2000 godina jevrejskog ritualnog ubistva


Jevreji pokušavaju da utišaju Sataniste/Pagane da se ne čuju kada govore o jevrejskim zločinima protiv čovečanstva. Sve što ćete obično naći u vezi sa istinom o jevrejskim ritualnim ubistvima su od Hrišćana. U Talmudu i Protokolima Sionskih mudraca, Jevreji su zamenili izraz nejevreji - goyim (Pagani/Satanisti, kojima je Bog Satana) sa „hrišćanin“ i „hrist“. Kao što je prvosveštenica Maxine napisala u propovedi o tome kako Jevreji varaju, „hrišćanin“ je ovde šifrovana reč za Pagana/Satanistu, radi zbunjivanja. Uz ovo, Jevreji ne hule na svog voljenog mesiju Isusa iz Nazareta (Ben Jahašua), već na Satanu koji je pravi Bog nejevreja. Postoje milioni slučajeva jevrejskog ritualnog ubistva, ali evo jedne delimične liste koja pokriva neke od ovih slučajeva. Satana želi da nejevreji vide Jevreje onakve kakvi su - bolesni pedofili koji ubijaju, lažljiva kopila koja oni zaista jesu.

„Ljudske žrtve i dan danas praktikuju Jevreji istočne Evrope... kao što je opširno izneo pokojni ser Ričard Barton u MS-u koju su bogati Jevreji Engleske opkolili nebom i zemljom da bi ga suzbili, a o tome svedoče pogromi koji se stalno ponavljaju protiv onih koji tako besmisleno vape, onih koji žive među tim degenerisanim Jevrejima koji barem nisu kanibali.“ - Aleister Crowley


KOMPILACIJA NEKIH OD JEVREJSKIH RITUALNIH UBISTVA DO 1932. GODINE


Najraniji istoričar, Herodot, nas obaveštava o hebrejskom kultu ljudske žrtve. On piše: „Jevreji/Hebreji su žrtvovali ljude svom Bogu Molohu.” (Herodot, tom II, str. 45)

Neka od ritualnih ubistava koja se prenose kroz spise do danas su:


169. p.n.e. -- „Sirijski kralj Antioh Epifan, prilikom pljačke Jerusalimskog hrama, zatekao je Grka kako leži na krevetu u tajnoj odaji. Molio je kralja da ga izbavi. Kada je počeo da moli, služavci su mu rekli da je Tajni zakon nalagao Jevrejima da žrtvuju ljudska bića u određeno vreme u godini, pa su tražili stranca koga bi mogli dobiti u svojoj vlasti. Tovili bi ga, vodili u šumu, žrtvovali, jeli nešto od njegovog mesa, pili nešto njegove krvi, a ostatke njegovog tela bacali bi u jarak“. (Josef, jevrejski istoričar, Contra Apionem)

418. n.e. - Baronije izveštava o razapeću dečaka od strane Jevreja u Imu, između Alepa i Antiohije.

419. n.e. -- U sirijskom okrugu Imnestar, između Halkide i Antiohije, Jevreji su na praznik vezali dečaka za krst i bičevali ga do smrti. (Sokrat)

425. n.e. - Baronije izveštava o još jednom raspeću dečaka.

614. n.e. -- Nakon osvajanja Jerusalima, Jevreji su za male pare kupili 90.000 zarobljenika od persijskog kralja Horosa II i sve ih pobili na najodvratnije načine. (Kluverijus, Epitome his. str. 386)

1071. n.e. -- Nekoliko Jevreja iz Bloa razapelo je dete tokom proslave Uskrsa, stavilo njegovo telo u vreću i bacilo ga u Loaru. Grof Teobald je krivce dao žive spaliti. (Robert od Monsa, Mon. Germ. hist. Skripta VI 520)

1144. n.e. -- U Noriču, tokom Pashe, lokalni Jevreji su vezali dvanaestogodišnjeg Vilijama, obesili ga o krst, a krv mu je isceđena iz rane na boku. Jevreji su leš sakrili u obližnjoj šumi. Iznenadio ih je lokalni građanin Eilverdus, koji je podmićen novcem da ćuti. Uprkos tome, zločin je i dalje postao ozloglašen. (Acta sancta, III mart, tom, str. 590)

1160. n.e. -- Jevreji iz Glostera razapeli su dete (Mons Germ. hist. Script 520)

1179. n.e. -- U Pontoiseu, 25. Marta, malo pre Pashe, Jevreji su iskasapili i iscedili krv malog Ričarda. Zbog toga su Jevreji proterani iz Francuske. (Rob. of Turn., Rig.u.Guillel. Amor.)

1181. n.e. -- U Londonu, oko Uskrsa, u blizini crkve Svetog Edmunda, Jevreji su ubili dete po imenu Roertus. (Acta sanc, III mart tom, str. 591)

1181. n.e. -- U Saragosi, Jevreji su ubili dete po imenu Dominiko. (Blanca Hispania illustrata, tom III, str. 657)

1191. n.e. -- Jevreji iz Braisma razapeli su jednog nejevreja koji ih je optužio za pljačku i ubistvo, nakon što su ga prethodno provukli kroz grad. Zbog toga je kralj Filip Avgust, koji je lično došao u Braisme, spalio njih osamdeset. (rigordus, Hist. Gall.)

1220. n.e. -- U Vajsenburgu, u Alzasu, 29. juna, Jevreji su ubili dečaka, Svetog Hajnriha. (Murer, Helvetia sancta.)

1225. n.e. -- U Minhenu je žena, namamljena jevrejskim zlatom, ukrala malo dete od svog komšije. Jevreji su iscedili krv iz deteta. Uhvaćen u drugom pokušaju, zločinac je predat sudu. (Majhelbek, Hist. Bavariae II. 94)

1235. n.e. -- Jevreji su počinili isti zločin 1. decembra u Erfutu. (Anri Desport, Le mistere du sang, 66)

1236. n.e. -- U Hagenau-u u Alzasu, Jevreji su tokom noći u mlinu napali tri dečaka iz regiona Fulde i ubili ih da bi dobili njihovu krv. (Tritemije; Hronika Alberta Strazburškog)

1239. n.e. -- Opšti ustanak u Londonu zbog ubistva koje su tajno počinili Jevreji. (Matej protiv Pariza, Grande Chron.)

1240. n.e. -- U Noriču su Jevreji obrezali nejevrejsko dete i držali ga skriveno u getu da bi ga kasnije razapeli. Posle duge potrage, otac je pronašao svoje dete i prijavio ga reteskom biskupu Vilhelmu. (Matej protiv Pariza, op. cit. V. 39)

1244. n.e. -- U porti crkve Svetog Benedikta u Londonu pronađen je leš dečaka na kome su bile posekotine i ogrebotine i, na nekoliko mesta, hebrejska slova. Bio je mučen i ubijen; a krv mu je bila isceđena. Kršteni Jevreji, primorani da tumače hebrejske znakove, pronašli su ime roditelja deteta i pročitali da je dete prodato Jevrejima kada je bilo veoma malo. Ugledni Jevreji su tada napustili grad.

1250. n.e. -- Jevreji iz Saragose usvojili su užasnu dogmu da će svako ko preda dete na žrtvu biti oslobođen svih poreza i dugova. U junu 1250. Mojsije Albaj-Huzet (Takođe zvani Albajučeto) isporučio je 7-godišnjeg Dominika del Vala Jevrejima na razapinjanje. (Johan. a post, Schedias, hist. de pseudomes, judæorum, str. 33)

1255. n.e. -- U Linkolnu, u Engleskoj, na Petrov i Pavlov dan, lokalni Jevreji su ukrali osmogodišnjeg dečaka Hjua, sakrili ga i kasnije razapeli. Jevreji su ga tukli motkama toliko dugo da je skoro izgubio svu krv. (Acta santa 6. jula 494.)

1257. n.e. -- Da bi mogli da prinesu svoju godišnju žrtvu, Jevreji iz Londona su iskasapili dete. (Cluvirius, epitome historiarum, str. 541. kolona I)

1260. n.e. -- Jevreji iz Vajsenburga ubili su dete (Annal. Colmariens)

1261. n.e. --U Pforchajmu je sedmogodišnja devojčica, koja je isporučena Jevrejima, položena na laneno platno i izbodena po udovima kako bi Jevreji krpe natopili krvlju. Potom je leš bačen u reku. (Toma, Cantipratanus, de ratione Vitæ.)

1279. n.e. -- Najugledniji Jevreji Londona razapeli su dete 2. aprila. (Florent de Vorcester, Chron. 222)

1279 n.e. -- Raspeće deteta u Northamptonu nakon nečuvenih mučenja. (Henri Desportes Le mistere du sang, str. 67)

1282. n.e. -- Jevreji su u Minhenu kupili malog dečaka i izboli ga po celom telu. (Rader., Bavar. sancta I. Bd. str. 315)

1283. n.e. -- Medicinska sestra je prodala dete Jevrejima iz Majnca, koji su ga ubili. (Baroerus ad annum br. 61. Annalen von Colmar)

1286. n.e. -- U Minhenu su Jevreji ubili dva dečaka. Drvena sinagoga je zbog toga bila spaljena, a 180 Jevreja je spaljeno na smrt. (Murer, Helvetia sancta.)

1286. n.e. -- U aprilu, u Obervezelu na Rajni, Jevreji su polako mučili do smrti 14-godišnjeg St. Vernera tokom perioda od 3 dana. (Akt. sct. II. Bd. b. Apr., str. 697 do 740.)

1287. n.e. -- Jevreji u Bernu kidnapovali su dete, svetog Rudolfa na Pashu, užasno ga mučili i na kraju mu prerezali vrat. (Hein, Murer, Helvetia sancta.)

1292. n.e. -- U Kolmaru su Jevreji ubili dečaka. (Ann. Colm., II, 30)

1293. n.e. -- U Kremsu su Jevreji žrtvovali dete. Dvojica ubica su kažnjena; ostali su se spasli snagom zlata. (Monum. KSI, 658)

1294. n.e. -- U Bernu su Jevreji ponovo ubili dete. (Ann Colm., II, 32; Henri Desportes, Le mistere du sang, str. 70)

1302. n.e. -- U Renekenu isti zločin. (An. Colm. II, 32)

1303. n.e. -- U Vajsenzeu u Tiringenu mladi student Konrad, sin vojnika, ubijen je za Uskrs. Mišići su mu bili isečeni na komade, a vene su mu otvorene da bi se iscedila sva krv.

1305. n.e. -- U Pragu, oko Uskrsa, jedan nejevrej, koji je zbog siromaštva bio primoran da radi za Jevreje, bio je prikovan na krst; dok je bio nag, tučen je šipkama i pljuvan u lice. (Tentzel)

1320. n.e. -- U Puju je žrtvovan ceo hor lokalne crkve.

1321. n.e. -- U Ansiu je ubijen mladi sveštenik. Jevreji su zbog ovoga proterani iz grada ukazom kralja Filipa V. (Denis de Saint-Mart.)

1331. n.e. -- U Uberlingenu u današnjem Badenu, Jevreji su bacili sina građanina po imenu Frej u bunar. Rezovi pronađeni na telu dokazali su da mu je pre toga bila isceđena krv. (Joh. Vitoduran, Hronik.)

1338. n.e. - Jevreji su iskasapili plemića iz Frankonije u Minhenu. Njegov brat je pripremio pravo krvoproliće za Jevreje. (Anri Desport)

1345. n.e. -- Jevreji su u Minhenu otvorili vene malom dečaku Hajnrihu i izboli ga više od 60 puta. Crkva je kanonivizovala Hajnriha zbog ovoga. (Rad. Bav. sct. II str. 333)

1347. n.e. -- U Mesini je na Veliki petak razapeto dete od strane Jevreja. (Anri Desport)

1350. n.e. — Dečak Johanes, učenik monaške škole Svetog Sigberta u Kelnu, udahnuo je poslednji dah nakon što su ga izboli lokalni Jevreji. (Acta sancta., aus den Kirchenakten v. Koln.)

1380. n.e. -- U Hagenbahu u Švapskoj, nekoliko Jevreja su klali dete. (Martin Kruzijus, Godišnjak za Švapsku, deo III, knjiga V)

1401. n.e. -- U Disenhofenu u Švajcarskoj (blizu Šafhauzena), četvorogodišnji Konrad Lori je ubijen. Rečeno je da je njegovu krv mladoženja Johan Zan prodao za 3 florina Jevrejinu Mihaelu Vitelmanu. (Acta sancta.)

1407. n.e. - Jevreji su proterani iz Švajcarske zbog sličnog zločina u istom regionu. (Ibid.)

1410. n.e. -- U Tiringiji su Jevreji proterani zbog otkrivenog ritualnog ubistva. (Boll. II, april 838. Baronius 31)

1429. n.e. -- U Ravensburgu u Virtembergu, Ludvig van Bruk, dečak iz Švajcarske koji je studirao u gradu i živeo među Jevrejima, ubijen je od strane 3 Jevreja usred brojnih mučenja i seksualnih zlostavljanja. Ovo se dogodilo tokom važnog jevrejskog praznika (Pasha) između Uskrsa i Svetle nedelje. (Baron. 31, Acta sancta. III. Bd. des April, str. 978)

1440. n.e. -- Jevrejski lekar u Paviji, Simon iz Ankone, odrubio je glavu četvorogodišnjem detetu kojeg je ukrao i doneo mu degenerisani nejevrej. Zločin je postao ozloglašen kada je pas sa dečjom glavom skočio kroz prozor na ulicu. Ubica je pobegao. (Alphonsus Spina, de bello Judæorum lib. III. pover. 7.)

1452. n.e. -- U Savoni je nekoliko Jevreja ubilo dvogodišnje dete. Proboli su mu celo telo i sakupili krv u posudu koju su koristili za obrezanje svoje dece. Jevreji su kapali male komadiće isečenog voća u krv i uživali u obroku. (Alphonsus Spina, de bello Judæorum lib. III, pover. 7.)

1453. n.e. -- Jevreji su u Breslau-u ukrali dete, utovili ga i stavili u bure obloženo ekserima, koje su valjali napred-nazad kako bi iscedili detetu krv. (Anri Desport, Le mistere du sang, 75)

1454. n.e. -- Na imanjima Luja od Almanze u Kastilji, dva Jevreja su ubila dečaka. Istrgali su mu srce i spalili ga; bacili pepeo u vino koje su pili sa svojim vernicima. Trošeći znatne sume uspeli su da odlože suđenje, pošto su dva od trojice advokata bila jevrejskog porekla. Nakon toga Jevreji su proterani iz Španije zbog ovoga. (Alphonsus Spina, de bello Judæorum)

1462. n.e. -- U jednoj brezinoj šumi u Rinu blizu Insbruka, dečak Andreas Oksner je prodat Jevrejima i žrtvovan na jednoj steni. Crkva ga je zatim kanonizovala. Izgrađena je kapela pod nazivom „Zum Judenstein“ („Jevrejskoj steni“). (Acta sancta., III. jul tom I. 472)

1468 n.e. -- U Sepulvedi, u Staroj Kastilji, Jevreji su razapeli ženu na Veliki petak po naređenju rabina Solomona Pečoa. (Did. de Colm. Gesch. v. Seg.)

1470. n.e. -- U Badenu su Jevreji osuđeni za ubistvo deteta. (Tho. Patr. Barbar.)

1475. n.e. -- U Trentu 23. marta (Veliki četvrtak) pre Pashe, Jevreji su žrtvovali 29-mesečnu bebu, Svetog Simona.

1476. n.e. - Jevreji u Regenzburgu ubili su šestoro dece. Sudija je, u podzemnom trezoru Jevrejina po imenu Josfol, pronašao ostatke ubijenih žrtava, kao i kamenu zdelu prošaranu krvlju na svojevrsnom oltaru. (Raderus Bavaria sancta Band III, 174)

1480. n.e. -- U Trevizu je počinjen zločin sličan onom u Trentu: ubistvo kanonizovanog Sebastijana od Porto-Bufola iz Bergama. Jevreji su mu cedili krv. (H. Desportes, Le mistere du sang 80)

1480. n.e. -- U Moti u Veneciji Jevreji su ubili dete za Uskrs. (Acta sancta I. Bd d. 3. aprila)

1485. n.e. -- U Većenci su Jevreji iskasapili Svetog Laurentija. (Bula pape Benedikta KSIV. Beatus Andreas)

1490. n.e. -- U Gvardiji, blizu Toleda, Jevreji su razapeli dete. (Acta sancta I. Bd. d. 3. aprila)

1494. n.e. -- U Tirnau-u u Mađarskoj, 12 Jevreja je uhvatilo dečaka, otvorilo mu vene i pažljivo prikupilo njegovu krv. Popili su nešto od toga, a ostalo sačuvali za svoje jednoverce. (Banfin Fasti, ungar. br. III. 5. decembar)

1503. n.e. -- U Langendenclingenu je otac predao svoje četvorogodišnje dete dvojici Jevreja iz Valdkirhena u Badenu za 10 florina pod uslovom da će biti vraćeno živo nakon što mu bude isceđena mala količina krvi. Međutim, iz deteta su iscedili toliko krvi da je umrlo. (Acta sancta. II Bd. des April, str. 839: Dr. Joh. Eck, Judebbuchlien)

1505. n.e. -- Zločin sličan onom u Langendenzlingenu 1503. pokušan je u Budvajsu u Bohemiji. (Anri Desport, Le mistere du sang. 81)

1509 n.e. -- Nekoliko Jevreja ubilo je nekoliko dece. (Kluverijus, Epitome hist. itd. str. 579)

1509. n.e. - Jevreji u Bosingenu (Mađarska) kidnapovali su dete kolara, odvukli ga u podrum, strašno ga mučili, otvorili mu sve vene i isisali krv perom. Posle su njegovo telo bacili na ogradu, što su Jevreji priznali nakon višestrukih poricanja. (Ciegler Schonplatz, str. 588, kol. 1,2)

1510. n.e. -- U Berlinu su Jevreji Salomon, Jakov, Aron, Levi Isak, rabin Moš i mesar Jakov optuženi da su od stranca kupili trogodišnjeg ili četvorogodišnjeg dečaka za 10 florina i položili ga na sto u podrumu, i bušili ga iglama u velike vene bogate krvlju dok ga konačno nije zaklao mesar Jakov. Počelo je ogromno suđenje, i na kraju je stotinu Jevreja zatvoreno u berlinski zatvor. Delimično su priznali da su decu kupovali od stranaca, ubadali ih, cedili im krv i pili krv u slučaju bolesti ili je konzervisali paradajzom, đumbirom i medom. Ne manje od 41 optužena Jevreja osuđeno je na smrt paljenjem nakon priznanja. Svi ostali Jevreji su proterani iz Brandenburga. (Richard Mun: 'Jevreji u Berlinu')

1520. n.e. -- Jevreji u Mađarskoj ponovili su zločin iz 1494. ubivši dete u Tirnau i Biringu cedeći mu krv. (Acta sancta II. Bd. d. April str. 839)

1525. n.e. -- Ritualno ubistvo u Budimpešti izazvalo je široki antisemitski pokret među stanovništvom. Ove godine Jevreji su proterani iz Mađarske. (Henri Desportes, Le mistere du sang 81)

1540. n.e. -- U Sapenfeldu u Bavarskoj, četvorogodišnji Majkl Pizenharter kidnapovan je od svog oca pre Uskrsa i odveden u Titing (severno od Ingolštata), (predat je Jevrejima za pare) gde je tri dana pretrpeo najstrašnije mučenje, otvorili su mu vene i isceđena mu je krv. Leš je pokazivao znake raspeća. Krv je pronađena u Posingenu. (Raderus, Bavaria sancta. III. Bd. 176f)

1547. n.e. -- U Ravi u Poljskoj 2 Jevreja su ukrala krojačkog dečaka po imenu Mihail i razapeli ga. (Acta sancta II. Bd. april str. 839)

1569. n.e. -- U Vitovu (Poljska), Jakov, Jevrejin iz Lajpciga, divljački je ubio Johana, dvogodišnjeg sina udovice Kozmjanine. (Acta sancta ebenda.)

1571. n.e. -- M.A. Bradaginusa su iskasapili Jevreji. (Seb. Munster, Kosmografija)

1571. n.e. -- Joahima II, izbornog kneza Brandenburga, otrovao je Jevrejin u kog je imao poverenje. (Scheidanus Ks. Buch. seiner Hist. str. 60)

1573. n.e. - U Berlinu je Jevrejin mučio dete koje je kupljeno od prosjaka. (Sartorious, str. 53)

1574. n.e. -- U Puniji u Letoniji, Jevrejin Joahim Smirlovic ubio je sedmogodišnju devojčicu po imenu Elizabeta neposredno pre Pashe... Otprilike u to vreme jedan dečak u Zglobicama je ukraden i odveden u Tarnov, gde je pronađen još jedan dečak u rukama Jevreja „pod sumnjivim okolnostima“: obojica su oslobođeni. (Act. sancta II. Bd. d. April str. 839)

1575. n.e. - Jevreji su ubili dete, Mihaila od Jakobija. (Desportes)

1586. n.e. --U nizu slučajeva deca su oteta od roditelja i ubijena; otkrivajući ove zločine, Rupert je optužavao samo Jevreje. (Brouver Trier'schen Ann. v. J. 1856)

1592. n.e. -- U Vilni su Jevreji užasno mučili 7-godišnjeg dečaka Simona. Na njegovom telu, pored brojnih posekotina ispod noktiju na rukama i nogama, pronađeno je više od 170 rana zadobijenih noževima i makazama. (Acta sancta III. Bd. des Juli)

1595. n.e. -- U Kostinu u Pozenu Jevreji su mučili dete do smrti. (Acta sancta 389)

1597. n.e. -- U Šidlovu je krv deteta korišćena za osvećenje nove sinagoge. Na kapcima, vratu, venama, udovima, pa čak i na polnim organima deteta, bilo je bezbroj uboda. (Acta sancta, II Bd. des April)

1598. n.e. -- U selu Vodžnik, u poljskoj pokrajini Podolija, četvorogodišnjeg dečaka, sina farmera, ukrala su dva mlada Jevreja i iskasapila četiri dana pre jevrejske Pashe najstrašnijim mučenjima u kojoj su učestvovali najugledniji Jevreji te zajednice. (Acta sancta, II Band des April 835)

1650. n.e. -- U Kaadenu u Štajerskoj, 5½-godišnjeg Matijasa Tiliha je 11. marta iskasapio Jevrej. (Tentzel)

1655. n.e. -- U Tunguhu u Donjoj Nemačkoj Jevreji su ubili dete za proslavu Uskrsa. (Tentzel, monatl. Unterred. v. Juli 1693, str. 553)

1665. n.e. -- U Beču su Jevreji iskasapili ženu 12. maja na najstrašniji način. Leš je pronađen u bari u vreći opterećenoj kamenjem. Bila je potpuno prekrivena ranama, obezglavljena i imala je odsečene noge ispod kolena. (H.A. von Ziegler, Tagl. Schaupl. str. 553)

1669. n.e. -- Na putu od Meca do Buleja, u blizini sela Glatinji, 22. septembra, Jevrejin Rafael Levi ukrao je trogodišnje dete od njegove majke. Bio je užasno iskasapljen. Njegovo telo pronađeno je opako unakaženo. Ubica je živ spaljen 17. januara 1670. (Abrege du process fait auk Juifs de Metz, ebd. 1670)

1675. n.e. -- U Miesu u Bohemiji Jevreji su 12. marta ubili četvorogodišnje dete. (Acta sancta II. Bd. des April)

1684. n.e. -- U selu Grodno, vlada Minska u Rusiji, Jevrejin Šulka je ukrao šestogodišnjeg dečaka Gabrijela i odneo ga u Bialistock gde je, u prisustvu nekoliko Jevreja, mučen na smrt i isceđena mu je krv. (Evidencija magistrata u Zabludvu)

1753. n.e. -- Na Veliki petak, 20. aprila, u selu blizu Kijeva (Rusija), Jevreji su kidnapovali 3½-godišnjeg sina plemića Studzinskog. Sakrili su ga u kafani do kraja subote, a zatim su ga monstruozno žrtvovali uz pomoć rabina Šmaje. Krv je sipana u nekoliko flaša. (Krivični registar Gradskog suda Kijeva)

1764. n.e. -- Desetogodišnji sin Johana Bale, koji je nestao 19. juna iz Orkula (Mađarska), pronađen je u susednoj šumi prekrivenoj mnogim ranama. (Tisza-Eslar, von einem ungarischen Ubgeordneten 108)

1791. n.e. -- 21. februara, leš 13-godišnjeg Andreasa Takala, koji je živeo sa Jevrejinom po imenu Abraham, pronađen je ispred sela u blizini Tasnada (Zibenburgen). Krv je iz njega isceđena presecanjem vratne vene. (Nemački-Akt i.d. Arhiv protiv Zilaha.)

1791. n.e. -- U isto vreme prijavljena su dva krvna ubistva u Holešauu (Moravska) i u Voplaviczu u okrugu Duplin. (Tisza-Eslar, v.e. ungar. Abgeord.)

1791. n.e. -- Za vreme vladavine sultana Selima III, Jevreji u Peri ubili su mladog Grka, obesili ga o drvo o noge. (Anri Desportes)

1803. n.e. -- 10. marta, 72-godišnji Jevrejin Hirš iz Sugenhajma zaplenio je dvogodišnje dete između Ulštata i Lengenfelda u Buhofu kod Nirnberga. Nekoliko dana kasnije, Jevrejin je negirao da je uopšte bio u Buhhofu 10. marta. Otac deteta, koji je sudu želeo da dokaže suprotno, na sudu je odbijen pretnjama i uvredama. Dvanaestog dana dete je pronađeno mrtvo, sa isečenim jezikom i ustima punim krvi. Jevreji su u to vreme opsedali okružnog guvernera Njuštata sve dok se stvar nije ispostavila na njihovo zadovoljstvo. Otac je, uz pretnje, bio primoran da potpiše protokol u kome je svedočilo da se dete, još toplo kada je pronađeno, smrzlo. (Friedr. Oertel, „Was glauben die Juden?“ Bamberg, 1823)

1804. n.e. -- U Grafenbergu blizu Nirnberga jedan stari Jevrejin iz Ermrojta po imenu Bauso kidnapovao je dečaka od 2 do 3 godine. Vojnici su požurili da spreče zločin nakon što su čuli vrisak deteta. (Dr. J. V. Chilani)

1810. n.e. -- Među zapisima sa suđenja u Damasku postoji pismo Džona Barkera, bivšeg konzula Alepa, koje govori o siromašnoj osobi koja je iznenada nestala iz Alepa. Hebrejski Rafael iz Ankone optužen je da ju je zaklao i da joj je iscedio svu krv. (A. Laurent. Affaires de Sirie)

1812. n.e. - Na ostrvu Krf u oktobru su trojica Jevreja koji su zadavili dete osuđena na smrt. Nešto kasnije, Jevreji su ukrali i ubili dete jednog Grka, po imenu Riga. (Achille Laurent, Affaires de Sirie)

1817. n.e. -- Optužnica za ubistvo počinjeno ove godine protiv devojčice Marijane Adamoviez, poništena je zbog proteka vremena.

1823. n.e. -- 22. aprila, u Velišu u Vitebsku, ukraden je 3½-godišnji sin invalida Džemelijana Ivanova, mučen do smrti, a krv mu je isceđena. Uprkos velikom broju izjava svedoka koji terete Jevreje, suđenje je iznenada prekinuto. (Pavlikovski, ebenda.)

1824. n.e. -- U Bejrutu je, kako je istraga utvrdila, njegov jevrejski gazda ubio tumača Fačala Sejega u ritualne svrhe.

1826. n.e. -- U Varšavi je pronađen ubijeni petogodišnji dečak čije telo ima više od stotinu rana koje pokazuju da mu je isceđena krv. Cela Varšava je bila u stanju ustanka; Jevreji su svuda protestovali da su nevini, iako nisu bili optuženi. Iz dokumenata su uklonjeni iskazi dati pred sudovima, zajedno sa medicinskim dokazima. (Pavlikovski, Ibid. str. 282)

1827. n.e. -- U Vilni u Rusiji pronađen je izboden leš jednog farmera, Osiba Petrovića. Prema svedočenju 16-godišnjeg pastira Zulovskog, kidnapovali su ga Jevreji. (Nach einer Mitteilung des gouvernement Vilna.)

1829. n.e. -- U Torinu je supruga trgovca Antoine Gervalona kidnapovana od svog muža. U podrumu su je za njenu žrtvu pripremala dva rabina. Poslednjom snagom vikala je svom mužu koji je sa nekoliko vojnika prolazio kroz jevrejsku četvrt, dozivajući na sav glas njegovo ime. Tako je oslobođena. Međutim, Jevreji su novcem uspeli da zataškaju incident. (Auszug aus einem Briefe des Barons von Kalte)

1831. n.e. -- Ubistvo ćerke kaplara Garde u Sankt Peterburgu. Četiri sudije su to priznale kao krvno ubistvo, dok je petina sumnjala. (Desportes)

1834. n.e. -- Prema svedočenju Jevrejke Bena Nounda koja je prešla na Hrišćanstvo, jednog starog nejevrejskog čoveka u Tripoliju vezalo je 4 ili 5 Jevreja i obesilo ga o drvo pomorandže za prste na nogama. U trenutku kada je starac bio blizu smrti, Jevreji su mu prerezali grkljan mesarskim nožem i pustili telo da visi dok se sva krv ne skupi u posudu. (Anri Desport, Le mistere du sang. 91)

1839. n.e. -- Na ostrvu Rodos, osmogodišnji trgovački dečak, koji je dostavljao jaja nekim Jevrejima, nije se vratio kući. Moć jevrejskog novca je stupila na snagu, a sudski postupak je odložen i konačno ugušen. (Anri Desport, Le mistere du sang. 92)

1839. n.e. -- U Damasku je carinarnica otkrila Jevrejina koji je nosio bocu krvi. Jevrejin je ponudio 10.000 pijastara da bi zataškao aferu. (up. Prozess bei A. Laurent, op. cit. S. 301)

1843. n.e. -- Jevreji su masovno pobili nejevrejsku dece na Rodosu, Krfu i drugde. (Famont L'Egipte sous Mehemet Ali, Pariz, 1843)

1875. n.e. -- U Zboru, u okrugu Saroš u Mađarskoj, nekoliko Jevreja napalo je 16-godišnju sluškinju Anu Zampu u kući njenog gospodara Horovica. Nož je već bio podignut na nju kada je kočijaš slučajno intervenisao i tako je spasao. Predsednik suda, Bartolomaus Vinkler, koji je bio dužan Jevrejima, plašio se da zločince izvede pred lice pravde.

1885. n.e. -- U Mit-Kamaru u Egiptu, mladi Kopt je iskasapljen za vreme uskršnje proslave.

1888 n.e. -- U Breslau-u u julu, Maks Bernštajn, 24-godišnji rabinski kandidat na Talmudskom koledžu, počinio je zločin nad sedmogodišnjim dečakom Severinom Hakeom, koga je Bernštajn namamio u svoju sobu. Bernštajn je izvadio krv iz dečakovog polnog organa. Nakon presude sudije, Bernštajn je priznao: „Biblija i Talmud uče da se najteži gresi mogu iskupiti samo nevinom krvlju.“ Zbog toga je dečaku uzeo krv.

1891. n.e. -- Ubistvo dečaka u Ksantenu, na Rajni. Petogodišnjeg dečaka stolara, Hegemana, pronašla je uveče u 6 sati 29. juna sobarica Dora Moll, u štali za krave gradskog odbornika Kuppersa, raširenih nogu. Ležeći na boku sa kružno oblikovanim ritualnim rezom, izvedenim veštom rukom, i iskrvavljenim. Dečak je nestao već u 10:30 ujutru. Videla su ga 3 svedoka, kako ga Jevreji uvlače u kuću jevrejskog mesara Bušofa.

1899 n.e. -- 26. marta jevrejski mesar Leopold Hilsner je zaklao neudatu 19-godišnju krojačicu Agnes Kurza. Leš je pronađen bez krvi u telu. Sud u Kutenbergu je osudio ubicu na smrt.

1900. n.e. -- U Konicu (Zapadna Pruska), 18-godišnji brucoš, Ernst Vinter, zverski je ubijen. Dva dana kasnije delovi njegovog raskomadanog tela izvučeni su iz Monschsee-a (jezera); skoro pet dana kasnije, 15. aprila, na prvi uskršnji dan, njegovu glavu su našla deca koja su se igrala u žbunju. Telo mu je bio potpuno bez krvi. Vinter je bio ritualno ubijen. Ubistvo je izvršeno u podrumu jevrejskog mesara Morica Levija, nakon što je žrtvu namamila mlada Jevrejka. Na dan ubistva, veliki broj stranih Jevreja je bio u Konicu koji su otišli sledećeg dana, bez ikakvog uverljivog razloga za njihovu posetu. Među njima su bili mesari Haler iz Tuhela, Hamburger iz Šlohaua, Ajzenšted iz Prehlaua i Rozenbaum iz Ezerska. Mesar iz Konica Hajman nestao je ubrzo nakon ubistva.

1911. n.e. -- Trinaestogodišnji učenik Andrej Juščinski ubijen je u Kijevu 12. marta. Posle osam dana, njegov leš je pronađen u ciglani potpuno isečen na komade i bez krvi. Sumnja je pala na jevrejskog upravnika ciglane Mendela Bejlisa. Predmet je došao do suđenja tek dve i po godine kasnije (29. septembra do 28. oktobra 1913). U međuvremenu su učinjeni brojni pokušaji da se istražni službenici navedu na pogrešan put. U međuvremenu, veliki broj inkriminisanih svedoka pretrpeo je iznenadnu i neprirodnu smrt; nizale su se jedna za drugom lažne optužbe i priznanja zbog ogromnog novčanog mita. Iza optuženog koji je vrebao u senci, stajala je figura Faivela Šneersona iz Lubavičera, vođe 'Zadika' ('Svetaca') jevrejske sekte hasida, koji je bio duhovni rukovodilac ubistva. Suđenje je završeno oslobađanjem Bejlisa, ali je istovremeno sud utvrdio da se ubistvo dogodilo unutar jevrejske ciglane, koja je bila verski centar kijevskih Jevreja, radi dobijanja krvi. Skoro svi tužioci, svedoci i vlasti koji su govorili protiv judaizma, kasnije su postali žrtve boljševičkog terora. (Ausfuhrliche Darstellungen des Prozeßes enthalten 'Hammer' br. 271, 273, 274, 275; oktobar do decembra 1913)

1926. n.e. -- Tjelesni ostaci djece Hansa i Erike Fehse pronađeni su u parceli na javnom trgu u Breslau-u. Deca su bila iskasapljena. Leševi su bili bez krvi. Nedostajali su polni organi. Verovalo se da je lokalni jevrejski mesar bio kriv. Netragom je nestao.

1928. n.e. -- Student druge godine koledža Helmut Daube zaklan je u noći između 22. i 23. marta 1928. Ujutro, krvlju isceđen leš ležao je ispred kuće njegovih roditelja. (up. 'Der Sturmer')

1929 n.e. -- Ubistvo u Manau-u. Dečak Karl Kesler pronađen je iskasapljen i beskrvan 17. marta 1929. godine, nekoliko dana pre jevrejske Pashe. (up. 'Der Sturmer')

1932. n.e.-- Martha Kaspar je iskasapljena i raskomadana u Paderhornu 18. marta 1932. Komadi leša su isceđeni od krvi. Jevrejin Moric Mejer je osuđen i dobio 15 godina zatvora. (up. 'Der Sturmer')

Ovo je 131 ritualno ubistvo za koje je poznato i koje su u pisanoj formi prenete potomcima. [LSN: Postoje zapravo i neka druga, posebno u antičkom periodu, koja nisu ovde navedena.] Koliko ih se dogodilo, a danas niko ne zna za njih? Koliko hiljada, da, možda STOTINJE HILJADA je ostalo neotkriveno? Mučiti mlada, nevina ljudska bića, ubijati i piti njihovu krv, to je najveći i najstrašniji aspekt svih zločina koje je međunarodno jevrejstvo preuzelo na sebe!

Činjenica da većina zemaljskog stanovništva još nije shvatila da Judaizam i sestrinska titula "Hrišćanstvo" nisu ništa drugo nego dve strane iste medalje, je veoma tužna. „Hrišćanin“ je zapravo titula koju Jevreji daju prevarenima koji su pali pod čari te jevrejske „religije“ zvane Hrišćanstvo.

Više informacija o jevrejskom ritualnom ubistvu

 

NAZAD NA PRAVI HOLOKAUST