Magija Slike


Osnovna ideja magije slike je korištenje predmeta koji predstavlja žrtvu. Ono što se radi predmetu, dogodi se i žrtvi. Ova praksa seže još od Egipta.

Za najbolje rezultate dobro je koristiti nešto što sadrži energiju žrtve. Fotografija, komad tkanine, osobni predmeti, kosa, nokti ili čak zemlja od njihovog otiska stopala. Važno je da predmet ima blisku vezu sa osobom.

Lutke su se ranije pravile od gline i voska. Bitno je napomjenuti da vosak može biti naporan za rad, pa ga možda želite zaobići. Lutka se treba napraviti od materijala koji nije mekan i treba moći izdržati stvari koje planirate napraviti s njom. Važno je usmjeriti mržnju u rad. Ako lutki probijete glavu sa čavlom, to će uzrokovati ludilo kod žrtve. Čavao kroz srce će uzrokovati smrt. Zakopavanje lutke će uzrokovati propadanje osobe, tempom truljenja lutke dok je u zemlji.

Uzmite predmete koje ste pripremili i započnite stvaranje lutke. Predmete stavljate unutar lutke. Dobro je šivati lutku. Dok je šivate, zamišljajte osobu i ponavljajte njeno ime i afirmirajte da je ta osoba lutka koju držite u rukama. Dok ovo radite, zamišljajte stvari kojima vas je osoba skrivila i osjetite mržnju prema njoj.

Kada završite lutku, napišite ili urežite na nju ime neprijatelja. Ako ga želite potpuno uništiti, morate ovaj rad raditi tijekom padajućeg mjeseca. Mjesec u Biku, Škorpionu, Jarcu i Ribama je dobar za ovakvu magiju. Možete napraviti standardni ritual i tijekom vrhunca rituala pročitati stvari koje vam je osoba skrivila i kakvu kaznu želite za nju. Spalite papir. Dok papir gori, usmjerite svu mržnju u neprijatelja. Ovo je dobro vrijeme za probadanje lutke čavlima. Zapalite ju na vatri papira, ispresavijajte ju, sakatite ju, što god vam odgovara. Izvucite sav gnjev iz sebe dok se ne iscrpite potpuno. Nakon ovoga možete spaliti lutku. Prekinite ritual.

We have found it most effective to nail the poppit to a tree through the head and the heart. Another technique is to bury it. You must direct the hatred and anger. In my own workings, I have found one does not have to get overly emotional. Just a strong determined will, and directing anger into a specific event, for example a specific type of accident, over and over. This should be very clear in your mind and is best done while the victim sleeps. The victim should have easy access to the type of accident or death you have planned. For example- one who never flies obviously won’t die in a plane crash. You have to know the victim’s habits and have a clear image of him/her in your mind and the misfortune you are willing to befall him/her.

Dobra metoda koju smo pronašli je zakucavanje lutke na drvo kroz glavu i srce. Još jedna dobra metoda je zakopavanje lutke. Važno je da pravilno usmjerite mržnju i ljutnju u nju. Ne trebate biti preterano emocionalni, već trebate imati snažnu volju. Takođe, bitno je prilagoditi nesreću navikama osobe. Ako recimo često vozi auto, možete se skoncentrirati na automobilsku nesreću i slično. Ako znate da ta osoba nikada ne leti avionom, očigledno je da neće umrijeti u avionskoj nesreći. Morate znati žrtvine navike i morate imati kristalno jasnu sliku te osobe kako bi se nesreća koju zamišljate obistinila.

Nakon rituala ne smijete razmišljati o radu i morate dati vremena da rad obavi svoj posao. UVIJEK OČISITE AURU I ČAKRE NAKON RADA CRNE MAGIJE.

Satana predstavlja pravdu i istinu.


NAZAD NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKE MAGIJE

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457