Doniranje


Hrišćanske crkve imaju milijarde dolara. Da bi Satanizam napredovao, potreban je novac. Službe Radosti Satane mogu učiniti mnogo više sa resursima. Poslednjih 20ak godina, Radost Satane je mnogim ljudima pružila ogromno bogatstvo duhovnih informacija, znanja i podrške. Mnogo toga je omogućeno uz opsežne lične napore, a donacije u tom pogledu izuzetno pomažu.

U Satanizmu se radi o znanju i napretku. Radost Satane čini znanje besplatnim i dostupnim svima. Veliki deo ovog znanja je praktično nemoguće pronaći igde drugo, i veći "spiritualaca" na internetu će da traže novac. Postojeći članci se često ažuriraju i nova saznanja kod nas se uvek objavljuju besplatno.

Naše Sveštenstvo takođe pruža znanje, podršku i vođstvo besplatno u našim e-grupama.

Donacije se troše na istraživačke materijale, održavanje JoS veb stranica, oglašavanje, nove veb stranice i za promociju i unapređenje Satanizma.Da biste nas obavestili o donaciji, postavili bilo koje pitanje vezano o doniranju, ili ako želite da donirate u drugim kriptovalutama osim onih navedenih ispod, ne oklevajte da nam pošaljete e-poštu na [email protected]Naši ciljevi su:


 

© Copyright 2005, 2022 Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457