Urok Vezivanja


Što vam treba:

Svim ovim biljkama vlada Saturn. Saturn je planet vezivanja. Ritual je najbolje raditi tijekom punog mjeseca u znaku koji je dobar za ovakve radove. Kada napunite i zašijete lutku, označite ju da predstavlja osobu koju vežete. Nacrtajte njegovo lice ili zalijepite njegovu sliku na lutku. Zašijte joj usta. Vibrirajte ISA u nju 108 puta.
Kliknite ovde za informacije o runi ISA.

Stavite lutku na oltar i započnite standardni ritual. Nakon što invocirate Krunisane Prinčeve Pakla, recite: „ Ovo je ____ kojeg/koju vežem. Što radim ovoj slici, radim i njemu/njoj.“. Uzmite lutku i počnite ju omotavati vrpcom počevši od usta. Svežite sve osim jedne noge (da bi mogli objesiti lutku).

Kada završite, stavite ju nazad na oltar i recite:

„____ je vezan/a i ne može pričati protiv mene. ______ je vezan/a, ne može djelovati protiv mene. _____ je vezan/a, ne može mi nauditi na niti jedan način. Ave Satanas

Prekinite ritual i izađite van. Odite do drveta gdje možete zakačiti lutku na nogu koju niste svezali. Objesite je naopačke poput tarot karte „Obešen Čovek“ (The Hanged Man). Objesite lutku gdje neće biti viđena ili lako pronađena.*

Ova karta u zastoju predstavlja neaktivnost, nekoga u suspenziji; nekoga ko je obešen. Nakon što ste objesili lutku na prikladnoj lokaciji, zahvalite se Paklu i ostavite lutku.

 

*Ovaj korak rituala je autorki teksta lično diktirao Azazel.


NAZAD DO GLAVNE STRANICE SATANISTIČKE MAGIJE 

 

© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457