SAKRAMENTI


Ljudi me pitaju, zašto zastupam stvaranje posvete Sotoni. Posvećivanje Sotoni je sakrament. . Mijenja naš život nabolje i otvara vrata znanju, mudrosti, duhovnom svijetu i prijateljskoj komunikaciji sa Bogovima koju drugi nemaju. Posveta nam osigurava zaštitu dok napredujemo u vlastitim duhovnim moćima.

Za razliku od sakramenata u drugim religijama, Sotonistički skramenti su stvarni i istiniti. U drugim religijama, sakramenti su lažni. To je dokazano činjenicom da onaj koji ih primi, može, tek tako, otići i okrenuti se u bilo koje vrijeme. Oni nemaju moći ni veze. Oni su u stvarnosti bezvrijedni.

Kada se posvetimo Sotoni, on uzima nas i našu riječ ozbiljno. Sotonistički Sakramenti su stvarni i trajni kako i treba biti. Inicijacija također predstavlja test karaktera. Važna je osobna unutarnja snaga. Naš karakter se testira kada dajemo našu dušu Ocu Sotoni. Ovo je jedan od najhrabrijih koraka naših života. Mnogi od nas se bore protiv svega što su nam cijeli život gurali kroz indoktrinaciju i programiranje, i time hrabro stojimo protiv toga. Pokazujemo snagu vlastite osobnosti – nismo manipulirani od straha, prijetnji i stvari koje uistinu ne razumijemo. Ovo je ogroman korak u oslobađanju sebstva i duše i priprema nas za snažan duhovni rast i evoluciju koja dolazi sa radom na sebi.

Izvođenje posvete pokazuje da smo uistinu posvećeni Sotoni i mislimo ono što kažemo. Potpuna iskrenost je ekstremno važna Sotoni i Demonima. Zauzvrat, budemo nagrađeni znanjem, zaštitom i mudrosti daleko iznad bilo čega što znaju autsajderi.

Autsajderi su ono što mi zovemo „oni koji su bez.“ Mnogi koji su se igrali sa okultnim, magijom te čak i Egiptom (Egipat i svo okultno je od Sotone) su imali velik broj negativnih iskustva i loše sreće, zato što se nisu posvetili. Postoji granica do koje autsajderi mogu napredovati u okultnom, zato što ih često žestoko napadaju neprijateljski entiteti koji mrze ljude. Kada se posvetimo, postajemo dio Sotonine obitelji i tamo smijemo učiti, rasti i evoluirati.


NAZAD NA SPIRITUALNI SATANIZAM ZA NOVE LJUDE GLAVNU STRANICU

 

© Copyright 2002, 2012, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457