Korištenje i blagoslov crnog zrcala


Gledanje u crno zrcalo može biti korisna metoda kontaktiranja Demona i duhova, predviđanja budućnosti i dobivanja odgovora na pitanja. Tradicionalno su se izrađivala od opsidijana ali metoda opisana ispod također funkcionira.

Ciklus punog mjeseca je najbolje vrijeme za stvaranje crnog zrcala, zato što mjesec vlada trećim okom i psihom. Bilo koji okvir za fotografiju može služiti kao baza za crno zrcalo. Uzmite staklo od okvira i obojite ga sa crnim enamelom. Vjerojatno ćete morati staviti nekoliko slojeva boje. Uljani enameli su dugotrajni, ali će se duže sušiti. Pre nego vratite staklo u okvir morate ga potpuno osušiti.

Zamjene za crno zrcalo mogu biti tamna zdjela crne tekućine ili sjajni crni predmet, dovoljno velik da se može skoncentrirati na njega. Crne kristalne kugle su također dostupne. Obična svakodnevna zrcala funkcioniraju u blago osvijetljenim sobama (recimo pod svijećama). Ritual jačanja ispod je djelotvoran. Čak i ako niste napredni možete koristiti crno zrcalo bez rituala ojačavanja, a sam ritual možete uraditi kada dovoljno napredujete.

Ritual:

Tijekom punog mjeseca izađite van ako je moguće. Uđite u lagani trans. Udahnite energiju iz Mjeseca u treće oko i na izdahu vibrirajte „Inanna“, I-I-I-I-I-N-N-N-N-N-N-A-A-A-A-A-A-N-N-N-N-N-A-A-A-A fokusirajući se tako da osjetite vibraciju u trećem oku. Napravite ovo 30 puta, te zatim kondenzirajte energiju iz mjeseca u treće oko i cirkulirajte energiju do solarne čakre i nazad u trećem oko devet puta. Na kraju trebate energiju imati u solarnoj čakri. Stavite papir ili platno sa Astarothinim sigilom na vrh prednjeg dijela crnog zrcala i stavite ga zatim na oltar ako ga imate. Astaroth je Boginja proročanstva.

Napišite molitvu na papir:

Oče Satano, tražim Te da Sile Pakla podare moći proročanstva ovom zrcalu, da ga mogu koristiti za kontaktiranje Demona koje pozovem i da posmatram otkrovenja tajni i znanja koja mi nisu znana.

U ime Satane/Lucifera, ja molim Astaroth da ovo zrcalo podari blagoslovom proricanja i svim povezanim moćima. Sve ovo tražim u Tvoje ime, Gospodaru Satano. Neka tako bude.

Na vrhuncu rituala, recitirajte molitvu i zapalite je u plamenu svijeće sa lijeve strane vašeg altara. Ostavite papir sa molitvom koji gori u činiju (koja nije zapaljiva) da gori.

Uzmite energiju iz srčane čakre i izdahnite ju u zrcalo, pritom vibrirajući G-G-G-E-E-E-EH. Koren jezika vam treba biti što bliži vratu kada vibrirate runu Gebo. Gebo je runa od Astaroth i koristiti se sa radovima srčane čakre. Svakim izdahom vibrirajte energiju u zrcalo i vizualizirajte kako energija ulazi u zrcalo. Trebala bi biti indigo boje (može se dogoditi da se pojave tračci zelene boje ili vrtlozi) i postajati sve jača svakim izdahom. Kada osjećate da je zrcalo potpuno ispunjeno energijom možete završiti.

Za korištenje zrcala:

Postavite zrcalo da je na ugodnoj razini očima, da možete sjediti u udobnom položaju. Soba bi trebala biti slabo osvijetljena, po mogućnosti svijećama i ništa vam ne sme smetati izvana.

Da bi započeli sesiju, uđite u trans i zamislite da je zrcalo crna tekućina kao u bunaru. Usmjerite pogled u zrcalo. Zrcalo će postati sivo i oblaci će se početi pojavljivati. Sposobnost da vidite duhove i događaje dolazi praksom, stoga budite strpljivi.

Najbolje je upoznati se sa korištenjem zrcala prije nego pozivate Demone ili ga koristite za ozbiljno proricanje. Na početku većina ljudi vidi oblake. Ovo je normalan i pozitivan znak. Sa iskustvom ćete moći vidjeti nekontrolirane vizije.

Također, kasnije ćete moći sazvati vizije voljom. Stručnjaci mogu imati vizije koje uključuju sva osjetila. Demoni mogu dirati proroka, pričati s njime i raditi na osobnijoj razini. Vizije mogu postojati i izvan zrcala i okružiti proroka.

Kada se ne koristi, zrcalo se treba omotati svilom da energija ne bježi iz njega. Treba se držati na sigurnom mjestu gdje ga drugi neće dirati. Energija se mora nadopuniti ponekad. Morati ćete ga staviti van pod punim mjesecom da upije mjesečeve energije. Možete koristiti jednaku metodu kao ranije ili udahnuti energiju Mjeseca u srčanu čakru ili treće oko, te je ispustiti u zrcalo iz ručnih čakri. Ako ste duhovno otvoreni moći ćete primijetiti i vidjeti sa trećim okom kada je zrcalo potpuno ojačano ili kada se treba napuniti.


NAZAD NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKE MAGIJE

 

© Copyright 2002, 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457