Niži Odredi Demona


Mnogi od nas su imali interakcije sa nekim od nižih Demona. Ovo su Demoni sa sjajnim crvenim očima, kožnatim krilima i neki čak imaju krzno. Izbliza, ovi Demoni imaju prekrasne oči, poput sjajnih rubina, duboke i bogate bojom. Oni su također vanzemaljska bića, ali mnogi žive sa Satanom i Nordijskim Bogovima. Neki od manjih 'glasnika' su duše stvorene od naših Bogova.


Pazuzu
Niži Demoni su zaštitnici, poput Sumerskog Demona Pazuzua koji je zaštitnik djece i također žena tijekom poroda. Pazuzu je dobio lošu reputaciju zahvaljujući filmu iz 1973. „The Exorcist“ napisan od strane Katolika Williama Petera Blattyja. Ovo je bila kršćanska odmazda za film Rosemary's Baby koji je prikazao Satanu u donekle pozitivnoj perspektivi. Egzorcist je uplašio mnoge od Satane i gurao vjerovanje u 'opsjedanje' Demona. Strah se koristi kao alat za duhovno porobljavanje ljudi. Za razliku od kršćanskog 'Boga' i njegove ekipe, Satana i njegovi Demoni ne koriste takve metode i ne guraju se nikome.

Satana poštuje slobodno volju i ljudi mu dolaze voljno a ne kroz strah ili silu. Mnogi od nas su invocirali Demone i dopustili im da pričaju kroz nas, nikome od nas se nije dogodilo zlo zbog toga. S druge strane Anđeli su zloglasni zbog opsjedanja i kao i sve ostalo krive Satanu za svoja nedjela. Anđeli su jednako naporni kao i kršćani kada je riječ o konverziji 'nevjernika'.


Bes
Bes je još jedan primjer nižeg reda Demona. Demoni ove rase su ranije opisani sa prekrasnim očima poput rubina. Ovi Demoni su zaštitnici i predstavnici glazbe, plesa, iscjeljivanja i čuvari su ljudima. U Drevnom Egiptu ovi Demoni su bili slavljeni i visoko poštovani. Prilično su niski, otprilike 60-90cm visine.


Nazad na "Demoni - Bogovi Pakla"

 

© Copyright 2003, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457