"Trostruki Zakon Povratka"
Razotkrivanje Ove Laži i Njenog Porijekla


"Trostruko", "Deseterostruko", "Stostruko"; sve je ovo izmislilo nekolicina ljudskih bića kako bi zastrašili mase, kako bi održali duhovnu kontrolu. Uz dostupnost znanja u moderno doba čarobnjaštvo se više nije moglo suzbiti, pa su tlačitelji morali pronaći način da ga zadrže tako da stvarna moć i kontrola ostanu u rukama nekolicine. Ovih nekolicina *zna* istinu i vješti su u crnoj magiji koju obilato koriste za duhovno porobljavanje masa. Oni kontroliraju glavne tokove religija koje nisu ništa drugo nego programi za suzbijanje znanja i kontrolu čovječanstva.

"Prva poznata referenca u tisku o trostrukom zakonu povratka pojavila se 1970. godine u 'Witchcraft Ancient and Modern' Raymonda Bucklanda kojeg je Gerald Gardner inicirao u vještinu i bio je ključan u uvođenju gardnerijanskog čarobnjaštva u Sjedinjene Države." [1]

Uz dovoljno istraživanja, očito je da se "trostruko" pojavilo s "gardnerijanskom tradicijom". Zatim, imamo "sedmostruko" i sigurna sam da su svi čuli za "deseterostruko". Želim reći da ništa od ovih nedavnih gluposti koje je napravio čovjek nema nikakve veze s izvornim religijama. Njegova jedina svrha je spriječiti ljude da koriste svoju urođenu moć i promicati pasivan stav koji prihvaća zlostavljanje. To se ne razlikuje od kršćanske crkve.

Ovo "trostruko učenje" preuzeto je iz istočnog koncepta "karme" nakon što se stopilo sa zapadnim kršćanstvom. Nakon što su istočnjačka učenja o karmi pokupila judeo/kršćanski prizvuk božanske kazne, proizvod je evoluirao u još jedan sustav kontrole s istom temom držanja moći u rukama nekolicine koji je znaju koristiti za iskorištavanje čovječanstva. Jedna je stvar vodila drugoj, a Gerald Gardner tome je dodao još više i promicao vjerovanje da vještice nikada ne smiju koristiti svoje moći za nanošenje zla. Svatko mora podnijeti zlostavljanje i zadržati pasivan stav.

Wiccan Rede: "Ako nikome ne naudi, čini što hoćeš." Prema Gardneru, "vjerovanje" je izvedeno iz "Dobrog kralja Pausola" koji je izjavio: "Radi što želiš sve dok nikome ne naudiš." Kralj Pausol je fiktivni lik iz francuskog romana Pierrea Louÿsa (1870.-1925.): Les Adventures du Roi Pausole: Pausole (Souverain Paillard et Débonnaire) (1901. i ponovno tiskan 1925. mnogo puta od tada), ili Avanture kralja Pausole ( The Bawdy and Good Natured Sovereign). Ovo je osnova "Wicce". Wicca nije ništa više od kristijanizirane verzije starih religija. Wiccani su preuzeli odabrane obrede i učenja koja su odgovarala njihovim hirovima iz izvornih religija te su ih iskrivili, iskvarili i preobrazili i sada se izdaju za izvornu religiju. Licemjerje se lako može vidjeti u Bogovima koje oni priznaju. Mnogi, ako ne i većina ovih Bogova i Božica za koje tvrde da ih obožavaju, bili su oni koji su ljudima donijeli učenja magije, i bijele i crne magije. Poznati su kao "Pali".

Izvorni Rogati Bog je Satana. Osim toga, malo se Wiccanaca potrudi napraviti bilo kakvo dubinsko istraživanje u vezi s Bogovima i Božicama s kojima komuniciraju i koje štuju. Većina ovih Božanstava pripada Panteonu Pakla. Mnogi Wiccani i moderni Pagani također nesvjesno miješaju svoja Božanstva (Anđele s Demonima) i to može dovesti do katastrofe. Pročitala sam dugačak popis Božanstava za koje ti ljudi tvrde da ih obožavaju i očito je da zapravo ne znaju ništa o njima. Većina ovih spisa sastoji se samo od dvostrukog govora, na primjer: kako "Ishtar" treba evocirati umjesto "Ashtaroth" iako su iste Boginje. Tvrde da je korištenje imena "Aštarot" drugačije, iako spremno priznaju da je ona ista Božica.

Prema autoru Raymondu Bucklandu, Wiccani tvrde da su njihovi vjerski korijeni vidljivi u Paleolitskoj pećinskoj slici čovjeka odjevenog u jelenje kože koji vjerojatno izvodi ples. "Caverne des Trois Freres at Ariege France" mjesto je ovog pećinskog crteža. To je samo to - čovjek odjeven u životinjsku kožu i nije nikakav dokaz.

Satanizam je često služio kao žrtveni jarac za ove novovjekovne religije i pokrete, čiji sljedbenici sebe smatraju tako dobrima i savršenima. Wicca je kristijanizirana korupcija starih paganskih religija. Wicca je judeo/krstijanizirana verzija vještičarenja. Jedan od glavnih ciljeva kršćanstva je uništiti prošlost i zamijeniti je fiktivnim verzijama koje su u skladu s lažima kršćanstva. Nedavno su radili na tome da religiju pretvore u kult Božice, postupno se oslobađajući Rogatog Boga, tako da će biti sve manje veza s izvornim religijama. Wicca je lažni pokret, koji se ne temelji na činjenicama, ali kao i kršćanstvo, temelji se na ukradenim i izmijenjenim obredima i učenjima. Kao i kršćanstvo, napredovanje ovisi o neznanju njegovih sljedbenika.

______________________________________________

**Izvori:
Witches and Witchcraft autor Rosemary Guiley, 1989

"Witchcraft Ancient and Modern" autor Raymond Buckland

© Copyright 2003, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457