Samhain


Za one od nas koji smo jako bliski Ocu Satani, svi smo dobro svjesni da je on zasićen svim judeo/kršćanskim tvrdnjama i izjavama o tome što je satanizam, kako slavimo i najgore od svega ŠTO ONI SVE TVRDE DA JE ON O.

OVO SMEĆE DOLAZI OD KRŠĆANA. KORISTI SE DA GA SE BOGULI, OCRNJAVA I ISMIJUJE. ISTO VRIJEDI I ZA NJEGOVE DEMONE.

Za mnoge od nas Noć vještica je omiljeni praznik. Ja osobno volim horor filmove i slično. Ovdje se radi o tome kako su oni iskrivljeni da bi se prikazala lažna i uvredljiva slika Satane i Izvornih Bogova (sada označenih kao "Demoni").

Zapitajte se kako biste se osjećali da ljudi stave grozne maske i izađu kao vi ili kao član vaše obitelji ili kao voljene osobe.

Oca Satanu treba poštivati ​​na ovaj datum, a ne ismijavati ga kao oni koji vjeruju i poštuju ono što kršćanstvo nalaže da on jest. Što mislite koliko dugo bi netko izdržao izaći odjeven kao Nazarećanin? Velike su šanse da bi ih napao neki fundie kršćanin.
Ili, kad bi Hollywood snimio film koji prikazuje Nazarena i njemu slične kao grozna čudovišta.

Noć vještica je sjajno vrijeme za kostime, čudovišta i duhove, slike smrti i slično. Vrijeme za kreativnost i uživanje. To je jedan od naših velikih praznika, ali negativne slike koje ocrnjuju Oca moraju nestati.
Umoran je od toga i dao je svećenstvu do znanja da ne odobrava te uvrede. Predugo se previše satanista slagalo s KRŠĆANSKIM idejama o Satani i njegovim Demonima; što ih KRŠĆANI predstavljaju i što ONI tvrde da je naša religija zapravo, umjesto da vidimo Satanu TKO ON STVARNO JEST bez svih kršćanskih lažnih i uvrnutih prizvuka.

O SAMHAINU:
Praznik poznat kao "Noć vještica" izvorno se zvao "Samhain", keltska riječ koja znači "Kraj Ljeta". U davna vremena religije su se temeljile na prirodi, gdje je čovječanstvo živjelo u skladu sa zemljom, promjenom godišnjih doba i promjenama zvijezda na nebu. Ovo je bit Satanizma; ono što je prirodno.

Glavni ciklusi godine i usjevi bili su važno vrijeme za svetkovine, obrede i slavlja. Samhain je bio vrijeme žetve, a kraj godine, vrijeme pripreme; spremanje usjeva i priprema za zimu. Uoči 1. studenog bilo je uoči keltske Nove godine. Ovaj je praznik bio vrijeme žetve, vrijeme završetka, smrti i umiranja, jer je biljni svijet umro i nastupila je hladnoća. Samhain je također bio vrijeme odavanja počasti mrtvima. Druidi su u čast keltske Nove godine gradili ogromne lomače, koje su smatrali svetima.

Postojalo je prevladavajuće vjerovanje u postojanje keltskog Boga mrtvih poznatog kao 'Samhain". Uz opsežna istraživanja i studije koje su proveli mnogi znanstvenici, gotovo svi se slažu da ovaj Bog nije postojao.
Gotovo svi izvori koji spominju božanstvo smrti poznato kao "Samhain" su KRŠĆANSKI i nemaju (kao i obično) NIKAKVE legitimne referense koje bi poduprle njihove tvrdnje.

Samhain se slavio stoljećima prije nego što su kršćani preuzeli paganske praznike. Nametljivoj kršćanskoj religiji svi Bogovi stare vjere smatrani su "zlima" i stoga posebno nepoželjnima u vrijeme "opasnosti" za "dušu svakog dobrog župljanina". Zbog toga su kršćani potisnuli smrtonosni obred i zamijenili ga dan kasnije s 'Dušni dan'."

Maškare su nastale u Irskoj kada su prosjaci 31. listopada išli od vrata do vrata tražeći priloge. Darovi su bili za "Muck Olla", Boga za kojeg se govorilo da će uništiti kuću svakome tko nije velikodušan. Jack-O-Lanterns također potječu iz Irske; nazvan po čovjeku po imenu "Jack". Priča kaže da je Jack bio škrtac i kad je umro, nije pušten u raj, a šalio se i na račun đavla, pa ga nisu primili ni u pakao, već je osuđen da zauvijek hoda Zemljom. Imao je samo malu lampu da mu osvijetli put i zato su ga zvali Jack-O-Lantern. Naravno, sablasti, vampiri i duhovi bili su povezani s ovim praznikom zbog prirodnog ljudskog straha od smrti, a Samhain je bio praznik smrti.


NATRAG NA GLAVNU STRANICU SATANIČKIH RITUALA & SLAVLJA

 

© Copyright 2004, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457