Staljin je bio jevrej


Baš kao što se Putinovo jevrejstvo zataškava u današnje vreme, vreme u kom imamo veoma slobodno informisanje s obzirom na internet, tako se i Staljinovo jevrejstvo pre sakrivalo, a nivo napora koji je ovaj plan zahtevao je ogroman. Stari sovjetski režim je uklonio, a zatim ponovo ispisao istoriju do te mere da bi nakon „čišćenja“ visokih članova partije po Staljinovom naređenju, propagandna mašina bukvalno menjala slike Staljina uklanjajući „očišćene“ pojedince sa fotografija, i tako ih uklanjala praktično iz istorije. Kao da nikada nisu postojali. Pored toga, svi sovjetski građani koji su imali te iste fotografije ili bilo koje fotografije „očišćenih“ pojedinaca su bivali upozoreni da u skladu sa tim izmene fotografije. Ako to ne ne bi učinili, moglo je doći do osude na gulag ili smrtne kazne.

Baš kao i Putinovom poreklu, o Staljinovom poreklu ili životu nema gotovo ništa, što je zataškavanje. Kasnije je ustanovljen samo mali lažni pobeljeni dokument Staljina da bi se pokazao kao heroj svojim podanicima. Isto je i sa Mao Ce-tungom, što je takođe veoma sumnjivo, jer su Jevreji stvorili, izgradili i još uvek vode komunističku Kinu.

Zapamtite, Jevreji su pokušavali da sakriju i Lenjinovo jevrejstvo zajedno sa Trockim, a isto su činili i sa brojnim drugim jevrejskim komunistima.

O nekim stvarima ne mogu da lažu, kao što je čudno Staljinovo stanje sa rukom, oko istog je čitavog života izgovarao brojne laži. Zašto? Jer za Jevreje u istočnim regionima iz kojih je on bio, njegova ruka je bila uobičajeni genetski defekt, poput Tej-Saksove bolesti koja pogađa samo Jevreje [što dokazuje da su rasna grupa]. Ova nevolja, kao i mnoge druge, zajednička je Jevrejima. Staljin je takođe imao još jednu urođenu manu. Imao je dva međusobno povezana prsta na nogama [za koje je ponovo lagao da bi prikrio jevrejstvo] što je uobičajeno za Jevreje. Jevreji nose reptilski gen koji je vanzemaljski i to ih čini Jevrejima. Ovaj recesivni gen je takođe zarazio nejevrejsko stanovništvo ukrštanjem sa Jevrejima. Dokazi o ovom reptilskom genu mogu se videti u retkoj i groznoj bolesti harlekin ihtioza. Evo link Jutjub videa. Budite upozoreni ako ste osetljivi, ovaj video klip je izuzetno užasan. Majka i/ili njen partner očigledno su nosili ovaj reptilski gen. Snimak bebe koja ima reptilski gen

Staljinovo mesto rođenja, Gori, bilo je dom najveće gruzijske jevrejske populacije u to vreme, a jevrejske grupe kao što su Lezgišvili bile su jedna od najvećih grupa Jevreja u Gruziji. Nešto što treba istaći je originalno Staljinovo prezime [po rođenju], koje je bilo Đugašvili.

Na osnovu onoga što su mu istočni Evropljani koji su pobegli od komunizma rekli, Moris Pine je napisao: 1
With this... 1 Kao što je objašnjeno, Juda, ili Iuda je reč za Jevreja u Gruziji. Jer ovo je Jevrejska reč za Jevreje na svim jezicima.

Obratite pažnju na pominjanje iranskog porekla:
Buachidze pominje Staljinovo prezime kao moguće persijsko poreklo u odnosu na gruzijska prezimena: „Genetičke studije sprovedene na gruzijskim Jevrejima kao deo šireg istraživanja pokazale su bliske genetske veze sa drugim Jevrejima, a posebno sa iračkim i persijskim Jevrejima. Činilo se da to dokazuje istorijski izveštaji o migraciji Jevreja iz Persije u Gruziju.”2

Na Kavkazu ima Jevreja koji tvrde da imaju persijsko poreklo. Jedna od najvećih jevrejskih zajednica u centralnoj Aziji su buharski Jevreji koji govore persijski jezik i navode da su došli iz Persije. Među njihovim prezimenima ima veoma sličnih po značenju Staljinovom, kao što je Juda-kov.

Staljinovo poreklo iz detinjstva navodno je bilo gruzijsko, ali istina je da je njegova majka bila Osetka, iz hazarskog regiona. Hazarija je bila prvobitni dom Jevreja u istočnoj Evropi, većina Jevreja Aškenaza su harazijski. Za razliku od lažnih tvrdnji koje je izneo određeni Jevrej , Morden genetski testovi pokazuju da su Jevreji u regionu Kharazian rasni Jevreji, a ne konvertiti.

Međutim, „Djuga“ na gruzijskom je u ovom značenju osporavana od strane drugih. Gruzijski pisci kao što je Kita Buačidze takođe osporavaju njegovo glavno značenje reči „Stil“. Ima dosta neslaganja. Zabuna je zato što se ovo prezime ne nalazi kako se tvrdi u regionu. Juda- Iuda/iudeveli/iudeuri je Juda, Juda, judaistički na gruzijskom. Značenje Jugašvilija na gruzijskom je da se izrazi Juda/Juda od kojih je reč Jevrejin i koja se koristi kao jedna forma u ovom kontekstu. Imajte na umu da su J i I zamenljivi ovde u gregorijanskom.

Djuga Jugashvili ~ Judashvili ~ Juda-son, Dzhugashvili ~ Juda-son.

Na gruzijskom jeziku „švili“ znači „sin id“ ili „sin“, kao u „Džonsonovom“. „Djuda“ znači Jevrejin. Prema tome, Djugašvili znači sin Jevrejina... Ili Džo Jevison.“ Još jednom Djuda, kao i prezime Jevreja Juda, su zastupljeni u regionu centralne Azije iz kojeg su genetski testovi pokazali da su gruzijski Jevreji, kao što je buharska jevrejska zajednica.

Mnogi su gledali i bazirali tvrdnje na izraze „Evrei“ i „ebraeli“, koji su gruzijski termini izvedeni samo od hebrejskog, a ne odvojene reči Juda/Judah. Ovo je bila greška u tvrdnji da ovo prezime ne znači „Sin Jevreja“, na osnovu odvojenih reči samo na hebrejskom, ne i na osnovu „Juda/Judah“. Naravno, izvori koje smo pronašli koji su dali ovu lažnu tvrdnju zasnovanu na takvim netačnim terminima, očigledno su bili od Jevreja ili ljudi koji ponavljaju narativ koji su sami Jevreji stvorili u svom SSSR-u. Veliko iznenađenje. Druga reč koju navode za Jevreja na gruzijskom „Urija“ je pogrdni izraz kao što je na engleskom „Kike“. Koliko Jevreja hoda okolo sa imenom Kikeson. None, Juda, Juda, Juda, Iehudi su univerzalni izrazi koje Jevreji sami koriste za sebe kao rasu na svim jezicima od Centralne Azije do Zapada.

Staljinov otac je bio Jevrej
Ovo je pravo izvorno značenje onoga što je Pinaj zaključio iz informacija koje je dobio od istočnih Evropljana, koje smo spominjali pre u ovom tekstu. Zbog toga je Staljin promenio svoje prezime, da bi sakrio svoje jevrejstvo. Ako je to zaista bio samo „gvožđe“ na gruzijskom, nije bilo potrebe da se menja.

Primećujemo da je Staljinova majka bila iz seljačke klase u kojoj je bila velika većina gruzijskih Jevreja. Druga grupa gruzijskih Jevreja bili su bogati - jevrejski trgovci ćilimima od kojih potiče Staljinova majka... „Keke je često radila u kućama bogatih jevrejskih trgovaca u Goriju, a ponekad je sa sobom vodila i svog sina (Staljina).“ 3

Upravo su ovi bogati Jevreji platili Staljinovo obrazovanje dok je bio mlad. Bio je uobičajen običaj da Jevreji u gruzijskoj zajednici pružaju obrazovnu podršku jevrejskoj omladini svoje zajednice, a Staljin je za to bio potencijal. Staljinova majka Ekaterina je održavala domaćinstvo za Davida Papisnedova, lokalnog Jevrejina. Njihov nadimak za Staljina bio je „Soso“. Staljin je često primao Papisnedova u Kremlju. Po nekima se sa velikom tvrdnjom verovalo da je Jevrej Papisnedov zapravo Staljinov otac. Na ovaj ili onaj način njegov otac je bio Jevrej, a verovatno i majka Hazarska Jevrejka.

Staljin je takođe zabranio antisemitizam i kažnjavao smrtnom kaznom svakog ko bi išta protiv Jevreja govorio, i stajao je iza stvaranja Izraela u slanju jevrejskog NKVD-a da pomogne zajedno sa novcem i zalihama, a takođe je bio i prvi svetski lider koji je priznao Izrael kao jevrejsku državu u UN. „Prema zakonu SSSR-a aktivni antisemiti podležu smrtnoj kazni!“ Ovaj potez je takođe trebalo da zaštiti pripadnike vladajućeg režima od razotkrivanja da su zapravo Jevreja, jer je to zvanično sakriveno. Govoriti o ovome bi se kažnjavalo smrtnom kaznom.

Sa vikipedije
Aleksandr Isajevič Solženjicin; Ruski: Алекса́ндр .... vođenje rata od strane Josifa Staljina, koga je nazvao „Khozyain“ („šef“) i „Balabos“ (jevrejski prevod baal ha-bayiθ na jidiš za „gospodar kuće“).
Bukvalno je Staljina nazvao jevrejskim šefom. Zbog ovoga je Solženjicin uhapšen i poslat da umre u Gulagu.

Staljin je svoju političku karijeru proveo nasilno umanjujući sva nacionalistička osećanja unutar Sovjetskog Saveza. Milioni ukrajinskih nacionalista poslati su u logore smrti Gulaga, da se nikada ne vrate, zajedno sa milionima drugih koji su ubijeni streljačkim vodovima. Ali onda se Staljin samo okrene i da Jevrejima sopstveni nacionalni region unutar SSSR-a, a kasnije je dao zeleno svetlo za stvaranje Izraela.

7. maja 1934. Staljin je stvorio jevrejsku pokrajinu Birobiđan/Birobidžan u Rusiji. Birobidžan je bio prva teritorijalno-administrativna pokrajina na svetu određena za jevrejski narod na osnovu jevrejske nacionalnosti. Nalazio se na granici Rusije i Kine.

Staljin je savršen primer kako jevrejsko Hrišćanstvo i komunizam rade zajedno. Zvanično je ponovo otvorio, to jest obnovio pravoslavnu crkvu kako bi izgradio propagandnu bazu za sprovođenje sovjetske države tokom rata. Jednostavno su stavili agente KGB-a u vrh sveštenstva. Stare crkve i sveštenstvo su likvidirani jer su bili procaristički element zajedno sa milionima normalnih ljudi. Crkva je u to vreme isto pravila hiljade ikona koje su prikazivale Staljina kao svetitelja.

U Putinovom režimu je ključni intelektualac, filozof i komunistički ideolog Dugin, koji inače veruje da je komunistička Severna Koreja idealno društvo, i koji hvali Kimove. Vredi napomenuti šta Dugin otvoreno priznaje u intervjuu koji je dao 2012. godine:
"Ovo se dobro uklapa sa pravoslavnom kritikom zapadnog Hrišćanstva. Lako je videti da sekularizacija zapadnog Hrišćanstva daje liberalizam. Sekularizacija pravoslavne religije daje nam komunizam......"
Intervju sa Aleksandrom Duginom

Nije slučajno to što jevrejski Putinov režim gura i staljinizam i pravoslavno Hrišćanstvo – dve strane iste jevrejske medalje. Jevreji u svojim spisima navode da su hrišćani njihovi robovi i vojnici. Mnogo je urađeno da se prikrije Staljinovo jevrejstvo i Jevreji su promovisali sve vrste dezinformacija na tu temu, jer očigledno znaju šta bi danas značilo da je Staljinovo jevrejstvo dobro poznato. Takođe su pokušali da prikriju još jednog gruzijskog Jevrejina, kao što je već pomenuti Staljinov bliski prijatelj, Berija. Berija je otklon od jevrejskog prezimena Bar. Pored ovoga, „Beria“ je jevrejska reč: „Ovaj svet koji se takođe naziva „olam ha-sephiroth“, odnosno „svet Sefirota“, je sedište Šehine. Od „olam azila“ je proistekao „olam beria“ ili „svet stvaranja“, u kome su, prema rabinu Isaku Nasiru, duše svetaca, svi blagoslovi, presto božanstva i palate svakog duhovnog i moralnog savršenstva. [Iz jevrejske kabale].
Kabbala

Lavrenti Berija je bio još jedan gruzijski Jevrejin koji je radio direktno pod Staljinom. Berija [Beria je izvedenica od jevrejskog imena „Bar“/„Berri“] je bio karaimski Jevrej. 4

„Berija je zahtevao da Hruščov pomogne Jevrejima koje su pod Nemcima „bili više potisnuti od svih drugih.“ U ovome je rizikovao pošto je Staljin odredio da svi sovjetski građani pate podjednako. Molotov je prosledio Berijino naređenje. Hruščov je pristao da pomogne svojim Abramovičima.“ 5

[U vezi sa Staljinom] „...većina žena oko njega i mnogi od njegovih najbližih saradnika, od Jagode do Mekhlis, bili su Jevrejke. Staljin je bio svestan da njegov režim mora da se suprotstavi antisemitizmu i u njegovim beleškama nalazimo podsetnik da o tome održi govor, nazvao je antisemitizam „kanibalizmom“ kojeg je učinio krivičnim delom i redovno je kritikovao antisemite. Staljin je osnovao jevrejsku domovinu, Birobižan, na kineskoj granici, i hvalio se: „Car nije dao Jevrejima zemlju, ali mi ćemo.“ 6

Pogledajmo šta su sami Jevreji govorili dok je Staljin još bio kul stari „Čiča Džo naš saveznik!“ zapadnom svetu...

Dejvid Vajsman je u članku u B'NAI B'RITH MESENGER (3. mart 1950) izjavio da je Staljin Jevrejin. Staljin je govorio jidiš i imao je tri žene Jevrejke.

Jevrejski pisac Luis Levin je u SOVJETSKOJ RUSIJI DANAS (novembar 1946) napisao: „Staljin i otac njegovog jevrejskog zeta zajedno su pili Lachaim u Kremlju“.

Aškenaški hebrejski luh-khah-yim; sefardski hebrejski luh-khah-yeem
Poreklo reči:
imenica, hebrejski.
1. Zdravica koja se koristi za piće za zdravlje ili blagostanje osobe. 7

Staljinovo jevrejsko poreklo takođe se pominje u Los Anđelesu B'nai B'rith Messenger, 3. marta 1950., kolon. 2, str. 5.

Kolumnista u Los Anđelesu B'nai B'rith Messenger, 3. mart 1950, kol. 2, str. 5 je napisao: „Bivši sovjetski general tvrdi da je Josif Staljin jevrejskog porekla. Mnogi beli Rusi koji su pobegli od boljševika isto tvrde da je Staljin Jevrejin. Jedan, kapetan carske vojske, izjavio je da je poznavao Staljina u detinjstvu i da je Staljinov otac (Đugašvili) bio „jevrejski postolar““

„Mnogi izvori opisuju Beriju kao Jevreja i navodi se da je pričao na jidišu sa Staljinovom decom.“ 8

Ovo ima smisla pošto je Staljin govorio jidiš i bio oženjen Jevrejkama koje su govorile jidiš, da bi Jevrejin Berija pričao sa Staljinovom decom na jidišu.

Staljin je često posećivao i jidiš pozorišta.

„Godine 1921. trupa GOSET se preselila u pozorište manje od jedne milje od Kremlja. Tokom 28 godina čistki, terora i paranoje, predstavljali su pozorište svetske klase na jidišu.“ 9

Ovo je veoma otkrivajuće jer su najvažniji ljudi tada u Moskvi bili Jevreji, koji su takođe mogli da govore jidiš.

Staljin, njegova žena i deca, pa čak i Berija su sedeli za stolom i pričali jidiš jedni sa drugima.

Staljinov najstariji sin Jakov [uobičajeno jevrejsko ime] oženio se drugom Jevrejkom, Julijom Melcer, poznatom jevrejskom plesačicom iz Odese koja je ranije bila udata za oficira NKVD-a.

Prva žena mu je bila Ekaterina Svanidze koja mu je rodila jednog sina Jakova. Njegova druga žena bila je Kadia Allevijah. Rodila mu je sina Vasilija i ćerku Svetlanu. Njegova druga žena umrla je pod misterioznim okolnostima, bilo samoubistvom, ili ju je ubio sam Staljin. Njegova treća žena bila je Roza Kaganovič, sestra Lazara Kaganoviča, koji je bio šef sovjetske industrije. Kaganovič je isto bio još jedan Jevrejin. 10

Staljinova ćerka (koja je 1967. pobegla u SAD) se potom udala za Lazarevog sina Mihaila, odnosno za nećaka svoje maćehe. Svetlana Staljin je imala ukupno četiri muža, od kojih su trojica bili Jevreji.

Staljinov potpredsednik Molotov je takođe bio oženjen Jevrejkom, čiji brat Sem Karp vodi izvozni posao u Konektikatu. Samo da se stvari još više zakomplikuju, Molotovljeva (jevrejska) ćerka koja se takođe zove Svetlana bila je verena za Staljinovog sina Vasilija. 11

„Staljin je bio okružen Jevrejkama - od Poline Molotove i Marije Svanidze do Poskrebiševe i Ježove. Berijin sin pouzdan u tračevima, sumnjičav u politici, sećao se da je njegov otac radosno nabrajao Staljinove afere sa mnogim Jevrejkama.“ „Ove lepe mlade Jevrejke lepršale su oko Staljina, ali su sve bile „sumnjivog porekla“. Više su ih zanimale odeća, šale i poslovi nego dijalektički materijalizam. Zajedno sa Ženjom Alilujevom i Marijom Svanidze, oni su bili život i duša ovog kobno isprepletenog društva Staljinove porodice i prijatelja.“ 121

„Kada su se 28. februara 1937. okupili u njegovom stanu na Svetlanin jedanaesti rođendan, Jakov, Staljinov nežni gruzijski sin, prvi put je doveo Juliju, svoju jevrejsku ženu. Kada je Staljin konačno upoznao Juliju, dopala mu se, digao je galamu oko nje i čak ju je hranio viljuškom kao ljubljeni gruzijski tast.” 13

Stjuart Kahan u svojoj knjizi „Vuk iz Kremlja” navodi da je Roza Kaganovič, sestra Lazara Kaganoviča, bila Staljinova treća žena.

Sad sa svim navedenim informacijama, da li treba da poverujemo da su svi oko Staljina bili Jevreji pa i njegove žene i deca......ali ne i Staljin? Zašto? Zato što lažljivi Jevreji danas tako tvrde?

Harold Volas Rozental je bio viši pomoćnik tadašnjeg senatora Džejkoba K. Džavitsa (u SAD-u) kada je on ubijen u terorističkom napadu u Istanbulu, u Turskoj, za koji mnogi veruju da je bio hit Mosada jer je previše otkrivao o jevrejskoj agendi.
Rozental je izjavio: „Na pitanje zašto Jevreji često menjaju imena, on je rekao: „Jevreji su najinteligentniji ljudi na svetu, pa ako im koristi da promene ime, oni to rade. To je sve o tome.” Oni zaraze nejevrejsko društvo, sve dok ga kvare, tako da dok Jevreji koriste sebi, glupi goj ne shvata da su ovi Jevreji sa nejevrejskim imenima zapravo Jevreji. Znam o čemu razmišljate - Jevreji u vladi koji koriste nejevrejska imena. Pa ne brinite, jer u doglednoj budućnosti više neće biti nikakve predsedničke moći u Sjedinjenim Državama. Nevidljiva (jevrejska) vlast skuplja snagu u tom pravcu.“

„Većina Jevreja širom sveta, rekao bih više od 90%, zna šta se zaista dešava sa našim narodom. Imamo komunikaciju bez premca. Samo kreteni, neznalice, dezinformisani i degenerici mogu da nađu mir u vašem društvu, a vi gadovi krijete svoje grehe oblačeći se u ovčiju kožu. Vi ste licemeri, a ne Jevreji, kako kažete i pišete.“

„Da odgovorim na vaše pitanje, u Rusiji postoje dve različite vlade, jedna vidljiva, a druga nevidljiva. Vidljiva je sastavljena od različitih nacionalnosti, dok je nevidljiva sastavljena od SAMO JEVREJA. Moćna sovjetska tajna policija dobija naređenja od nevidljive vlade. U Sovjetskoj Rusiji ima oko šest do sedam miliona komunista, 50% su Jevreji i 50% su nejevreji, ali nejevrejima se nikad ne veruje. Komunistički Jevreji su ujedinjeni i veruju jedni drugima, dok ostali špijuniraju jedni druge. Otprilike svakih pet do šest godina tajni jevrejski odbor poziva na čistku partije i mnogi bivaju likvidirani.“

Na pitanje zašto, gospodin Rozental je odgovorio: „Zato što počinju da shvataju previše o jevrejskoj tajnoj vladi. Ruski komunisti imaju tajni grupni red koji se sastoji samo od Jevreja. Oni vladaju svime što se odnosi na vidljivu vladu. Bila je to moćna organizacija koja je bila odgovorna za tajno premeštanje centra Komunizma u Tel Aviv odakle sada potiču sva uputstva ... nevidljivi vladari u komunističkim zemljama imaju svetsku kontrolu nad propagandom i vladama u „slobodnim“ zemljama. Mi kontrolišemo svaki medij izražavanja, uključujući novine, časopise, radio i televiziju. Čak i vašu muziku! Cenzuriramo pesme objavljene za objavljivanje mnogo pre nego što stignu do izdavača. Uskoro ćemo imati potpunu kontrolu nad vašim razmišljanjem.“

„Ruski Institut za psihotehnološka istraživanja razvio je program koji nazivaju „Mindreader 2.0“ za koji kažu da može da odredi kako se nečiji podsvesni um oseća u vezi sa određenim fotografijama i može da otkrije da li ljudi imaju pozitivna ili negativna osećanja prema njima. Sistem koristi ono što se zove tehnologija merenja odgovora semantičkih stimulansa, ili SSRM Tek, koja navodno detektuje nehotični odgovor osobe na podsvesne poruke. Prijavljeno je da je Odeljenje za unutrašnju bezbednost posetilo Institut kako bi saznalo više o tehnologiji kako bi se utvrdilo da li može biti od koristi za pregled putnika pre nego što se ukrcaju u avio-kompaniju.

Sistem Mindreader 2.0 bljeska brzu sliku na ekranu tako brzo da je osoba ne prepoznaje svesno, a zatim se od njih traži da pritisnu dugme dajući ocenu da li je njihov osećaj povoljno ili nepovoljno. Ako je slika Osame Bin Ladena, na primer, i oni pritisnu povoljno dugme, onda su označeni kao potencijalni terorista.“14

„U januaru 2009. TV magazin „60 minuta“ emitovao je segment pod nazivom „Čitanje uma“ koji je pokazao novu tehnologiju koja se razvija na Univerzitetu Karnegi Melon i koja vam može bukvalno čitati misli. U segmentu su bili neuro naučnik Marsel Džast i njegov kolega Tom Mičel koji su razvili jedan od ovih sistema. Marsel Just nije želeo da to nazove čitanjem misli, već je umesto toga insistirao da je to „identifikacija misli“. 15


Možemo li iz ovoga izvući zaključak da se Staljinova vlada oslobodila jevrejske kontrole i da je postala nacionalna vlada? Sigurno nijedno mišljenje ne može biti pogrešnije ili opasnije od toga... Jevreji u nekim trenucima popuštaju i žrtvuju određene živote, u nadi da će pametnim aranžmanima uspeti da spasu svoju ugroženu moć. Oni i dalje imaju u svojim rukama glavne poluge kontrole. Onog dana kada budu morali da ih se odreknu, marksističko zdanje će se srušiti kao kuća od karata.

Da bismo dokazali da, iako je jevrejska dominacija ozbiljno ugrožena, Jevreji i dalje imaju kontrolu i moramo samo da uzmemo spisak visoko postavljenih zvaničnika Crvene države. Dva Staljinova zeta, Lazar i Mojsije Kaganovič, ministri su saobraćaja, odnosno industrije; Litvinov (Valah-Jejer-Finkelštajn) i dalje rukovodi spoljnom politikom Sovjetskog Saveza... Mesto ambasadora u Parizu povereno je Jevrejinu Luricu umesto Rusa Potemkina, koji je opozvan u Moskvu. Ako se čini da je ambasador SSSR-a u Londonu, Jevrejin Maiski, pao u nemilost, onda je to njegov kolega Jevrej, Semjuel Kejgan, koji predstavlja SSSR u londonskom komitetu za neintervenciju. Jevrejin po imenu Jurenef (Gofman) je ambasador SSSR-a u Berlinu... Od početka nezadovoljstva Crvena Armija, straža Kremlja i odgovornost za Staljinovu ličnu bezbednost poverena je jevrejskom pukovniku Jakobu Rapaportu.

Svim logorima za interniranje, sa populacijom od sedam miliona Rusa, rukovodi Jevrejin Mendel Kerman, uz pomoć Jevreja Lazara Kagana i Semen Firkin. Svim zatvorima u zemlji, ispunjenim radnicima i seljacima, upravlja Jevrejin Kairn Apeter. Novinsku agenciju i celu štampu u zemlji kontrolišu Jevreji... Pametan sistem dvostruke kontrole, koji je organizovao pokojni Jankel Gamarnik, šef političkog štaba vojske, još uvek funkcioniše. Pred sobom imamo spisak ovih visokopozicioniranih Jevreja, moćnijih od Bluhera i Egonofa, na koje evropska štampa tako često aludira. Tako je Jevrejin Aronhtam, čije se ime nikada ne pominje, politički komesar armije na Dalekom istoku: Jevrej Rabinovič je politički komesar Baltičke flote itd.

„Sve ovo dokazuje da Staljinova vlada, uprkos svim pokušajima kamuflaže, nikada nije bila, niti će biti, nacionalna vlada. Izrael će uvek biti kontrolna sila i pokretačka snaga iza njega. Oni koji ne vide da Sovjetski Savez nije ruski moraju biti slepi.“ (Vladari Rusije, Denis Fahei, str. 40-42)

Ponekad Jevreji jednostavno ne mogu da sakriju svoju rasu ma kako se trudili. Uzmimo Jevrejina Sašu Koena koji ima standardnu frizuru i brkove istočnih regiona dana i....


Jevrejsko Prisilno Mikročipovanje PDF


____________________________________________________________

Reference:


[1] Maurice Pinay 'The Plot against the Church'


[2] https://en.wikipedia.org/wiki/Georgian_Jews


[3] https://en.wikipedia.org/wiki/Ketevan_Geladze


[4] Commissar: The Life and Death of Lavrenty Pavlovich Beria by Thaddeus Wittlin © 1972


[5] Stalin: Court of the Red Tsar by Simon Sebag Montefiore © 2003


[6] Ibid.


[8] https://en.metapedia.org/wiki/Lavrenty_Beria


[9] https://www.yivo.org/blog/index.php/2015 ... lin-laugh/


[7] https://dictionary.reference.com/browse/l'chain


[10] https://en.wikipedia.org/wiki/Lazar_Kaganovich


[11] Jew Watch.com


[12] Stalin: Court of the Red Tsar by Simon Sebag Montefiore © 2003


[13] Ibid.


[14] Big Brother: The Orwellian Nightmare Come True by Mark Dice © 2011


[15] Ibid.


NAZAD NA PRAVI HOLOKAUST