Satanističko Iscjeljivanje


*Obavezno kliknite na link ispod o iscjeljivanju bliskih osoba.

Prije nekoliko godina, Otac Satana pričao je sa autoricom o iscjeljivanju. Imala je problem i rekao joj je „Nisi dovoljno jaka“. Imala je teški radio pored sebe i dao joj je primjer „Pokušaj pomaknuti taj radio koristeći komad papira.“ Očito je da bi se papir raspao.

Da bi učinkovito iscjeljivali, morate imati snažnu dušu. Ovo se postiže kroz stalne meditacije moći.

Kada vam je duša dovoljno jaka, iscjeljivanje dolazi puno lakše.

Prije nego nastavim, želim napomenuti da ukoliko je netko pod doktorskom skrbi ili uzima lijekove NE TREBA PRESTATI uzimati ono što je liječnik preporučio, pogotovo ako je riječ o antibioticima. Nismo kršćani! Znamo da znanost spašava živote. Autorica i ja smo vrlo zahvalni za modernu medicinsku tehnologiju. Sposobnost iscjeljivanja koristeći vlastite moći je vrlo napredna i potrebno je iskustvo. Ako vam se ne sviđa savjet doktora, pitajte drugog doktora, ali nemojte odmah krenuti u duhovno iscjeljivanje i uskratiti sebi ili drugima poput djece ili životinjama stvarnu medicinsku skrb. Dakle, još jednom, bez odobrenja stručnog medicinskog lica nemojte menjati doze ili prekidati propisane terapije. Duhovno iscjeljivanje treba biti suplement na medicisnku skrb, a ne zamena.

Da započnete, morate imati iskustva u magiji.

1. Pobrinite se da su vam čakre pravilno poravnane. Ovo osigurava da potrebna energija dolazi do njih. Bolesti se manifestiraju u duši i astralnom tijelu prije nego se simptomi pokazuju u fizičkom tijelu. Ovo je većinom zbog loše cirkulacije vrila/energije do organa ili dođe do prekida veze zbog nesreće ili ozljede.

2. Započnite čišćenjem bolesnog dijela tijela kao što bi čistili auru. Čišćenje tijela treba se raditi više puta dnevno i uvijek prije usmjeravanja energije.

3. Temelje iscjeljivanja za većinu problema je podići i usmjeriti energiju i nastaviti je slati organu koji ju treba dok je programirate. Nakon što OSJETITE svoju energiju jako, usmjerite ju u bolesni dio tijela. Tijekom dana možete nastaviti usmjeravati energiju i vizualizirati kako bijelo-zlatno svjetlo osvjetljava organ i reći afirmaciju. Ovo se može raditi manjim intenzitetom skupa sa drugim korakom.

4. Drugi korak morate ponavljati više puta svaki dan dok liječenje ne završi.

5. Liječenje se može raditi korištenjem runa. Vibracija je izrazito jaka u podizanju i osnaživanju energije.

6. Morate ZNATI da energija djeluje i ne smijete imati nikakve sumnje. Drugim riječima, kao i uvek, imajte vjere u svoje duhovne sposobnosti.

7. Uvijek držite afirmacije u prezentu „Bolest (ime bolesti) napušta moje tijelo potpuno i trajno. Moj (ime organa) je jak, zdrav i normalan na svaki način.

8. Budite otvoreni. Ponekad će nas ovaj rad odvesti do hrane koju moramo jesti da bi ispravili probleme. Ovakvi tipovi radova se mogu manifestirati na razne načine.

Da bi izliječili voljenu osobu, usmjerite bijelo-zlatno svjetlo poput Sunca u nju i programirajte ga.

Temelje i cilj Duhovnog Sotonizma je znanje i primjena znanja koristeći vlastite moći. Autorica je imala situaciju sa ljubimcem koji je imao poremećaj koji se iznenada pojavio i prijetio životu ljubimca. Autorica nije imala novaca za veterinara. Otac Sotona je došao, stao iza nje, stavio obje ruke na njena remena i rekao joj da „diše“ energiju u ljubimca. Vizualizirala je energiju kao bijelo-zlatno svjetlo i osvijetlila s njom ljubimca i afirmirala „______ je zdrav, siguran i zaštićen na svaki način.“

Napravila je ovo 20 puta. Otac joj je rekao NE, napravi to 200 puta. Rekao je da će ljubimac trebati operaciju i da će joj on dati novac. Autorica je počela plakati. Rekao joj je da ne plače zato što je to manjak vjere.
Energija koju je stavila u ljubimca stabilizirala ga je. Morala je to napraviti opet i nakon kratkog vremena autorica je dobila novac za operaciju. Ljubimac je dobio operaciju i bio je u redu.

Napomena jednog od prevoditelja:

"Osobno sam koristio runu Thurisaz sa uspjehom za liječenje manjih i srednjih oboljenja. Djeluje poprilično brzo. Možete ju i koristiti prije teškog fizičkog rada. Za liječenje ju vibrirajte barem 30 puta i afirmirajte cilj 10 puta. Važno je nastaviti rad i nekoliko dana nakon ozdravljenja. Ovo zahtjeva poprilično puno energije i ako ne možete podići puno energije vjerojatno će vam uzeti svu energiju. Postoje demoni koji pomažu sa liječenjem i pomaže izgraditi vezu sa njima, mogu vam pomoći u ovim radovima jako puno."

LJEČENJE BLISKIH OSOBA

LJEČENJE KORIŠTENJEM SOLARNE GRUDNE ČAKRE

ČUVANJE ZDRAVLJA I ZAŠTITA

BITNE INFORMACIJE O SATANISTIČKOM ISCJELJIVANJU

JEDNOMINUTNI LJEK: TAJNI NAČIN ZA LJEČENJE PRAKTIČNO SVIH BOLESTI (KNJIGA NA ENGLESKOM)


NAZAD NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKE MEDITACIJE

NAZAD NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKE MAGIJE

 

© Copyright 2007, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457