Napredne Umotvorine/Sluge


Procedura za stvaranje servitora je sledeća:

1. Uđite u trans srednje jačine i zamislite da ste okruženi briljantnom bijelo-zlatnom svijetlošću, kao da ste okruženi Suncem. Bijela je korisna za bilo koji cilj, ali možete koristiti i ostale boje umjesto nje.

2. Od te energije oblikujte kuglu, skupljajte je gusto dok kugla ne bude velika otprilike 25-40 centimetara, sjajna poput malog sunca. Što je lopta sjajnija, ona je i jača.

3. Programirajte slugu sa onime što želite da napravi. Osjećajte ovo što snažnije. Afirmacije trebaju biti kratke i ponavljane više puta u prezentu.

4. Dajte mu ime i ponavljajte to ime više puta. Ovo će urijezati dodeljeno ime u njegovu svijest.

5. Udahnite i izdahnite snažno, neka vaš dah otpiri kuglu.

7. Zaboravite na slugu i rad. Dajte mu da odradi svoj posao.


Sluga ne zna za vrijeme i prostor. Za crnu magiju koristite vanjsku energiju i nemojte ga spajati sa sobom.

Važno je hraniti slugu. Ovo se radi tako da ga se pozove i da mu se dodatna energija, reafirmira zadatak ili mu se daje drugi zadatak. Nakon toga ga možete opet poslati na posao ili mu dati vremena da se odmori. Ovim postupkom ćete osigurati vjernost sluge, te ga nećete morati uništavati. Kroz vijekove, neke vještice su koristile iste sluge umotvorine čak nekoliko životnih vijekova.

**Sluga može živjeti u nekom predmetu, kući, urni, ili čak slici na zidu. Predmet se mora koristiti samo za slugu i za ništa drugo.

Sluge su niže duše sa djelomičnom inteligencijom i sviješću. Sluge mogu ispuniti zadatke i mogu biti vjerni i poslušni. Sluge se mogu pojaviti i u sljedećim životima i opet ponuditi svoju službu. Mnoge sluge ostaju sa svojim stvoriteljima kroz više života.

Uz pomoć umotvorine možete utjecati na umove drugih, ojačati ili oslabiti osobu, zaštititi sebe od negativnih utjecaja, uzrokovati sukobe između drugih, ili uzrokovati slogu između drugih. Možete stvoriti pogodnu atmosferu za zbližavanje sa drugima, te također možete proširiti svoj utjecaj i kontrolu na druge, pod uslovom da ste dovoljno duhovno jaki za ovo. Poslovni ljudi mogu si donijeti više klijenata itd. Sluge mogu na razne načine biti korisni svom kreatoru. ¹


Referenca:
¹ Inicijacija u Hermetiku [Franz Bardon]


NAZAD NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKE MAGIJE 

NAZAD NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKIH MEDITACIJA MOĆI