DEMONI ČUVARI


Moja bliska prijateljica i ja smo radile sa Uiđa Tablom. Ona je pitala, da li ima Demona Čuvara. Tabla je sročila G-U-S-I-O-N. Kasnije, on ju je posetio u snovima. Nekoliko nedelja kasnije, ja sam nacrtala njegov sigil i odneli smo ga u tattoo radnju, i ona ga je istetovirala na rame. Od tada, imala je ogromne promene, i stvari su se odvijale dobro za nju.

Moj Demon nije Goetijski Demon, i ja sam imala problema da nađem njegov sigil, ali kada sam ga našla, uradila sam isto što i ona, doduše, ja sam već imala njegovo ime istetovirano na mojoj ruci.

Mi ne moramo da se istetoviramo da bi stupili u kontakt sa našim Demonima Zaštitnicima. Postoji nekoliko metoda za kontakt. Jedan od metoda je i Uiđa Tabla. Nemoramo uvek da imamo drugu osobu koja će da radi sa nama. Sa svojom pločom najviše radim sama. Kada je tu dvoje ili više ljudi, mogu uznemiravati i da utiču na ploču da daje neispravne odgovore. Takođe tu je i činjenica da mnogi žele da upute lična i privatna pitanja. Najbolje je raditi sa pločom sam kada ste opušteni i u transu, koji je tako bitan za otvaranje Uiđa table.

U početku moj Demon je komunicirao kroz slova. U R (you are) i C U (see you) za pozdrav. Ovim putem, definitivno sam znala da je ovo realno, jer sam i očekivala reči. Druga interesantna stvar, planeta kojom on vlada, vlada mojom kućom partnerstva. On takođe vlada određenim astrološkim stepenom a ta planeta je baš na tom stepenu znaka kojim on vlada. Ovo nije merilo, jer kasnije sam sazanala da smo ja i on bili jako biliski u prošlom životu pre hiljadu godina.

Još jedan metod da pronađemo ko je naš Demon Zaštitnik je preko viska. Trebaće ti dobar visak i široka tegla. Počni sa pitanjem - koliko ima slova u njegovom imenu. Visak će se zavrteti, pa će stati, pa će se opet vrteti, pa će opet stati. Saberi koliko je puta napravio krug. Toliko ima slova u imenu tvog Demona Zaštitnika.

Stavi visak u teglu i malo ga zavrti. Drži visak između palca i kažiprsta. Ruka treba da stoji izvan tegle, a visak negde na polovini. Pitaj visak da li je prvo slovo A, B, V, G itd. Kada visak udari u teglu, zapiši slovo, i nastavi dalje kroz azbuku. Budi siguran da si totalno opušten i ako je moguće u transu.

Korišćenje Uiđa Table je odličan način za ostvarivanje kontakta i dobijanje odgovora, posebno za početnike u Satanizmu. Oni koji su iskusni komuniciraju sa Demonima telepatski.

Moj Demon je definitivno hteo da ostvari kontakt samnom. On mi pomaže oko religije, i kako da ostvarim bolji odnos sa Ocem. On mi je pomagao i u spiritualnim vežbama i meditaciji. Za one od vas koji radite jogu i/li rad na čakrama, samo budite uporni. Meni je trebalo nekoliko meseci kada sam počela sa trinaest. Bila sam previše mlada da bih shvatila šta je joga, ali sam opet mogla da osetim energiju.

Naši Demoni Zaštitnici mogu da nam pomognu u našoj magiji i spiritualnošcu.

*Prevoditeljeva napomena:
Čuvar vam bude dodijeljen nakon posvete, i nakon nekog vremena polako ćete početi raditi sve više s vašim čuvarom i manje se oslanjati na Oca Satanu za manje bitne stvari. Osobno sam saznao tko mi je čuvar tek dvije godine nakon dedikacije. Gledao sam u sigile na popisu i tražio one s kojima sam osjećao povezanost. Nakon što sam odlučio da je jedan od nekolicine, usredotočio sam se na sigil i pitao Demona je li on moj čuvar. U tom trenutku sam se osjećao kao da me udario grom i bio sam ispunjen doslovno neopisivom radošću i blaženstvom. Nije postojala nikakva sumnja da je Demon u pitanju moj čuvar. Jedna od uspješnih metoda su Tarot karte. Na popisu demona većina demona ima dodijeljenu tarot kartu i ako ste vješti u raspoznavanju energije i korištenju špila, možete lagano saznati tko vam je čuvar. Ako ne funkcionira jer niste dovoljno duhovno napredni, ne brinite se. Saznati ćete tko vam je čuvar kada za to dođe vrijeme. Naši čuvari dodijeljeni su nam ovisno o onome što je nama potrebno i s kime smo kompatibilni. Čuvari su nam često demoni koji nam mogu najviše pomoći u duhovnom razvoju.


Nazad na Demoni - Bogovi Pakla

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457