Urok Pogledom


Česta je izreka da su „oči prozor duše“. Oči su jedini otvor prema mozgu koji nije okružen kostima. Kroz optički živac, oči su vezane sa mozgom. Kad uvježbamo um i razvijemo vlastiti bioelektricitet, možemo opčiniti ljude samo pogledom u njihove oči nekoliko sekundi.

Koraci:

1. Morate imati snažan um i volju, sposoban upravljati slabijima od sebe.

2. Što vam je osoba bliže, to je ovo učinkovitije. Potrebno je vježbati.

3. Skoncentrirajte se i projicirajte svoj bioelektricitet i svoje nakane iz vlastitih očiju u drugu osobu.

a. Sjednite ispred ogledala i opustite se. Gledajte sebi u oči 1-2 minuta. Ovo će vam pomoći da uđete u alfa stanje mozga. Uđite u trans što dublje.

b. Fokusirajte se na vlastite oči u ogledalu. Projicirajte vlastitu energiju kroz svoje oči. NIKADA NEMOJTE SAMI SEBI SLATI NEGATIVNU ENERGIJU!

c. Trebali biste početi osjećati vlastitu energiju, zato što se odbija nazad kroz zrcalo. Radite ovo svaki dan i energija će postati sve jača.

d. Kada se osjećate dovoljno moćno i samouvjereno, isprobajte ovo na drugim ljudima. Životinje su jako podložne ovome. Moći ćete zaustaviti agresivnog psa primjerice.

5. Zapovjedite ovoj osobi u svom umu što želite da ona napravi, iskusi itd. Zapovjedi trebaju biti kratke. Životinje komuniciraju kroz mentalne slike

6. Pogledajte duboko u njegove/njene oči, skroz do njihove lobanje, direktno projicirajte svoju energiju u njihov mozak, kako bi vršio vaše naredbe. Intenzivno se fokusirajte.

Ovo je vrlo napredna vještina. Možete vježbati sa prijateljem, ali onda radite pozitivne afirmacije. Nemojte se igrati sa negativnim energijama bez razloga, mogu uzrokovati ozbiljnu štetu.

Ova vještina često treba godine vježbe da bi se savladala do visoke razine gdje možemo za nekoliko sekundi početi upravljati drugima.


NAZAD DO GLAVNE STRANICE SATANISTIČKE MAGIJE

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457