सत्य
“Satana” – Lažna anti-kršćanska doktrina

Prosječan kršćanin ili musliman nikada ne provodi vrijeme čitajući njihove “svete knjige”. Oni samo ponavljaju određene konzervirane izjave, čak i ne radeći dublje istraživanje o svojim "uvjerenjima".

Čak se ni u ovim knjigama Otac Satana ne čini "zao" ili toliko blizu "zao" u odnosu na "Boga" u kojeg tvrde da tako gorljivo vjeruju. Satana je još uvijek, čak iu neprijateljskim doktrinama, daleko neviniji i daleko bolji od svojih “Bogova” koji propovijedaju džihad, vjerske ratove ili uzrokuju prirodne katastrofe da unište čovječanstvo.

Čak ni u NJIHOVIM djelima nema naredbi za ubijanje vjernika drugih religija, niti prijetnji vječnom paklenom vatrom koje izdaje Satana.

Čitanje o Satani u Bibliji ili Kuranu u biti je čitanje definicije i tvrdnji Njegovih neprijatelja protiv Njega. Obrazloženje iza ovih tvrdnji je oporbene prirode, stoga se klevetanje i loše predstavljanje Satane stalno događa u doktrinama neprijatelja.

Svi ovi izvori imaju zajednički korijen u starom judaizmu. Drevni judaizam je religija koja je nastala kao reakcija protiv religija okolnih naroda starih Židova – da spomenemo samo neke, Egipćana, Rimljana, starih Grka, Babilonaca i svih onih koji su kasnije definirani kao “satanski” ” u doktrinama Židova.

Židovi su napisali opsežnu pseudepigrafsku povijest o kojoj se raspravlja do tog datuma, o vjerskim načelima ovih satanističkih vjera i sustava duhovnosti. Klevetama nikad kraja. Satana stoji u središtu ove klevete.

Iako se Satana pojavljuje kao hrabro biće, čak i u djelima svojih neprijatelja, koje vodi rat prkosa pred licem tiranskog "Boga" Židova, mnogi ne propuštaju bit i još uvijek su zaokupljeni kulturnom reprezentacijom Židova o ovoj temi.

Gore navedeno je namjerno i nametnuto; nametanje ove negativne i zle paradigme najvažnije je za "preživljavanje" ovih abrahamskih religija. Potreban im je neprijatelj i odabrali su najvažnije kodne riječi drevnih jezika kako bi iskrivili njihovo značenje i pretvorili drevne bogove svojih kulturnih neprijatelja iz dobrih bogova u čudovišta koja su "kraljevi zla".

Ako ništa drugo, ove reprezentacije ne znače ništa drugo nego služiti mišljenjima i interesima židovskog naroda u to vrijeme. Zbog vjerskog ratovanja i propagande, oni su uvjerili stanovništvo i popularno mnijenje da su njihovi pogledi na te teme mjerodavni ili istiniti. Ali nisu ni jedno ni drugo.

Nakon eona dezinformacija koje imaju korijene u židovskim doktrinama, mnogi ljudi diljem svijeta, prkoseći abrahamskim religijama, kršćanstvu ili islamu, učinili su ono za što se tvrdi da su “učinili satanisti”, opet u skladu sa židovskim doktrinama i mišljenja.

Iz tog pogrešnog razmišljanja, mnogi su bili zavedeni da sudjeluju u brojnim oskvrnjenim radnjama, koje ne predstavljaju Istinske Bogove ili njihove Drevne Religije, već puko oporbeno ponašanje koje se još uvijek temelji na načelima ili mišljenjima Židova.

Kako je ta pripovijest vrlo korisna neprijatelju, koji to koristi kao izgovor za "dokazivanje istinitosti" svojih neistina, oni to podržavaju u društvu i promiču posvuda, kako bi zasjenili stvarnost o bogovima.

Posvuda se promiču razuzdanosti “Elite” ovoga svijeta, klaunovske televizijske emisije, pojedinci odjeveni u duhove ili obični “reakcionari” protiv židovske doktrine, kako bi Židovi podržali svoje laži. Vrlo je uobičajena praksa da pripadnici judaizma ili sami Židovi gorljivo sudjeluju u oskvrnjivanju Satane i Bogova lažnim predstavljanjem, jer je to i čin ruganja i uvrede protiv Bogova.

U svim tim djelima ova bića se pretvaraju da su u "Satanino ime", koriste hebrejsku Kabalu ili druge knjige klevete i izvore klevete kako bi poduprli svoje bolesne postupke.

Moderni "okultisti" poput Eliphasa Levija ili mentalno poremećenog Aleistera Crowleya ili drugih, bili su uronjeni u židovski misticizam, dok su se pretvarali da su učenici Satane ili Bogova. To omalovažavanje promiču kršćani, muslimani i sljedbenici judaizma, budući da je u skladu s paradigmama koje su postavili, a koje su prepune negativnosti, zla i krivog predstavljanja.

S druge strane, židovski Holywood je radio prekovremeno kako bi krivo predstavio Satanu na sve moguće načine, promicanjem degeneracije, monstruoznosti za Noć vještica i bilo čega što bi ponovno potvrdilo njihovu vlastitu lažno definiranu paradigmu o Bogovima.

Sve strašno, zlo i oskvrnjeno, promovirano je kao “satanizam” u medijima i javnom mnijenju. To održava laž, ali ništa od toga zapravo nije Istina.

Duhovni satanizam uopće nije povezan s ovim temama, niti Satana stvara, odobrava ili prihvaća bilo koje od ovih odvratnih ponašanja. Oni predstavljaju svetogrđe protiv drevnih bogova i svi su odvratni.

Mi se protivimo njima i tko god pokuša pristupiti Ocu Satani ovim pogrešnim i zlim metodama, poziva na klevetu Satane i sebe. Bogovi će primijeniti odmazdu protiv onih koji spadaju u ove kategorije. Najveća je pogreška krivo predstavljati Satanu ili Bogove, a to je neprihvatljivo za nas duhovne sataniste.

Definicija Satye


Natrag na Istinu o Satani