Korištenje Elemenata za Gatanje

Neophodno je imati barem malo iskustva s prizivanjem elemenata za uspješno gatanje ove vrste.

Za ispravno gatanje kroz elemente potrebna je općenito visoka razina napredovanja. Za to se mogu koristiti četiri glavna elementa kako bi se ispravno gatalo.

Ove su metode uvelike povezane s općom razinom napredovanja i vlastitom razinom psihičkih sposobnosti. Elementi se koriste kao točke fokusiranja i kontakt sa stvarnim elementom. Šansa za neuspjeh može biti visoka ili do točke prijevare i/ili nepostizanja odgovora ako netko nema odgovarajući napredak u elementima.


Ove metode su napredne i snažno se upozorava da se treba vratiti drugim oblicima gatanja dok se drugi ne usavrše, kako bi s njima imali bolje rezultate.

Voda ostaje najbolji element za gatanje, kao prirodni vladar gatanja svih elemenata.


GATANJE POMOĆU VATRE:


Za gatanje pomoću vatre, vatra općenito nije najempatičniji element, no gatanje kroz vatru će funkcionirati za ljude koji su bliže ovom elementu. Tehnika je sljedeća:

1. Udobno se smjestite ispred vatre, kao što je žeravnica ili kamin, koji ima dovoljno vatre. Prizovite u jednom ili dva daha element vatre.

2. Čovjek mora imati iskustva u dovođenju u trans, ali u ovom slučaju s otvorenim ili blago otvorenim očima.

3. Dok u udobnom položaju gledate u vatru, počnite postavljati pitanja. Možete čak samo staviti svoj um na razmišljanje o pitanjima. Dišite opušteno.

4. Gledajući u vatru, ostanite otvoreni da vidite vizije, slike ili, ovisno o sposobnosti transa i talentu za gatanje, cijele vizije. Za samu vatru treba obratiti pozornost na samu vatru: Ako raste na pitanje, može biti da. Ako se smanji, može biti ne. Treba razviti iskustvo s čitanjem vatre.

5. Veza je ovdje sve i intuicija će moći odlučiti jesu li opažene informacije točne ili ne.

6. Nakon jednog gatanja, kako bi se izbjeglo miješanje energija, treba ugasiti vatru i baciti pepeo.


GATANJE POMOĆU VODE:


Da biste proricali korištenjem vode, možete napuniti zdjelu [boja može biti crna ili bijela] ili mali bazen vode [gdje možete vidjeti svoj odraz]. Možete sjediti malo iznad ovog bazena i ne biste trebali ulaziti u njega jer bi osjećaj tekuće vode mogao ometati fokus. Tehnika proricanja s vodom je sljedeća:

1. Udobno se smjestite ispred bazena ili zdjele s vodom [tamo gdje možete vidjeti svoj odraz] pažljivo razmišljajte o svojim pitanjima ili ih izgovorite tihim glasom. Prizovite u jednom ili dva daha element vode.

2. Čovjek mora imati iskustva u dovođenju u trans, ali u ovom slučaju s otvorenim ili blago otvorenim očima.

3. U tom stanju, gledajući u zdjelu ili bazen, postavljajte svoja pitanja mentalno ili tihim glasom. Dišite opušteno.

4. Dok gledate u zdjelu ili bazen s vodom, ostanite otvoreni kako biste vidjeli bilo kakve vizije, slike ili, ovisno o sposobnosti transa i talentu za proricanje, cijele vizije. Oni će se pojaviti na vodi. Ako je voda živa i vani, pokreće je zrak, valovi mogu otkrivati više ​​informacije. Može se činiti da voda sama puca.

5. Primjer korištenja proricanja u vodi je i korištenje ulja. Dok postavljate pitanje kao u koraku 4, ali u isto vrijeme ispuštajući kapi ulja u vodu. Primjer: "Hoće li se X i X razdvojiti [o romantičnoj vezi"?] Ako se kapi ulja daleko odvoje, par bi se mogao razdvojiti. Ako sve ulje ostane u istom položaju, par se možda neće razdvojiti.

6. Vodu iz zdjele treba baciti, a nikako ne smijete gatati s prljavom ili trulom vodom.


GATANJE POMOĆU ZEMLJE:


Ovo je nezgodno jer element Zemlje nije najpsihičniji element. Ali postoji i metoda proricanja s elementom Zemlje. Tehnika proricanja sa Zemljom je sljedeća:

1. Napunite kolica ili zdjelu zemljom, po mogućnosti divljom i živom zemljom koja se koristi u vrtlarstvu ili već ima u šumama. U idealnom slučaju, to bi trebalo biti nakon kiše. Trebalo bi biti dovoljno da možete proći rukama kroz nju. Trebalo bi je biti dosta, ali ne previše.

2. Čovjek mora imati iskustva u dovođenju u trans, ali u ovom slučaju s otvorenim ili blago otvorenim očima. U jednom ili dva daha prizovite element zemlje.

3. U ovom stanju gledajte u zemlju i prođite rukama kroz zemlju da biste ju osjetili.

4. Dok prolazite rukama kroz zemlju, tiho postavite pitanje i podignite malo zemlje dlanovima. Kad ste postavili pitanje, bacite ju na ostatak zemlje. Zemlja na vrhu koje je bačeno stvorit će oblike koje treba analizirati i meditirati za slike, vizije, oblike i tako dalje.

5. Drugi način da to učinite je da uronite vlastite ruke u zemlju. Postavljajte pitanja dok ih pomičete po zemlji. Ako osjećate da postoji otpor ili promjena temperature, to se može označiti kao ne. Na primjer, hoće li se "X razvesti od X?". Ako osjetite hladnoću na rukama, to može značiti da je njihov brak hladan. Ako trčite po komadima drveta unutar zemlje, to može značiti prepreke.


GATANJE POMOĆU ZRAKA:


Ovaj je također prilično lukav i ima velike šanse da će poruke biti pogrešno shvaćene, tako da ima najveće šanse za neuspjeh zbog toga koliko stvari može utjecati na njega. Tehnika proricanja zrakom.

1. Pronađite otvoreni prostor i vrijeme gdje je zrak čist i puše. To bi moglo biti tijekom vjetrovitog dana.

2. Sjedeći na ovome, snažno meditirajte na zrak oko sebe. Prizovite element zraka u jednom ili dva udaha.

2. Čovjek mora imati iskustva u dovođenju u trans, ali u ovom slučaju s otvorenim ili blago otvorenim očima.

3. U ovom stanju, pokušavajući osjetiti zrak, postavljajte svoja pitanja mentalno ili tihim glasom. Dišite opušteno.

4. Općenito, kod proricanja iz zraka neće biti razrađenih vizija ili bilo čega sličnog. Rezultate treba analizirati sam zrak.

5. Na pitanja kao što je "Hoće li se X i X razvesti", može odgovoriti jak nalet ljutog vjetra. To može značiti da bi se mogli razvesti. Alternativno, može biti laganog povjetarca, što znači da će par ostati zajedno.


-Visoki Svećenik Hooded Cobra 666


NATRAG NA GLAVNU STRANICU SATANIČKOG VJEŠTIČARENJA

 

© Copyright 2002 - 2021 Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457