Obredi na Otvorenom Prostoru


Ima puno toga za reći o izvođenju rituala i magije na otvorenom. Energije zemlje djeluju tako da pojačaju nečiju unutarnju energiju i sposobnost. Treba odabrati mirno mjesto gdje nema smetnji. Korištenje viska za lociranje područja također je od pomoći. Treba biti vješt s viskom jer mogu dati "kriva" očitanja onima koji su manje iskusni.

Da biste koristili visak, otvorite kartu područja u kojem želite koristiti i pokažite olovkom, perom ili bilo čime na određene lokacije na karti, pitajući visak hoće li određena lokacija biti podrška vašem radu ili ne. Također možete pitati visak gdje se nalaze najjače zemaljske energije. Odnesite svoje visak na mjesto i prošetajte okolo. Ako su prisutne intenzivne zemaljske energije, vaš će visak početi kružiti. Preko jako jakih mjesta, gotovo će kružiti tako brzo da će se vrtjeti.

Kameni krugovi idealni su za jačanje zemaljskih energija i mjesto za izgradnju vaših psihičkih energija i moći. Boja kamenja je važna (vidi poglavlje o boji). Korištenje smeđeg kamenja pojačat će energiju zemlje koja će biti usmjerena u vaš rad. Smeđe kamenje također će pojačati vaše psihičke sposobnosti i privući zemaljske duhove.

Trebali biste započeti označavanjem svog područja i postavljanjem kamenja oko označenog područja. Također bi trebale postojati četiri točke unutar vašeg kruga na kojima ćete prizivati ​​Četiri Okrunjena Princa Pakla (i prizivati ​​četiri elementa za napredne magove). Ove četiri točke trebale bi odgovarati uputama kao što biste to činili za standardni ritual. Upaljene svijeće trebaju biti na četiri točke. Također možete pozvati Demonske prijatelje u krug sa sobom. Trebali biste moći osjetiti njihovu prisutnost, ili za nas koji smo napredni, vidjeti ih u krugu s vama. Nakon što ste sastavili svoj krug i spremni ste za početak, važno je udahnuti iz zemlje i vizualizirati snažno električno plavo svjetlo kako izlazi iz vaših stopala u vašu ruku, držeći athame. Usmjerite athame, usmjerite svjetlo na vrh i označite svoj krug, vizualizirajući plavo svjetlo i crtajući njime krug u smjeru suprotnom od kazaljke na satu.

Prikupljenu energiju potrebno je usmjeriti na vaš specifični cilj. Kada dosegnu vrhunac, skupite ih u svjetleću kuglu ili neki drugi oblik po vašem izboru, pošaljite oblik na put s uputama i vizualizirajte energiju kako prodire u vašu metu.

Kada ste gotovi, ugasite svijeće, sjever, zatim zapad, jug pa istok. Upirući kažiprstom, izbrišite svo plavo svjetlo kruga, pomičući se u smjeru kazaljke na satu glatkim, polaganim potezom. Zahvalite se svojim prijateljima Demonima (ako ste imali nekoga u pratnji) i razbacajte kamenje.

Također možete koristiti snagu kamenog kruga za meditaciju. To će djelovati na povećanje vaše energije. Meditacija se može provoditi sjedeći ili ležeći. Koristite plavo svjetlo za sve svoje radove.

Satanizam je jedno s prirodom. 


NATRAG NA GLAVNU STRANICU SATANIČKOG VJEŠTIČARENJA

 

© Copyright 2003, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457