Tempiranje Magije sa Mjesecom


Usklađivanje vaše magije s Mjesečevim mijenama bitno je za uspjeh. Osnovno pravilo je zapamtiti bijelu magiju, to je najbolje učiniti dok mjesec raste (svjetlost raste; od novog do punog). Najbolje vrijeme je što bliže punom mjesecu. Ljubavne čarolije, stjecanje novog posla, uspjeh u bogatstvu i tako dalje.

Kada je mjesec u opadanju (svjetlost se smanjuje; pun prema mladom), ovo je najbolje vrijeme za uspjeh u crnoj magiji i djelima uništenja, a najbolje vrijeme je što bliže mladom mjesecu. Mjesec u opadanju također je dobro vrijeme za okončanje stvari, odbacivanje uroka i prestanak osobnih loših navika, mršavljenje.


Mjesec u Ovnu
Projekti započeti kad je Mjesec u Ovnu često započinju s puno entuzijazma, ali obično ne potraju. Ovo je dobro vrijeme za poticanje sukoba, visoka energija, ja, moj, rat, noževi, oružje, pištolji, brzi ali ne trajni rezultati, vatra, oštre stvari, metali, odvažnost, zauzimanje za sebe, preuzimanje rizika, neovisnost i poticanje nesreće. U ovom razdoblju NEMOJTE izvoditi kirurške zahvate na glavi ili licu. Magija kojom vlada Mars ima najbolji ishod u ovom trenutku.

Mjesec u Biku
Projekti započeti kada je Mjesec u Biku obično su trajni ili dugotrajni, posebno kada se izvode kada je Mjesec na prvih deset stupnjeva znaka. Novac, financije, posjedi, materijalne stvari, senzualnost, zemlja, pohlepa, postojanost, bogatstvo, stvari koje povećavaju vrijednost, zajmovi, bankari, spori ali trajni rezultati, vremenska kašnjenja. U ovom razdoblju NEMOJTE provoditi kirurške zahvate na vratu ili grlu. Magija kojom vladaju Zemlja i Venera uspješna je u ovom trenutku.

Mjesec u Blizancima
Komunikacije, putovanja na kratke udaljenosti, Mjesec u Blizancima je dualističke prirode i vlada lopovlukom, prijevarom, brzim potezima, rodbinom, braćom i sestrama, susjedima i računalima. Blizancima nedostaje izdržljivost i projekti započeti dok je Mjesec u ovom znaku imaju tendenciju da se mijenjaju. Nije dobar znak za djelovanje crne magije. Neutralnije prirode. U ovom razdoblju NEMOJTE izvoditi kirurške zahvate na ramenima, rukama, šakama ili živcima. Magija kojom vlada Merkur ima najbolji ishod u ovom trenutku.

Mjesec u Raku
Rak vlada svime što ima veze s domom, obitelji, hranom, njegom, majkom, ženama općenito. Stvari imaju tendenciju da traju, jer je Rak privržen znak. Dobar za ljubavne čarolije, vremenske čarolije, posvećenje oltara, blagoslov doma, medijstvo, psihičke napore, poticanje pretjerane emocionalnosti. Čarolije za uspjeh u kupnji zemlje, kupnji nekretnina, pristojnom mjestu stanovanja i pomirenju članova obitelji najbolje je izvoditi kada je Mjesec u ovom znaku. U ovom razdoblju NEMOJTE izvoditi kirurške zahvate na želucu. S ljubavnim vezama ili brakovima koji su započeti kada je Mjesec u Raku, ako se stranke raziđu, često se teže ponovno ujediniti. Magija koja odgovara Mjesecu je uspješna u ovom trenutku.

Mjesec u Lavu
Dobar za sve što ima veze s djecom, kreativnošću, dobar za bacanje ljubavnih čini; romantika, uspjeh u kockanju, pobjeda, privlačenje središnje pozornice, osobna karizma, muškarci općenito, otac, hobiji, špekulacije, preuzimanje rizika, investicije, dionice i obveznice, autoritet i čarolije za stjecanje položaja moći i vlasti nad drugima. U ovom razdoblju NEMOJTE izvoditi kirurške zahvate na srcu, kralježnici ili leđima. Lav je fiksni znak i projekti započeti dok je Mjesec u ovom znaku obično traju. Magijski radovi kojima upravlja Sunce uspješni su u ovom trenutku.

Mjesec u Djevici
Zdravlje, bolest, dobrobit, stvari koje zahtijevaju preciznost i savršenstvo, higijena, prehrana, bilje, vitamini, oružane snage, odjeća, radno mjesto, suradnici, djelovanje bijele magije i liječenje za druge, služenje drugima. Stvari koje uključuju detalje. Bolnice, liječenje, medicinska profesija, institucije, birokracija, pozornost na detalje. Djevica je sklona promjenama. U ovom razdoblju NEMOJTE izvoditi kirurške zahvate na crijevima, anusu ili probavnom sustavu. Magijski radovi kojima vlada Merkur su uspješni u ovom trenutku.

Mjesec u Vagi
Dobro vrijeme za sklapanje ljubavnih veza, brakova, partnerstava svih vrsta ili bacanje čarolija kako bi se osigurao uspjeh ili potaknulo to. Mir, diplomacija, pregovori, pravne stvari, rad s dvoje ljudi, ugovori, natjerati ljude da rade ono što želite da rade lako i mirno. U ovom razdoblju NEMOJTE izvoditi kirurške zahvate na bubrezima ili donjem dijelu leđa. Najbolje za ljubavne čarolije.

Mjesec u Škorpionu
Ovo je jedan od najboljih znakova za djelovanje crne magije. Osveta, mržnja, oduška, razotkrivanje tajni, čarolije smrti, operacije, transformacija, opsesija, čisti seks, okultno, tamnija strana stvari, ekstremi, istraživanje, čarolije protjerivanja, trajno okončanje stvari, smrt i umiranje. Ovo je najmoćniji i najintenzivniji od svih mjesečevih znakova. Tajne, podmukle i tajne operacije, snaga volje, drastična destrukcija. Kao i njegov suprotni znak Bik, Škorpion je obično stalan. U ovom razdoblju NEMOJTE provoditi kirurške zahvate na zdjelici, reproduktivnim ili spolnim organima. Magijski radovi kojima vlada Pluton su uspješni u ovom trenutku.

Mjesec u Strijelcu
Religija, sveučilišta, putovanja, visoko obrazovanje, kockanje, dobra sreća, dobro za ceremonijalnu magiju, najbolje za bijelu magiju, izdavaštvo, sport, boravak na otvorenom, zakon. Izvući nešto veliko. U ovom razdoblju NEMOJTE izvoditi kirurške zahvate na kukovima ili bedrima. Magijski radovi kojima vlada Jupiter uspješni su u ovom trenutku.

Mjesec u Jarcu
Kada je Mjesec u Jarcu, ovo je još jedno izvrsno vrijeme za djelovanje crne magije. Depresija, nemilosrdnost, zlobno korištenje ljudi, dugoročni rezultati. Časti, društveni položaj, odgovornost, autoritet, struktura, postavljanje dugoročnih ciljeva i planova za budućnost. NIJE dobro vrijeme za traženje usluga od onih na vlasti. Magijsko djelovanje i čarolije koje karakteriziraju vremensko odgađanje ili traju, troše, manipuliraju ljudima, posluju, protjeruju. U ovom razdoblju NEMOJTE izvoditi kirurške zahvate na kostima/koštanom sustavu, zubima ili koljenima. Ovo je "nemilosrdni" mjesečev znak. Radovi kojima upravlja zloćudni planet Saturn su favorizirani u ovom trenutku.

Mjesec u Vodenjaku
Prijatelji, grupe, platonski odnosi, društvo, struja, djelovanje unutar kovena, računala, tehnologija, individualnost, originalnost, sloboda, neovisnost, humanost, anarhija, neočekivano, grom iz vedra neba, genij, otkrivenje, ciljevi i ideali, šokirati ljude. Ovo je najbolji mjesečev znak za čarolije neovisnosti i odmicanje od ograničavajućih situacija. Sloboda i dolazak na svoje. U ovom razdoblju NEMOJTE izvoditi kirurške zahvate na listovima ili gležnjevima. Radovi kojima vlada Uran su favorizirani.

Mjesec u Ribi
Otrov, droga, samouništavanje, prijevara, tuga, depresija, izolacija, ludilo, vrlo duboke psihičke stvari. Dobar za uspjeh u meditaciji i svim psihičkim poslovima. Čarolije za varanje ljudi, tajne, prijevare, ranjivost. Tajni neprijatelji, promijenjena stanja. Ovo je jedno od najboljih vremena za završetke, pogotovo kada je mjesec na 20-30 stupnjeva znaka (pazite da ne bude prazno). Psihičko iscjeljivanje se može učiniti. U ovom razdoblju NEMOJTE izvoditi kirurške zahvate na stopalima.


Azazelova Astrologija za Sataniste


NATRAG NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKOG VJEŠTIČARSTVA

 

© Copyright 2003, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457