Osnovna Uputstva za Satanistički Koven


Svrha kovena je snaga u brojevima. Kombinirana snaga duše/uma članova može postići puno više od jedne osobe koja radi sama. Koven pruža druženje, uzajamno uživanje u treninzima, prijateljstvo i sličan je bliskoj obitelji. Posao koji obavlja grupa obično će biti izvanredno uspješan, dok onaj koji radi sam može postići samo umjeren uspjeh. Svi koveni Radost Satane su u svrhu duhovne borbe. Svaki koven radi izravno s Demonom zaštitnikom/icom koji vodi i daje upute kovenu o željama Satane. Koven će djelovati u apsolutnoj tajnosti.

Riječ "koven" izvedena je iz latinskog "conventus" što znači "okupljanje" ili "skupština" ili "sazvati se". Ima isti korijen kao i "konvencija" i "zavjet".

Sam koven postaje moćna jedinica. Što su moćniji umovi i duše pojedinačnih članova, to će koven biti moćniji kao cjelina. S vremenom, kontinuiranim djelovanjem, koven razvija snažnu auru energije koju pojedinačni članovi mogu iskoristiti kako bi dopunili vlastitu moć. Koven postaje banka energije. To je moguće samo uz redovite sastanke i rituale gdje svi članovi rade zajedno kao grupni napor. Dosljednost je uvijek ključ u izgradnji i uspostavljanju duhovne energije.

Struktura i zahtjevi kovena:

Što je potrebno za proslavu kovena:

Glavni fokus kovena je rad kao jedinica za postizanje magičnih pothvata koji inače nisu mogući naporima samo jedne osobe. Iako su sljedeće stavke idealne, nisu apsolutno neophodne. Najvažnije je redovito okupljanje svih članova i njihov jedinstveni, dosljedni rad. Baš kao što pojedinac postaje jači kroz dosljednost u svojim praksama joge i meditacije u izgradnji energije i jačanju svoje duše, uz usmjeravanje i fokusiranje svog uma, tako postaje i koven kao jedinica. Koven je duhovan. Materijalni predmeti idealni su za slavlja i slično, ali ako se nekima pokaže da ih je teško nabaviti, to vas neće spriječiti da funkcionirate kao koven.

Jedan ili više malih bubnjeva kao što su bongo bubnjevi koji se mogu koristiti za uvođenje grupe u ritam. Tradicionalno se zna da ritam i ples izgrađuju energiju duše. Izborni glazbeni instrumenti za satanski koven su:

Tambure, blok flaute, svirale, frule, zvečke. Ovo je za ritmično plesanje u krugu, koje će se raditi za podizanje moći grupe kao cjeline. Pleše se često u liniji na zmijski način, s Vrhovnim Svećenikom/icom na čelu koji vodi ostale, čineći S i druge okrećuće plesne pokrete. Za ples koji se odvija nakon obreda mogu se svirati gore navedeni instrumenti ili se može puštati glazba po izboru preko glasnih zvučnika - metal ili bilo koji drugi živahan ritam je u redu.

Potreban je odgovarajući oltar i alat za oltar. Oni mogu pripadati Velikom Svećeniku ili mogu biti odvojeni za koven. Bit će potreban skupni kalež, a koristit će se ili vino ili neko drugo piće. [Cijela grupa će pijuckati iz kaleža tijekom obreda]. Ovo je za formalne rituale koji koriste sve rekvizite. Kao što mnogi već znaju, za rad uma i duše nisu potrebni rekviziti. Rekviziti se koriste samo za stvaranje određenog raspoloženja koje je korisno za rad.

Za tinejdžere i ostale koji nisu slobodni, rekviziti nisu potrebni. Samo da su svi u kovenu posvećeni Satani i da se koven redovito sastaje. Okupiti se i usredotočiti svoj um na određeni posao najnužnije su za svaki koven.

 

© Copyright 2005, 2012, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

NATRAG NA GLAVNU STRANICU KOVENA