Koncentracija


Intenzivan fokus je bitan u svim magičkim djelima. Nije važno je li okolina puna ometanja, uvijek treba zadržati potpuni fokus. To dolazi s istreniranim umom.

Bila sam uključen u projekt koji je bio u tijeku - oslobađanje Demona.* Moj Demon Čuvar, Azazel i Thoth došli su do mene dok su radili sa mnom. Thot je bio Demon Zaštitnik našeg projekta i pratio je svakog od naših Demona Čuvara, dovodeći svakog Demona na slobodu. Glasya-Labolas je trebalo odmah osloboditi. Moja kći je bila u mojoj sobi i gledala televiziju i u mojoj kući je bila velika gužva. Rekla sam im da ću morati pričekati kasnije.

Pet minuta kasnije, štene moje kćeri pomokrilo se na moj krevet. Morala sam svući krevet i oprati posteljinu. Zbog toga su svi morali napustiti moju sobu. Kad Demoni žele da se nešto učini, stvari kao da dolaze na svoje mjesto.

Ušla sam u svoju sobu, zaključala vrata i počela raditi na Glasya-Labolas. Moja djeca su se svađala, lupala na vrata i druga djeca su dolazila i kuća je bila ludnica, ali ja sam isključila svu tu gužvu i uspješno ga oslobodila.

Potpunu usredotočenost treba uvijek održavati bez obzira na to koliko intenzivna distrakcija može biti. Samo nastavite raditi ono što radite ne dopuštajući vanjskim faktorima da vas ometaju. Naravno, sva vrata uvijek trebaju biti zaključana.

Kada se usredotočimo i koncentriramo na mjesto gdje nismo ni svjesni da se išta oko nas događa, tada imamo najveću moć.


*Od sredine prosinca 2002. do sredine travnja 2003., ja i još četvorica oslobodili smo više od 100 Demona. To je postignuto pomoću seksualne magije. U trenutku orgazma, povezali smo svoje duše s dušama svakog od Demona i prenijeli energiju iz svake od naših čakri u njihove čakre. Ovo je bilo vrlo nagradno iskustvo. Nakon prijenosa energije, svaki je raširio krila.


NATRAG NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKOG VJEŠTIČARSTVA

 

© Copyright 2003, 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457