Mjesec Praznine

Tajmiranje je sve. Određene radnje poduzete u krivo vrijeme mogu rezultirati neuspjehom ili uspjehom. Poznavanje ovoga može biti presudno u određivanju ishoda. Znanje je moć i ključ je svega. Svemir radi ili za vas ili protiv vas.

Praznina Mjeseca događa se otprilike svakih nekoliko dana, kada Mjesec završi sa svojim posljednjim aspektom prema bilo kojem drugom planetu prije nego što uđe u sljedeći znak. Obično to traje samo nekoliko sati, osim ako su svi drugi planeti na ranim stupnjevima. U ovom slučaju može trajati cijeli dan.

Važno je znati da ako započnete projekt na praznom Mjesecu, vrlo je vjerojatno da neće uspjeti. Započeti projekti, potpisani papiri, kupljeni predmeti, bačene čarolije i gotovo sve što je započeto u ovom trenutku ima više od tendencije da pođe po zlu. Projekti koji su započeti za vrijeme praznog mjeseca, naravno, nikad se ne završe ili im se onemogući da dovrše. Zločini počinjeni u to vrijeme rijetko se privedu pravdi.

Ako se prijavite za posao ili idete na razgovor za vrijeme praznog mjeseca, vrlo je vjerojatno da vas neće zaposliti. Planovi napravljeni u to vrijeme često se kasnije mijenjaju. Kupljena odjeća možda neće odgovarati ili nikada nije nošena.

Uzimanje kredita za to vrijeme ipak; velike su šanse da ga nikada nećete morati vratiti. Ovo je vrijeme kada je svemir pun rupa u zakonu. Osnovno pravilo je da se ono što je započeto u to vrijeme rijetko dovrši. U mnogim slučajevima, ovo je vrijeme da se izvučete sa stvarima.

Ovo NIJE vrijeme za izvođenje čarolija, jer više nego vjerojatno neće uspjeti.
Za informacije o tome kada je Mjesec prazan, dostupno je mnogo materijala. Knjiga Llewellyn's Moon Sign izlazi svake godine i sadrži ove podatke. Ova se knjiga može kupiti na mnogim mjestima, a također i putem Amazon.com. Efemeride također sadrže ove informacije za nas koji ih znamo čitati.

 

© Copyright 2002, 2006, 2013 Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457


NATRAG NA ASTROLOGIJU AZAZELA