Magijska Svojstva Boje

Crna
Crna upija, prikriva i stvara zbrku i kaos, nove početke, spoznaje skrivenih stvari, spremnik svjetla, jedna od najmoćnijih boja. Koristite crnu za samokontrolu, izdržljivost i strpljenje. Može se koristiti i za zaštitu, vezivanje negativnih sila, razbijanje prepreka i blokova, preokretanje i razbijanje negativnih teških oblika. Najbolja kada se primjenjuje na druge.

Crna vlada korijen čakrom, planetom Saturnom, elementom zemlje i u izvornim religijama je označavala nove početke. U satanskoj alkemiji, crna predstavlja korak meditacije i transformacije praznine.

Crna magija: Stvara zbrku i kaos, da unese neslogu i pomutnju među neprijatelje.


Plava
Istine, mudrost, zaštita, unutarnji mir, odanost, okultna moć i ekspanzija. Jupiter vlada kraljevsko plavom - Srećom, ekspanzijom, obiljem, dugim putovanjima, visokim obrazovanjem, pravnim pitanjima, porezima, (koristite sa zelenom) ulaganjima, zakladama, prosperitetom i prilikama. Duhovnost, prizivanje demona, iscjeljivanje, nadahnuće, predanost, spokoj, iskrenost i istina, vjernost, unutarnji mir, znanje i mudrost, harmonija u domu, okultna moć i ekspanzija.
Plava vlada čakrom grla. Plava pripada elementu vode.

Crna magija: Za poticanje depresije, tuge, beznađa, nedostatka suosjećanja, hladnoće i turobnosti.


Smeđa
Komunikacija s duhovima prirode i za uzemljenje i centriranje sebe. Smeđa se koristi u čarolijama za čvrstoću, neutralnost i praktičnost. Za rad sa smeđom energijom koriste se čakre stopala. Energija bi se trebala apsorbirati iz zemlje kroz čakre stopala.


Crna magija: smeđa se koristi za poticanje neodlučnosti, oklijevanja, tuge, tuposti i neizvjesnosti.


Zlatna
Velika sreća, intuicija, razumijevanje, proricanje, brza sreća, financijske koristi. Vjerujem da zlato privlači veće svote novca (koristite zelenu sa svjetlucavom zlatnom za meditaciju o novcu.) Zlatna se koristi za liječenje, sreću, autoritet, ugled, čast i osobnu moć. Koristite zlatnu za samopouzdanje, slavu, uspjeh u kockanju, zadovoljstvo, osiguravanje popularnosti/karizme, povećanje zdravlja i vitalnosti, liječenje, zaštitu, uspjeh i magičnu moć.


Zlatna je jedna od najmoćnijih boja. Satana ima zlatnu auru. Zlatna je boja Sunca i pripada elementu vatre. U satanskoj alkemiji zlatna predstavlja savršenstvo duše. I zlatna i bijelo-zlatna boja vidljive su posvuda u staroegipatskim hijeroglifima, u hramovima i piramidama. Zlatna je boja bogatstva i moći.


Zelena
Novac, plodnost, obilje, materijalna dobit, bogatstvo, liječenje, komunikacija s duhovima prirode, protuupalno. Venera vlada zelenom - Ljubav, vođenje ljubavi, (nježnost; crvena je za požudu/seks), vjernost, pomirenje, ljepota, mladost, prijateljstva, privlačnost, sklad, financijski dobitak, povećanje zarade, društvene funkcije, imetak, bogatstvo, prepuštanje, zadovoljstvo . Dobar za početak i rast. Venera vlada zelenom - Obilje, plodnost, uspjeh, opća sreća, sklad, besmrtnost, velikodušnost, materijalna dobit, obnova, brak, ravnoteža i iscjeljenje. Zelena vlada čakrom srca.


Crna magija: Koristi se za poticanje ljubomore, pohlepe, sumnje, ljutnje, bolesti i nesklada kada se primjenjuje na druge i usmjerava.


Indigo [Plavo-Violetna]
Meditacija, psihičke sposobnosti, telepatija, čitanje misli, duhovna komunikacija, upijanje znanja telepatskim putem. Mjesec vlada indigom. Indigo pripada elementu kvintesencije/etera/duha. Indigo vlada trećim okom, zajedno sa srebrnom i bijelom bojom, te šestom čakrom.

Narančasta
Kreativnost, entuzijazam, energija, izdržljivost i moćna je boja velikih promjena. Narančasta pomaže kod prilagodljivosti, privlačnosti, naglih promjena, stimulacije, entuzijazma, kreativnosti, energije, stjecanja kontrole, mijenjanja sreće i poticanja pravde. Sunce vlada narančastom bojom. Narančasta vlada kreativnom/seksualnom čakrom (2.) i pripada elementu vatre.

Ljubičasta
Vidovnjačke sposobnosti, mudrost, proricanje, skidanje kletvi, liječenje, psihički rad, poslovni uspjeh, utjecaj na ljude na vlasti. Snažna boja s energijama s kojima se može teško nositi. Može se koristiti kada se primjenjuje na druge za poticanje idealizma i utjecaj na ljude koji imaju moć nad vama. Jupiter vlada ljubičastom bojom. Ljubičasta vlada krunskom čakrom.


Crna magija: Poticanje tuge i izdaje u drugima; poticati na tiraniju, zloporabu vlasti.

Crvena
Energija, strast, zapaljivost, požuda, snaga, štiti od psihičkog napada. Mars vlada crvenom - Osveta, ljutnja, čista seksualna požuda i fizičko zadovoljstvo, hrabrost, odlučnost, suočavanje s neprijateljima. Crvena se također može koristiti za samopouzdanje, atletiku, snagu, stvaranje magične energije za crnu magiju (dobra za samoosnaživanje prije djelovanja crne magije) i induciranje intenziteta. Potiče požudu, energiju, snagu, seksualnu energiju, dinamičnost, strastvenu ljubav, fizičku želju, hrabrost, snagu volje, atletiku (osobito natjecateljsku) i vitalnost. Mars vlada crvenom bojom. Crvena pripada elementu vatre. I crvena i crna boja vladaju korijenskom čakrom.


Crna magija: Osveta, ljutnja, izazivanje nesreća, požara i ozljeda; crvena za razliku od crne donosi iznenadne napade, nesreće, krvoproliće, nasilje i mržnju. Crvena se također može koristiti za poticanje ratova, anarhije i okrutnosti.


Srebrna 
Razvija psihičke sposobnosti, neutralizira situacije, odbija destruktivne sile, radi s moćima ženskog božanstva. Mjesec vlada srebrnom bojom - domom i neposrednom okolinom, maštom, pamćenjem, psihičkom sviješću/snovima, duhovnošću, meditacijom. Za psihičke, meditativne/hipnotičke. Mjesec vlada srebrom. Srebro vlada trećim okom.

Bijela
Za sve namjene, uravnotežuje auru jer sve boje proizlaze iz bijele svjetlosti. Energizira, štiti, stimulira, inspirira, uništava destruktivne energije, čisti auru. Čišćenje, čistoća i nevinost. Pruža zaštitu kada se primijeni na druge i usmjeri. Mjesec vlada bijelom. Bijela vlada trećim okom, zajedno s indigo i srebrnom.


Crna magija: Bijela se može koristiti za poticanje korupcije, donošenje impotencije i uništavanje seksualnog nagona. Bijela se također može koristiti za stvaranje slabosti, neuroze i straha.


Žuta
Žuta je boja intelekta, računala, komunikacije, zvuka, videa, TV-a, elektronike, knjiga i književnosti. Žuta vlada solarnom čakrom volje. Pod vladavinom planeta Merkur- žuta se može koristiti za polaganje ispita, poboljšanje uma, za dublju koncentraciju, mentalnu snagu, sposobnost učenja, govor, pisanje, objavljivanje, medijske brige, tračeve, klevete, intervjue, braću, sestre, susjede, glasine , krađa, sva područja učenja i komunikacije, također astralna projekcija, prevladavanje ovisnosti i odvikavanje od navika. Dobra za prijateljstvo, maštu, kreativnost (narančasta je snažnija za kreativnost), inspiraciju i karizmu.


Žuta pripada elementu zraka. Žuta vlada čakrom solarnog pleksusa.


Crna magija: ogovaranje, kleveta, krađa; koristi se za poticanje nevjere, kukavičluka, propadanja, bolesti, umiranja, ludila i nedosljednosti u drugima.


Siva
NIKADA NE KORISTITE SIVU NA SEBI! Siva je boja bolesti i loše energije. Može se koristiti za izazivanje smrti, bolesti i/ili za poticanje žalosti i tuge. Siva, opetovano primijenjena na auru omražene osobe, može dovesti do spore smrti, ako je programirana za to.


NATRAG NA SATANISTIČKU MAGIJU

NATRAG NA SATANISTIČKE MEDITACIJE MOĆI

 

© Copyright 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457