Ljubavna Magija


Da bi se potaknula ljubav ili žudnja koristi se seksualni orgazam i on se usmjerava u dušu željene osobe. Ovo se idealno radi kada osoba spava. Stimulirajte se do orgazma fantazirajući o željenoj osobi. U trenutku orgazma, vizualizirajte (zamislite) kako energija osvjetljava njihovo tijelo i auru i zapovjedite energiju afirmacijom. Afirmacija treba biti kratka, u prezentu i konkretna. Primjer: „_____ je duboko zaljubljen/a u mene i seksualno me želi.

Da dodatno ojačate ovaj rad, uđite u trans (poželjno bi bilo da to bude kad osoba spava), vizualizirajte ju i povucite njenu dušu prema sebi i zapovjedite joj. Primjer: _____, voliš me i želiš me svakodnevno. Potpuno sam ti neodoljiv/a.“

Što češće ovo radite, to bolje.

Ako želite da osoba prekine s nekim ili ukloniti nečiji interes za osobu, onda stavljate auru odbijanja oko osobe koju želite izolirati. Primjer: Aura od (Ime osobe) odbija (Ime osobe za koju ste zainteresirani) i sve interese, sviđanja i privlačnost na svaki način. (Ime osobe) je odbojan/na i odvratan/na (Osobi koja nam se sviđa). Dakle stvarate auru odbojnosti na osobi koja je zainteresirana za vašu simpatiju. Za prekidanje veze može se dogoditi da će vam biti potrebna veoma snažna energija, te se onda aura odbojnosti radi na obje osobe, tako da postanu nezainteresirani jedno za drugo, ili da se čak uzajamno odbijaju.


Sažeto o ljubavnoj magiji: Kliknite ovde


NAZAD DO GLAVNE STRANICE SATANISTIČKE MAGIJE

 

© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457