Satanistički Stožac Moći


Stošci i piramide dugo su se povezivali s magičnom moći, budući da su u obliku čakri ljudske duše. Slike čarobnjaka i vještica gotovo su ih uvijek prikazivale sa šiljastim šeširima. [Više informacija o podrijetlu šešira u obliku stošca potražite na poveznici na dnu ove stranice]. "Stožac moći" za koven predstavlja oblik psihičke energije koja se podiže i usmjerava kada članovi formiraju krug kako bi radili svoju magiju.

Svi članovi kovena intenzivno se usredotočuju na željeni cilj koji je vizualiziran u simbolu ili slici, s čime se svi slažu. Moć se podiže kroz ples, bubnjanje, pjevanje [vibrirajuće riječi moći u uniji], pljeskanje rukama i glazbu. Dok članovi plešu u krugu, tempo se povećava i stožac moći počinje se uzdizati iznad kruga koji čini bazu stošca. Oni koji imaju svoje treće oko otvoreno i potpuno osnaženo moći će vidjeti energiju, koja je obično svjetlucavo srebrno ili plavo svjetlo. Kada Vrhovni Svećenik/ica osjeti da je energija na vrhuncu, on/ona daje upute članovima da je oslobode u naletu prema cilju. Vrijeme je ovdje kritično.

Ples u krugu može se izvesti i vani oko vatre. To je bilo uobičajeno tijekom godišnjih proslava 30. travnja; uoči Beltanea. U davna vremena, grupa bi plesala do iscrpljenosti, uhvativši se za ruke i jureći prema vatri sve dok svi ne bi iscrpljeni ili se netko onesvijestio, što je značilo da je energija uspješno poslana. Stožac moći je drevna, univerzalna praksa.

U dijelovima drevne Sirije stožac je bio simbol Astarte, Feničke Božice majčinstva, plodnosti i rata, poznate i kao Demonica Astaroth.

Paganska/Satanička Podrijetla Šešira u Obliku Stošca

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 001-216-457


NATRAG NA GLAVNU STRANICU KOVENA