditi sa mudrošću i znanjem koje autsajderi nikada neće imati.

Takozvano 'nadnaravno' je često dio našeg svakodnevnog života kao Sotonista. Ovo je pozitivna stvar. Sotona nas nagrađuje osjećajem duhovne i unutarnje snage uz koju možemo progurati kroz bilo što. Duhovni darovi i moći duše otvaraju nam se sve više i više, skupa sa samopouzdanjem i dubokim razumijevanjem svega.

Za kraj, važno je imati snažan stav i ne slušati bilo kakve priče ljudi koji ne znaju apsolutno ništa o Sotoni ili Sotonizmu.
Neka vas Sotona blagoslovi, i neka vaš put u Duhovnom Sotonizmu bude bogat i pun nagrada.


NAZAD NA SPIRITUALNI SATANIZAM ZA NOVE LJUDE GLAVNU STRANICU

 

© Copyright 2002, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457