Magijska Korist za Biljke


VAŽNA INFORMACIJA O BILJKAMA

Biljke same po sebi imaju malu magičnu moć. Kako biste prakticirali snažno čarobnjaštvo pomoću biljaka, biljke moraju biti prožete snagom. Ovo je napredna magija i zahtijeva sposobnost prizivanja/evociranja i usmjeravanja elemenata. Svaka biljka ima elementarna svojstva koja odgovaraju njezinoj medicinskoj upotrebi. Oni se mogu naći pod planetarnim vladavinama. Osim toga, kako bi se biljke stvarno osnažile, potrebno je pridržavati se planetarnih sati kako bi se pojačao rad.

Tijekom bilo kojeg rituala ili magičkog rada koriste se različiti mediji. Na primjer, odgovarajuće svijeće djeluju kao svjetionik dušama, a pravilna upotreba raznih boja, slika i bilja može pomoći učinkovitosti djelovanja.

Biljke su se dugo koristile u djelovanju magije. Snagom mirisa; tamjan, parfem, biljna ulja za samopomazanje, svijeće za pomazanje, sigile i talismane; pročišćavajuće kupanje prije rituala, a kod nekih i gutanje.

Tamjan, poput svijeća, pruža povoljno okruženje za manifestaciju duhova, za djelovanje na psihu i privlačenje odgovarajuće planetarne i zodijačke sile. Bitno je uskladiti ove elemente.

Određeni mirisi se koriste za djelovanje na um tijekom rituala. Ovi mirisi mogu potaknuti bilo koju emociju od ljutnje i ekstremnog bijesa, preko seksualnog uzbuđenja i požude, do mira, opuštanja i spokoja. Korištenje mirisa pomaže u povećanju emocionalnog učinka potrebnog za davanje dovoljno snage radu kako bi se manifestiralo u stvarnosti.

Ulje je za mazanje tijela, a može se dodati u vodu za kupanje prije rituala. Svijeće se mogu pomazati kako bi se stvorio dodatni miris, jer će plamen dati jači miris. Jaka ulja mogu se koristiti za mazanje područja čakri i koriste se u mastima koje se mogu utrljati na tijelo za određene učinke.

Balsami su mirisne kapljice s određenih stabala i biljaka. Od njih se mogu napraviti masti i koristiti kao utrljavanje tijela ili predmeta namjene. Svrha trljanja sebe uljima, balzamima ili smolama je izazvati odgovarajuće raspoloženje za ritualni rad.

Na primjer, biljke kojima vlada Mars su vatrene, goruće i oštre. Kada se ulje, balzam ili smola nanese ispod pazuha ili drugih osjetljivih dijelova tijela, potaknut će gnjev i mržnju potrebnu u čarolijama osvete i mučenja, jer će potaknuti snažan fokus na bol i bijedu.

Biljke kojima vlada Venera mogu se koristiti u djelovanju ljubavnih čarolija na isti način, jer stimuliraju i umiruju.

Biljke koje imaju svojstva afrodizijaka, izazivaju ekstremno seksualno uzbuđenje, dobre su za djelovanje čarolija u poticanju požude kod druge osobe po izboru. Povećano uzbuđenje je usmjereno na željenu osobu. S jačim i/ili višestrukim orgazmima; ako je njegova energija ispravno usmjerena u željenu, čarolija je utoliko snažnija.

Biljke odgovaraju znakovima zodijaka, planetima i elementima. Svježe biljke sadrže najviše energije. Ako koristite svježe biljke, pokušajte ih brati kada je planet na koji su pod utjecajem jak i ima sve veću moć.

Evo kratkog popisa nekih biljaka i njihove različite upotrebe:

Napomene prevodioca: Sve riječi u () su na hrvatskom i sve riječi u [] su na latinskom, dodane za lakše pronalaženje biljki.

Acacia (Akacia) iz roda [Mimosoideae]:
Cvjetovi se mogu koristiti u proricanju, ljubavnoj magiji i za trans.

Aloe (Aloja) [Asphodelaceae]:
Čuva od nezgoda, donosi sreću i zaštitu. Dijelovi koji se koriste su sokovi i guma. Ulijte energiju bijelog zlata preuzetu od Sunca i programirajte energiju za zaštitu.

Ambergris:
Koristi se za djela gnjeva i osvete, psihičku korespondenciju. Koristi se kao fiksator. Korišteni dijelovi su ulje. Za gnjev i osvetu, ulijte vatru kada je planet Marsa snažno postavljen i raste.

Apple (Jabuka) [Malus]:
Koristi se u ljubavnim čarolijama. Drvo iz stabla koje se može koristiti; sjemenke. Za rad na ljubavi, dijelovi koji se koriste trebali bi za početak biti prožeti elementom vode. Nakon toga treba unijeti orgazmičku energiju, energiju iz seksualne i čakre srca i seksualne tekućine. Planeta Venera trebala bi biti snažno postavljena i rastuće moći.

Ash (Fraxinus) [Oleaceae]:
Od drveta se mogu izraditi štapići za osiguranje blagostanja ili za korištenje u poslovima koji se tiču ​​smrti. Za smrt, unesite element zemlje kada je planeta Saturna snažno postavljena i raste. Rad treba obavljati za vrijeme opadajućeg Mjeseca.

Benzoin - balzamična smola drveta iz porodice Stiraks [Styrax]:
Drvo i balzami koriste se za tamjan, ulja i vrećice. Benzoin je dobar za upotrebu u seansama, bajanjima i ljubavnim stvarima. Za psihički rad, napunite elementima vode i kvintesencije.

Birch (Breza) [Betulaceae]:
Ulje breze je ulje zimzelena. Štapići se mogu izraditi od drveta za korištenje u čarolijama osvete i kazne, ali uvijek trebaju biti prožeti odgovarajućom elementarnom energijom. Element vatre obično se koristi sa štapićima. Miris se također može koristiti u takvim radovima.

Borage (Borač) [Boraginaceae]:
Borač se može koristiti za privlačenje novca i poslovnog uspjeha. Dijelovi koji se koriste su listovi, cvjetovi i stabljike. Trebao bi biti prožet elementom zemlje.

Burdock (Čičak) [Arctium] iz porodice [Asteraceae]:
Korijen se koristi u čarolijama za zaštitu. Može se spaliti. Ulijte energiju bijelog zlata preuzetu od Sunca i programirajte energiju za zaštitu.

Chamomile (Kamilica) porodice [Asteraceae]:
Kamilica se može uzimati kao čaj koji djeluje kao relaksant u psihičkom radu. Također se može koristiti u vrećicama i jastucima za psihičke snove i prevenciju noćnih mora. Dobra je biljka za kupanje. Za psihički rad, napunite elementima vode i kvintesencije kada je Mjesec pun.

Catnip (Mačja Trava) [Nepeta Cataria] iz porodice [Lamiaceae]:
Mačja trava se može koristiti kao relaksant za psihički rad. Od toga možete napraviti čaj i popiti šalicu.

Cedar (Kedar) [Cedrus] iz porodice [Pinaceae]:
Ulje se koristi u čarolijama osvete. Drvena baza može se spaliti tijekom čarolija za novac, sreću u ljubavi i poslu; također i za psihički rad.

Civet:
Civet je dobar tamjan za psihički rad.

Clove (Klinčić) iz porodice [Myrtaceae]:
Ulje se koristi za duhovnu komunikaciju i privlačenje bogatstva. Prožeti elementom zemlje kada je planeta Venera snažno postavljena i raste na snazi.

Coriander (Korijandar) [Coriandrum Sativum] iz porodice [Apiaceae]:
Paljenje korijandera kao tamjana djelovat će tako da razbjesni um zbog čarolija crne magije i drugih destruktivnih djelovanja.

Cypress (Čempres) [Cupressus] iz porodice [Cupressaceae]:
Ulje i tamjan mogu se koristiti u čarolijama osvete iu psihičkom radu.

Dill (Kopar) [Anethum Graveolens] iz porodice [Apiaceae]:
Korištenje kopra izaziva druge da se pomire. Listovi se mogu spaliti, ili se ulje može koristiti za pomazanje svijeća za rituale protiv nedoraslih ili negativnih ljudi.

Dragon's Wort (Tarragon) [Artemisia Dracunculus] iz porodice [Asteraceae]:
Tarragon je povezan sa fiksnom zvijezdom Sirius. Od podloge se može napraviti čaj i piti za izazivanje stanja transa. Tarragon je dobra za psihički rad i proricanje. Prožeti elementom kvintesencije kada je Mjesec pun.

Dragon's Blood - jarko crvena smola koja se dobiva iz različitih vrsta biljnih rodova kao npr [Calamus, Dracaena ili Ptretocarpus]:
Dragon’s Blood je miris agresije i izvrstan je za djelovanje crne magije. Upotrijebite balzam u čarolijama da izazovete muke neprijatelja. Ulijte vatru kada je planeta Mars snažno postavljena i raste. Smola u prahu dobra je u djelima gnjeva i u čarolijama poticanja požude. Za čarolije požude, ulijte orgazmičku energiju.

Fennel (Komorač) [Foeniculum Vulgare]: 
Paljenje tamjana će razbjesniti um za djela uništenja.

Feverfew [Tanacetum Parthenium]:
Feverfew štiti od bolesti, nesreća i histerije. Ulijte energiju bijelog zlata preuzetu od Sunca i programirajte energiju za zaštitu.

Frankincense - smola koja se dobiva od drveća [Boswellia] iz porodice [Burseraceae] :
Koristite tamjan da potaknete žestinu i ostvarite pravdu (osvetu). Tamjan je vrlo kompatibilan s elementom vatre kao i svi začini.

Ginseng - korijen biljke (Panax) iz porodice [Araliaceae]
Balzam i ulja mogu se koristiti kao utrljavanje za duhovnu komunikaciju, vizualizaciju, proricanje, trans i kreativni rad. Natopite vodom i kvintesencijom.

Hellebore (Kukurijek) [Helleborus] iz porodice [Ranunculaceae]:
Crni: Crni Kukurijek je otrov i biljka muke. Miris potiče agresiju i bijes za djela gnjeva. Crni Kukurijek se može koristiti kao mješavina za vrećice. Crni kukurijek bi trebao biti prožet elementom zemlje kada je planeta Saturn snažno postavljena i raste.
Bijeli: Isto kao gore i može se spaljivati ​​kao tamjan.
Bijeli Kukurijel je moćniji od crnog.
Zeleni: Zeleni Kukurijek je najmoćniji od tri.

Hemlock (Kukuta) [Conium Maculatum] iz porodice [Apiaceae]:
Ulje je dobro za mazanje talismana za razorno djelovanje. Talismani uvijek trebaju biti prožeti snagom. Osim toga, uvijek treba znati što znače simboli na bilo kojem talismanu prije nego što ga upotrijebite. Kukuta dobro funkcionira sa zemljanim saturninskim energijama i treba je koristiti samo s kompatibilnim talismanom. Tamjan može razbjesniti um zbog djelovanja crne magije. Kukuti se može dodati lišće masline za mirniji način rješavanja neprijatelja i omraženih.

Hops (Hmelj) [Humulus Lupulus] iz porodice [Cannabaceae]:
Dobro ga je piti kao čaj za opuštanje potrebno u psihičkom radu ili za pomoć u izazivanju stanja transa. Hmelj se ne čuva dugo kada se skladišti.

Jasmine (Jasmin) [Jasminum] iz porodice [Oleaceae]:
Ulje jasmina, parfem i tamjan su dobri za korištenje u čaroliji ljubavi i požude. Za rad na ljubavi, dijelovi koji se koriste trebali bi za početak biti prožeti elementom vode. Nakon toga treba unijeti orgazmičku energiju, energiju iz druge seksualne (požuda) i čakre srca (ljubav), te seksualne tekućine. Planeta Venera trebala bi biti snažno postavljena i rastuća. Za čistu požudu, Mars bi trebao biti snažno postavljen i rastuće moći. Za ljubav i požudu, Venera bi trebala biti u konjunkciji ili u aspektu trigona s Marsom.

Mandrake (Alrauna) [Mandragora] iz porodice [Solanaceae]:
Ovaj korijen je jedan od najmoćnijih za korištenje u svim vrstama magije. Korespondira sa Fiksnim zvijezdama Deneb Algedi i Spica. Sposoban je snažno djelovati u bilo kojoj čaroliji. Može se koristiti u mješavini vrećica, kao talisman, kao tamjan, kao lutka, za psihički rad ili za zaštitu. Otrovna mandragora je najmoćniji korijen u ljubavnoj magiji i kaže se da je najopasniji za maga. Mandragoru treba oprati u vinu i zamotati u crvenu ili bijelu tkaninu koju treba mijenjati za svaki mladi mjesec. Mandragora se može koristiti i u proricanju.

Marigold (Neven) [Calendula] iz porodice [Asteraceae]:
Koristiti kao vrećicu s lovorovim listom i spavati na njoj. Ako vam je nešto ukradeno, sanjat ćete lopova. Isto vrijedi i za utvrđivanje je li partner bio vjeran. Prožeti elementom vode i kvintesencijom tijekom punog mjeseca.

Musk:
Mošus je snažan afrodizijak. Ulje se može koristiti za mazanje genitalija u djelima požude. (Samo pazite da niste alergični!) Za ljubavno djelovanje, dijelovi koji se koriste trebali bi za početak biti prožeti elementom vode. Nakon toga treba unijeti orgazmičku energiju, energiju iz druge seksualne (požuda) i čakre srca (ljubav), te seksualne tekućine. Planeta Venera trebala bi biti snažno postavljena i rastuća. Za čistu požudu, Mars bi trebao biti snažno postavljen i rastuće moći. Za ljubav i požudu, Venera bi trebala biti u konjunkciji ili u aspektu trigona s Marsom.

Nutmeg (Muškatni Oraščić) - sjeme iz vrsta drveća porodice [Myristica]:
Ulje se može utrljati u hramove za psihički rad, koncentraciju i pamćenje. Muškatni oraščić je snažan halucinogen u velikim količinama i kompatibilan je s elementom vatre.

Pine (Bor) [Pinus] iz porodice [Pinaceae]: 
Bor je dobar za prizivanje duhova i elementala šuma. Smola se može koristiti u djelima požude ili osvete. Prožeti elementom zemlje.

Rose (Ruža) [Rosa] iz porodice [Rosaceae]:
Koriste se u ljubavnim čarolijama, cvijeće se može staviti u lutku. Crvene ruže mogu potaknuti strast u ljubavnim čarolijama. Ružino ulje i/ili cvjetovi mogu se koristiti u kupkama prije obreda. Ulijte energiju orgazma kada je Venera snažno postavljena i raste. Za ljubav i požudu, Venera bi trebala biti u konjunkciji ili u aspektu trigona s Marsom.

Rue (Rutvica) [Ruta] iz porodice [Rutaceae] :
Ovom se biljkom može napuniti lutka, jer će omraženom uzrokovati muke u djelovanju crne magije. Planeta Saturn trebao bi biti snažno postavljen i rastući. Rutvica bi trebala biti prožeta elementom zemlje. U idealnom slučaju, za čarolije uništenja, Mjesec bi trebao biti u opadanju.

Sage (Kadulja) [Salvia officinalis] iz porodice [Lamiaceae]:
Pije se kao čaj, opušta psihički rad, a ujedno pojačava osjetila i koncentraciju. Također se može spaliti kao tamjan, a ulje se može koristiti kao utrljavanje u iste svrhe. Prožeti kvintesencijom i elementom vode.

Storax - smola iz kore [Liquidambar orientalis] iz porodice [Altingiaceae]; ova smola je slična Benzoinu (također nazvana Storax) koja dobiva svoju smolu iz porodice [Styracaceae]:
Spaljen kao tamjan koristi se u čarolijama osvete, neprijateljstva, zle volje i razdvajanja. Storax bi trebao biti prožet elementom zemlje kada bi planet Saturn trebao biti snažno postavljen i u porastu. U idealnom slučaju, za čarolije uništenja, Mjesec bi trebao biti u opadanju.

Strawberry (Jagoda) [Fragaria] iz porodice [Rosaceae]:
Jagoda je dobra za čarolije ljubavi i požude. Mogu se koristiti i listovi i plodovi. Također se koriste ulje i parfem. Za rad na ljubavi, dijelovi koji se koriste trebali bi za početak biti prožeti elementom vode. Nakon toga, orgazmička energija, energija iz druge seksualne (požuda) i čakre srca (ljubav) i seksualne tekućine trebale bi se unijeti kada je planeta Venera snažno postavljena i raste. Za čistu požudu koristite energiju iz seksualne čakre kada je Mars snažno postavljen i raste. Za ljubav i požudu, Venera bi trebala biti u konjunkciji ili u aspektu trigona s Marsom.

Vervain [Verbena] iz porodice [Verbenaceae]:
Miris povećava seksualno uzbuđenje. Ulje se koristi u ljubavnim čarolijama i magiji. Za rad na ljubavi, dijelovi koji se koriste trebali bi za početak biti prožeti elementom vode. Nakon toga, orgazmička energija, energija iz druge seksualne (požuda) i čakre srca (ljubav) i seksualne tekućine trebale bi se unijeti kada je planeta Venera snažno postavljena i raste. Za čistu požudu koristite energiju iz seksualne čakre kada je Mars snažno postavljen i raste. Za ljubav i požudu, Venera bi trebala biti u konjunkciji ili u aspektu trigona s Marsom.

Wormwood (Pelin) [Artemisia] iz porodice [Asteraceae]:
Pelin se može spaliti kako bi se pozvali duhovi mrtvih. Balzam se koristi u crnomagičkim djelima za gnjev i osvetu. Pelin izaziva i jake snove. Otrovan je i smije se unositi u vrlo malim količinama. Stavljanje pelina na put omraženom donijet će mu lošu sreću. Pelin bi trebao biti prožet elementom zemlje kada bi planet Saturn trebao biti snažno postavljen i rastući. Mjesec bi trebao biti u opadanju.


NATRAG NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKOG VJEŠTIČARSTVA

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457