Pravi HolokaustPronalazači atomske bombe: SVI JEVREJI

Svetski jevrejski kongres objavio je rat Nemačkoj mnogo pre nego što je Nemačka preduzela bilo kakvu akciju protiv Jevreja

Ropski rad/logori smrti:
Jevrejska ideja i jevrejski izum

Bombardovanje Drezdena: čin genocida

Hirošima i Nagasaki:
Jevrejski eksperiment

Genocid je oduvek je bio jevrejski ideal

LAŽ „Šest miliona"

2000 godina jevrejskog ritualnog ubistva

Hrišćanska misa/liturgija i kako je povezana sa jevrejskim ritualnim ubistvom

Pretnja Izraela danas

RAZOTKRIVANJE KOMUNIZMA

Tora i Krvne Žrtve

Ljudske žrtve u Bibliji

Adolf Hitler: Čovek mira

STALJIN JE JEVREJ

Laž "šest miliona" holokau$ta i dalje služi kao odvraćanje pažnje i pokriće za PRAVE zločine protiv čovečanstva počinjene pod jevrejskim komunizmom. Skoro svi su čuli za „Aušvic“, ali koliko vas je čulo za zločine počinjene nad nejevrejima u Kolimi, najzloglašenijem radnom logoru za robove Gulaga, kojim su upravljali Jevreji u krajnjem severoistočnom Sibiru? Ili sistematski genocid nad narodom Ukrajine koji je izvršio jevrejski komunizam? Holodomor [ukrajinska glad/genocid 1932-33] koji je počinio SSSR pod kontrolom Jevreja.

„Hitler neće imati rat, ali će biti primoran na njega, ne ove godine, već kasnije...“ --Emil Ludwig [Jevrej], Les Annales, Jun, 1934

,,Posedujemo nekoliko stotina nuklearnih sila i raketa i možemo da ih lansiramo na ciljeve u svim pravcima, možda čak i u Rim. Većina evropskih prestonica su mete za naše vazduhoplovstvo. Dozvolite mi da citiram generala Mošea Dajana: "Izrael mora da je kao pobesneli pas, previše opasan da bi smetao." Smatram da je u ovom trenutku sve beznadežno. Moraćemo da pokušamo da sprečimo da stvari dođu do toga, ako je ikako moguće. Naše oružane snage, međutim, nisu tridesete po snazi na svetu, već druge ili treće. Imamo sposobnost da ponesemo svet sa sobom. I mogu da vas uverim da će se to dogoditi pre nego što Izrael propadne."
-- Martin van Creveld, Izraelski profesor vojne istorije na jevrejskom univerzitetu u intervjuu holandskim novinama: Elsevier, 2002, br.17, str. 52-53.

,,Možda nikada nećemo morati da koristimo ovo atomsko oružje u vojnim operacijama, sama pretnja njegovom upotrebom ubediće svakog protivnika da nam se preda.“
-Chaim Weizmann [Jevrej]

„Jevreji su objavili rat Nemačkoj. Čak i pre nego što je rat počeo, jevrejski lideri na svetskoj osnovi su godinama ranije izjavili da je svetsko jevrejstvo u ratu sa Nemačkom i da će iskoristiti svoje ogromne finansijske, moralne i političke moći da uništiti Hitlera i nacističku Nemačku. Glavni među njima bio je Haim Vajcman, cionistički vođa, koji je to izjavio 5. septembra 1939. U ovoj deklaraciji ga je entuzijastično podržalo jevrejstvo širom sveta."
–Ben Klassen [CoTC]

„Saznao sam da Hitler ne samo da NIJE želeo da osvoji svet, niti bilo koju drugu naciju, samo je hteo povratiti delove Nemačke koji su izgubljeni Versajskim ugovorom. “ „Otvoreno je rekao da želi nazad delove Nemačke date Poljskoj, Čehoslovačkoj itd. Jedina mesta koja je ikada ,,napao" nekada su bili delovi NEMAČKE, poput Pruske i Austrije, pokradene od Versaja. Kao da bi Amerikanci izgubili Floridu i Teksas, sigurno bi „napadali" ove države dok nisu opet njihove.“. „Možda još šokantnije, otkrio sam, dugo posle rata, koliko je to arogantno. Jevreji su tvrdili da je Hitler „započeo“ Drugi svetski rat – dok pre nego što je uopšte započeto. Objavili su knjigu pod nazivom „Nemačka mora propasti“ koja je zapravo propovedala ISTREBLJENJE nemačkog naroda [dugo pre ijednog rata, čak su se mogle navesti moguće gasne komore"].
Kliknite ovde za PDF kopiju knjige „Nemačka mora propasti"

,,Što je začuđujuće Jevreji su 1940. postavili podelu Nemačke na mapi, a linija nacrtana na njihovoj mapi davne 1940. godine je prilično ista linija koja sada deli Nemačku"
[Ovo iznad je napisano pre ponovnog ujedinjenja Nemačke]

„Kada sam se vratio iz Drugog svetskog rata, zaista sam verovao u svu propagandu da sam pomogao „dobrim momcima“ da se bore u poslednjem svetskom ratu, u ratu protiv tiranije i „agresije“. Setio sam se toga, svet je, u stvari, objavio rat Nemačkoj za oslobađanje Pruske i Slezije, bivše nemačke države koje su postale Poljska. I rečeno mi je, da te ljude spasim od tiranije za šta sam rizikovao život, i video hiljade kako umiru. Ali onda sam gledao naše ,,lidere" KAKO DAJU sve ove zemlje za koje smo ginuli da ih ,,oslobodimo" Sovjetskom Savezu.. Mislio sam da sam ,,spasio" Čehoslovačku, Poljsku, Mađarsku, Rumuniju, Jugoslaviju itd. - Tada nisam mogao da ne primetim da NISMO zaustavili tiraniju u ovim zemljama, - umesto toga, činilo mi se, borbom u Drugom svetskom ratu pomogao sam da se veći deo sveta preda SOVJETSKOM SAVEZU i KOMUNIZMU. Sve zemlje koje sam išao da spasem – ko ih je imao posle Drugog svetskog rata – a ko ih ima SADA? Počeo sam da primećujem, po prvi put, da postoji nešto sumnjivo u ovoj borbi za „slobodu“ u koju su uvukli mene i milione poput mene.

Kada je bilo koja zemlja bila u rukama ANTI-Komunista, rečeno nam je da su „mučenici“ i da se moramo boriti da ih izvučemo po svaku cenu – kao što smo to činili, borili smo se protiv Nemačke , Italije i Japana. Ali kada je zemlja bila u rukama komunista - mi smo im POMOGLI, a ja nisam čuo ništa o ,,tiraniji". U stvari, pregledajući svoju karijeru u Drugom svetskom ratu - došao sam do zaključka da sam sovjetski ratni veteran. Borio sam se da predam veći deo zemljine površine Sovjetima. To me je, pak, dovelo do toga da se po prvi put politički osvestim. Počeo sam da primećujem šta bi moglo biti IZA stvari koje sam čitao u novinama i video u bioskopu, itd."
–Džordž Linkoln Rokvel (George Lincoln Rockwell)