Aura Zaštite


Ova meditacija je vrlo važna i jednostavna. Što ju više radite, to je snažnija zaštitna aura.

1. Udahnite bijelo-zlatno* energiju, kao što biste uradili sa temeljnom meditacijom. Ne morate biti u dubokom transu da biste ovo uradili. Samo se koncentrišite na osećaj ulaženja energije u vas na svahom udisaju. Onda, zamislite moćno briljantno svjetlo, koje kao Sunce postaje sjajnije i sjajnije sa svakim izdisajem. Kada uspete da shvatite i primenite ovo prvi put, svakog sledećeg puta će biti mnogo lakše i trebaće vam malo vremena.

2. Afirmirajte „Udišem moćnu zaštitnu energiju. Ta energija stvara zaštitnu auru oko mene koja me štiti na svaki mogući način u svakom momentu vrijeme.“ Afirmirajte ovo 5 puta u 5 udisaja. Posle ovoga, samo se koncentrirajte na zamišljanje/vizualizaciju i osećanje energije, čineći je sve sjajnijom i moćnijom.

Ovo će programirati energiju i takođe će programirati vašu auru. Nakon par dana redovnog rađenja ove vežbe, moćićete da izgovorite afirmaciju jednom ili dva puta, umesto pet, pošto će već biti programirano u vašu auru.

Što više ovo radite, gradićete sve jaču i jaču auru zaštite. Koristite i energiju Sunca pored ovoga. Energija Sunca je ekstremno moćna. Kada radite ovo, samo dodajte u afirmaciju: "Ja udišem moćnu zaštitnu energiju od Sunca. Ova energija gradi auru zaštite oko mene. Ova aura me brani u svakom momentu, na svaki mogući način.".

Također jako bitna stvar koju možete uraditi da se zaštitite i da ostanete bezbedni jeste da afirmirate sledeće 5-10 puta pre nego odete spavati:

"Ja sam uvek totalno bezbedan/na i zaštićen/na na svaki način." Nikad ne sumnjajte u ovo! Aura zaštite će takođe pomoći da očistite vašu auru i da odbijete negativne energije, što je veoma važno.

Takođe možete zamišljate ljude koji su vam bliski. Možete udisati energiju u njihove aure kako bi ih zaštitili. Samo uđite u trans i zamislite koga god želite zaštiti, udišite energiju i izdahnite je u auru onoga koga želite zaštiti. Ovo se može raditi i u svrhe iscjeljivanja.


*Bijelo-zlatna energija se koristi jer je reflektivna. Takođe, možete programirati vašu auru da udišete zaštitnu energiju od Sunca (ekstremno moćnu) kada ste vani. Nakon što uradite ovo par puta, nećete morati čak ni da vizualizujete. Moćićete samo da osetite ovo i nećete morati biti u transu da bi vam radilo - osetićete je. Autorica teksta je bila u stanju da samo svesno udiše energiju, te je mogla ovo raditi bilo kada - bez ikakvog transa i vizualizacije.


NAZAD NA GLAVNU STARNICU SATANISTIČKE MAGIJE

NAZAD NA GLAVNU STRANICU MEDITACIJA MOĆI

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457