O Demonima


**Od kasne 2002. do proljeća 2003. autorica i tri druga visoka svećenika radili su energetske radove na Demonima. Oni NISU čudovišta. Mnogi su dobro znani i popularni EGIPATSKI BOGOVI. Stoljećima su duhovno zlostavljani koristeći neprijateljska imena bogova, krugove od 3 metra i veliki broj drugih uvreda. Ovo je razlog zašto se veliki dio njih u griomirima poput Lemegetona pojavljuju kao čudovišta. Demoni su pretkršćanski Izvorni Poganski Bogovi.
-Prvosveštenica Maxine Dietrich, Maj 2003.

DEMONI NISU ZLI! Zbog iskrivljavanja značenja dobra iz zla od današnjih 'religija' i društva općenito, mnogi ljudi su u najmanju ruku zbunjeni.

Ovaj odlomak citata iz Katoličke enciklopedije je vrlo otkrivajući:
Na isti način su ta božanstva obožavali Grci i Rimljani, rado verujući da su dobri. Ali hrišćansko Sveto pismo objavljuje da su svi ti paganski bogovi u stvari demoni.
Catholic Encyclopedia: Devil Worship
https://www.newadvent.org/cathen/04767a.htm
DEMONI SU BOGOVI NEJEVREJA/PAGANA!

Ne postoji razlog za bilo kakav strah prema Sotoninim Demonima. Kada se s njima odnosite s poštovanjem i prilazite im sa iskrenim nakanama, uistinu su divna bića.
Njihova viša svrha je podučavanje čovječanstva. Što se tiče njihovog pomaganja oko osveta ili kažnjavanja neprijatelja, pravda je važan faktor. Pružanje drugog obraza stvara bezakonje, kaos i kolaps civiliziranog društva. Osveta i pravda su nužne stvari, bez ispravke, krivci nastavljaju svoje ponašanje i pronalaze još više žrtvi koje zlostavljaju.

Kada se sprijateljimo s Demonima, često se osvećuju onima čija je nakana da nam nešto skrive, i Demoni nam paze leđa. Autorica je svjedočila kako su neprijatelji nje i njenih voljenih osoba bili kažnjeni bez da je uopće morala pitati za pomoć.

Mnogi Demoni specijaliziraju se u podučavanje etike. Ovo samo po sebi svjedoči stvarnosti da Demoni nisu zli. Odgovornost odgovornima. Čast i istina su VRLO važni Sotoni. Sotona mrzi one koji su kukavice i preslabi su da preuzmu odgovornost za vlastite postupke. Sotona predstavlja snažne i pravedne.

Demoni su Nephilimi, (izvorni Bogovi) drevni vanzemaljci koji su došli na Zemlju. Vrlo su intelektualno, fizički i duhovno napredni. 

Demoni su vrlo prijateljski prema ljudima. Autorica je imala privilegij rada s njima i učenjem od njih i uspostavila je mnoga prava prijateljstva sa Demonima. S obzirom na uništene drevnog znanja od strane Kršćana, ogromna količina znanja je izgubljena zauvijek. Demoni nam pomažu da obnovimo to znanje kroz samospoznaju. Ponekad Demoni mogu biti strogi u nastojanjima da nas motiviraju da poboljšamo same sebe, što je naravno za naše dobro. Sotona govori u AlJilwahu – „Vodim na ispravan put bez otkrivene knjige“.

Popularni grimoiri i okultne knjige dostupne u knjižarama su veliki izvor nevolje. Grimoire su pisali Židovski rabini i Kršćani. Demoni NISU 'prazne ljušture' kao što to tvrde kabalisti, i 58 nemaju veze sa 'Qlippothom'. Demoni s kojima je autorica radila imaju vrlo snažnu pozitivnu energiju i izrazito su živi. Nakon što je na njima obavila energetski rad, drastično im se povećana moć i mnogi imaju izrazito sjajne aure sada.

Što se tiče vampirizma i 'qlippotha'. Kršćanski 'Bog' je utjelovljenje obje stvari. Većina kršćana je duhovno ispražnjena. Pogledajte Ivana Pavla Drugog, on je prazna ljuska. Doktrine neprijateljskih programa koje se zalažu za asketizam, nijekanje samog sebe i ostale protuživotne prakse su štetne ljudskim bićima i najbolji su predstavnik 'qlippotha'. Ova učenja su samo jedan od načina na koji neprijatelj omalovažava naše Bogove.

Postoje niži redovi Demona. Oni su ti koji i maju crvene oči i kožnata krila. Služe kao zaštitnici i pomažu visoko rangiranim demonima. Oni su također određena rasa vanzemaljaca i služe kao pomoćnici.

Kada prizivamo Demone, ponekad se manifestiraju kroz astralnu projekciju. Normalno, komuniciraju s nama telepatski

 

© Copyright 2002, 2003, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457


Nazad na "Demoni - Bogovi Pakla"