Stvaranje misaone forme elementa vatre


Ovo očito može biti opasno. Trebali biste biti vješti u kontroli i držanju elementa vatre. Izvan kontrole, ovaj entitet može nasumično zapaliti bilo što i nije za igrati se s njim. Obavezno pročitajte stranicu na napredne misaone forme prije pokušaja ovoga. Također biste trebali biti vješti u stvaranju i kontroli osnovnih naprednih misaonih oblika prije rada s vatrom.


1. Uđite u trans i zamislite da ste usred vatre. Osjetite toplinu i čujte šištanje i pucketanje plamena i osjetite gorenje.

2. Sada počnite skupljati i kondenzirati tu vatru u sferu ispred sebe. Privucite element vatre iz svih smjerova u sferu ispred sebe. Učinite to tako da izdahnete i potaknete vatru u sferu. Što više vatrenog elementa usmjerite u sferu, ona će postati gušća, materijalnija i toplija. Trebali biste osjetiti toplinu dok to radite. Što više sabijate i kondenzirate vatru, to će toplina rasti. Zapravo biste trebali imati osjećaj da ste doslovno usred vatre. Također možete oblikovati vatrenu kuglu u bilo koji oblik koji želite. Obrazac treba odgovarati zadatku koji namjeravate obaviti.

3. Sada programirajte vatrenu loptu kako god želite. Snažno poželite i duboko osjetite želju dok izgovarate svoje afirmacije. Afirmacije bi trebale biti kratke, ponavljane fraze, točno usmjerene na bit i precizne.

4. Kao i svako drugo zapaljivo sredstvo, oblik vatre će gorjeti s većom vatrom koju stvara. Trebali biste narediti elementalu da se otopi s vatrom koju stvara, završavajući misiju.

5. Imenujte svoju misaonu formu i izgovorite to ime nekoliko puta.

6. Udahnite, a zatim snažno izdahnite, šaljući loptu dalje.

7. Zaboravite na misaonu formu i rad. Neka radi svoj posao.


Upotreba misaone forme vatre očito je da se nešto zapali. Otkrila sam da kada se koristi magija vatre, osoba svijetli toplom aurom ili osjeća toplinu kada usmjerena energija ili entitet obavlja svoj posao. Vatrena lopta se može usmjeriti u tijelo neprijatelja tijekom rada crne magije. Ove su metode koristile satanističke lože 1920-ih i 1930-ih u Njemačkoj [jednoj je pripadao i Adolf Hitler] i koristile su se za eliminiranje neprijatelja u obliku psihičke žrtve. Ako žrtva nije vješta s vatrom, krv će joj doslovno proključati. Krajnji rezultat će više nego vjerojatno biti srčani udar; smrt prirodnom smrću.


NATRAG NA SATANISTIČKU MAGIJU

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457