Ektoplazma


O ektoplazmi:

Ektoplazma ima različite astralne primjene. Astralna bića van Zemlje ju koriste u potentnijem obliku nego ljudi. Ovo je oblak koji se pojavljuje prije otimanja ljudi i uzrokuje gubitak vremena i sjećanja u ljudima. Ektoplazma može napraviti nekog nevidljivim i može se koristiti za ubijanje u određenim ritualima. Nakon što savladate ovu substancu, možete ju voljom manifestirati u različitim bojama koje se slažu sa ciljem rada.

Najčešći primjer ektoplazme je kod duhovnih medija. Ektoplazma daje evociranom duhu prostor manifestacije. Ektoplazma može dodati potenciju kada stvaramo naše vlastite sluge umotvorine / entitete (eng. thoughtform)


Kako izdvojiti ektoplazmu:

Ektoplazma je supstanca koju vidimo u oblacima kada gledamo u crno zrcalo. To je niži oblik ektoplazme, ali je dobar za početak.

Svjetlo svijeće je savršeno za ovu vježbu. Ako imate crno zrcalo ono je ovdje vrlo korisno. Možete koristiti i normalno zrcalo ili zdjelicu tamne tekućine.

  1. Sjedite u slabo osvijetljenoj sobi.

  2. Opustite se i uđite u trans. Ne mora biti duboki trans, ali morate biti u stanju da se totalno fokusirate

  3. Gledajte u zrcalo ili zdjelu tekućine, trebali bi se pojaviti oblaci.

  4. Koncentrirajte se na te oblake i voljom ih natjerajte da se skupe i postanu gušći.

  5. Kada možete dosledno natjerati oblake da se skupe i postanu gušći, nježno i sporo maknite oči sa zrcala. Još uvijek biste trebali vidjeti oblake. Skoncentrirajte se na njih 2-3 minute.

    Cilj je izdvojiti te oblake i manipulirati ih voljom.

  6. Trepćite očima i pomjerajte prste, kako biste se polako trgli iz transa.

Nakon što možete dobro manipulirati ektoplazmom, voljom je pretvorite u loptu. Učinite je sve gušćom i oblikujte ju u različite oblike. Nakon nekog vremena možete je pretvoriti u različite boje ovisno o onome što radite.


NAZAD NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKE MEDITACIJE

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457