Često Postavljena Pitanja o Demonima


Uradio sam ritual, ali Demon se nije pojavio.
Odgovor:
Dobila sam mnogo e-mailova od ljudi, kojima se Demon posle nekoliko pokušaja prizivanja napokon pojavio, a posle toga sva prizivanja su išla dobro. Razlozi zbog kojih se ovo dešava su jer je osoba nova i/ili nije dovoljno psihički otvorena da bi mogla da oseti prisustvo Demona. Upornost i strpljenje se isplati. Satana deluje jako za one koji imaju strpljenje. Redovna meditacija, vežbe disanja, Hatha Joga i Kundalini Joga će vam otvoriti um i dušu, i moći ćete čuti, videti i osetiti Demone lakše.

Kako da znam da li je Demon čuo moj priziv?
Odgovor:
Opet, ovo je najveroatnije zbog toga jer si nov. Traži suptilne znakove. Plamen sveća ili dim mirisa u toku rituala može da se poveća. Ponekada, ako smo dovoljno otvoreni, Demon će da nas dodirne. Demoni često čekaju da nam dođu u snove. Predmeti mogu da budu pomereni, vrata mogu da se otvaraju ili zatvaraju, povetarci niodkuda, osećaj energije Demona itd. Budi otvoren i svestan. Obrati pažnju na slučajnosti.

Šta da radim ako nemogu da nađem pravu boju sveće?
Odgovor:
Potrudi se najbolje što možeš da nađeš boju koja je najbliža toj. Ono što je naša želja, i što je u našem srcu je mnogo bitnije nego boja sveće. Mada na internetu možete kupiti svakakve sveće.

Da li se Demoni prizivaju samo noću?
Odgovor:
Idealno je da prvi put kada prizivaš, da prizivaš noću, jer je noć mirnija i bolje podložnija psihičkom radu. Desna strana mozga (psihička) je prirodno mnogo više aktivnija u satima mraka. Jednom, kada ostvarimo vezu sa Demonom, možemo da ga prizovemo u bilo koje doba, putem misli i koncentracije, osim ako nam on/ona ne naglase suportno. Nekada kada probamo da ga prizovemo već kada imamo dobar odnos sa Demonom, možda taj Demon u tom trenutku bude zauzet i ne odgovori odmah. Ali uglavnom će vam odgovoriti u roku od jednog dana.

Da li uvek treba da radim pun ritual kada prizivam Demona?
Odgovor:
Ne. Kada se dobar odnos ostvari, samo pomoću koncentracije na Demona, sa ili bez njegovog sigila biće dovoljno za njega/nju da se pojavi bilo kad i bilo gde, uz ekstremno poštovanje, i bez zapovedanja. Ponekad, Demon se neće pojaviti ukoliko za to ima razlog, ali će se pojaviti kasnije.* Kada prizivamo nepoznatog Demona, uvek treba da uradimo ritual.

Posle prizivanja i pošto sam imao blizak kontakt/invokaciju, osetio sam bockanje, ekstremno jaku energiju itd.
Odgovor:
Demoni imaju mnogo jaču količinu bio-elektriciteta nego mi. Često, posle bliskih kontakata, jedan deo njihove energije ostane sa nama. Naše fižicko telo nije naviknuto na ovo, i mi možemo da osetimo povećanu količinu energije, a u nekim slučajevima čak i fizičke neprijatnosti na kratko posle Demonovog odlaska. Kada gradimo sopstveni bio-elektricitet, postajemo sposobniji da podnosimo bliske i intimne kontakte sa Demonima, i da se ne osećamo neprijatno.

Demoni i Bioelektricitet


Nazad na "Demoni - Bogovi Pakla"

 

© Copyright 2002, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457