Krađa energije


Crna magija se zasniva na manipulaciji i direkciji energiji. Jačina nečijeg uma i aure određuje količinu energiju s kojom ta osoba može bezbjedno rukovati i usmjeravati je, a da u isto vreme postiže željene rezultate. Radovi crne magije propadaju zbog slabosti u nečijem umu i auri, i/ili zbog toga što je onaj ko vrši rad slabiji od ciljane žrtve. Crna magija se koristi za donošenje pravde.

Ovo se radi crpljenjem životne sile drugih. Morate imati snažnu auru koja može uvlačiti energiju i preobraziti je u druge oblike. Prvi način je uništavanje žrtvine aure a drugi je stvaranje linije koja crpi energiju iz žrtve. Ovo čini žrtvu puno ranjivijom duhovnim napadima.

Kada uzimate energiju od drugih bića morate biti svjesni da ta energija ima moć. Njihova uvjerenja, iskustva i bolesti su dio te energije. Ako ju uzimate u sebe, morate biti sposobni transformirati je u druge oblike. Ako je ne transformirate ona će utjecati na vas. Alternativa je ovu energiju poslati izvan sebe na drugo mjesto. Satana je ovo pokazao autorici nekoliko puta, ali on je Bog i može i najdestruktivniji energiju pretvoriti u najpozitivniju. Budite oprezni.

Ovu meditacije je JoSu dala 2006. godine osoba (koja je bila dio Svještenstva) i koja više nije s nama.

1. Morate imati fotografiju ili sliku žrtve. Ili morate biti vrlo vješti u vizualizaciji te osobe.

2. Uđite u trans.

3. Vizualizirajte se kako uzimate žrtvinu auru i uništavate je. Možete zamisliti kako je doslovno jedete ili je crpite u svoju sakralnu čakru. Uvijek uvlačite energiju ženskim čakrama zato što one upijaju. Muške cakre služe za projiciranje energije.

4. Kada auru uništite i probavite, izvucite sve unutarnje energije osobe. Osoba će od bijele boje postati siva i zatim crna, crna pokazuje da joj je životna energija potpuno uklonjena.

Temeljito očistite auru i čakre i afirmirajte stvari da bi se energija transformirala u pozitivnu koja će vam donijeti korist.

Radite ovo svakodnevno. Minimum je 3-4 puta sedmično, maksimum bi bio više puta dnevno. Eventualno će početi djelovati.

Nakon što ispraznite žrtvu možete raditi na njoj crnu magiju. Prije svakog rada crne magije aura žrtve mora se pripremiti crnom energijom da bi upila crnu magiju. Vizualizirajte osobu sa crnom aurom

NE ZABORAVITE TEMELJITO OČISTITI AURU I ČAKRE

Naprednije metode ovoga koriste elementalnu energiju i energiju smrti. Morate biti izrazito napredni da koristite energiju smrti zato što je to vrlo opasno. Nakon što iscrpite žrtvu napunite ju energijom smrti ili elementalnom energijom.


NAZAD NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKE MAGIJE

 

© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457