ISTINA O LAŽIMA O LJUDSKIM I KRVNIM ŽRTVAMANeprijatelj za sve što je i radi krivi Sotonu. Ovo stvara veliku zbunjenost i kao rezultat sve energije koju stavljaju u laganje, stvara se moćna diverzija, skrivena usred bijela dana.

U knjizi 'Tree of Souls' Howarda Schwartza, autor otkriva kako je Sotona PROTIV krvne žrtve. Ovo je također u židovskom Talmudu Sanhedrin 89b, Genesis Rabbah 56:4 i nekoliko drugih referenci.

'Sotona na Planini Moriah'. Ovdje Sotona višestruko pokušava spriječiti Abrahama da žrtvuje Izaka.

Za stranicu ove knjige, samo kliknite na link ispod:
Satan at Mount Moriah


BA'AL ODBIJA KRVNE ŽRTVE

„Hebrejski zapisi bilježe slučaj natjecanja između proroka Ilije i svećenika Jezebel koji su štovali Ba'ala. Obje strane ponudile su žrtvu svojim vlastitim Bogovima. Ba'al nije prihvatio žrtvu, a Yahve je zapalio cijeli oltar od Ilije čak i nakon što se on smočio vodom. Promatrači su zatim po nalogu Ilije zaklali svećenike Ba'ala nakon čega je počela padati kiša, pokazujući Jahvino vladanje nad vremenom.“

Vikipedijina stranica o Ba'al-u


Biblijske knjige Levitskog zakonima i Ponovljenog zakona su pune živih krvnih žrtvi Jahveu i opisa načina na koji se one rade. Nazarećanin je najveća krvna ljudska žrtva i glavni fokus Kršćanskih masa i kulta. „Jedite tijelo Kristovo, pijte krv Kristovu.“, sve su izravne reference na ljudsku žrtvu.

Talmud je rabinski komentar i rasprava tema i priča u Tori. Tzv. Midrash. Sadrži 63 knjiga i velik je poput enciklopedije. Razmotrite sljedeće. Dvije od pet knjiga Tore su skoro u potpunosti usredotočene na krvne žrtve, a ostale tri također imaju naširoko sadržaj o istoj temi. Zašto su rabini godinama pisali o krvnim žrtvama vlastitom bogu i onda optužuju Pogane da rade isto u ime Sotone?

Talmud je također izrazito tajnovit i napisan je i Hebrejskim i Aramejskim. Nadalje, ne postoje razmaci između riječi i slogovi. Da bi proučavali Talmud, potrebna vam je pomoć rabina ili nekoga sa jednakim rangom. Židovi, s obzirom na to da su najveći paraziti na ovoj planeti, također koriste samo parazitsku magiju i rituale.

Za razliku od njih, Sotona nam pokazuje kako da razvijemo VLASTITU moć i usmjeravamo energiju koristeći vlastitu Kundalini zmiju.

Za kraj, autorica nadodaje da Židovski magovi nemilosrdno napadaju duhove, elementale i stvaraju entitete koristeći energije ljudi koji su im podređeni. Čisti parazitizam.


Ljudske žrtve u Bibliji

"Jedite me...Pij te me" - Hrišćanska Liturgija/Misa u stvari predstavlja Jevrejski Ritual Smrti

 

© Copyright 2019, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457


Exposing Christianity