Pirokineza


Pirokineza je sposobnost upravljanja, paljenja i gašenja vatre, koristeći moći uma.

Ovo je opasno. Morate biti jako dobri u svakom aspektu upravljanja i usmjeravanja energije. Neiskustvo može uzrokovati opekline na vama, iako imate jaku auru. Iznimno jaka aura je nužna je za pirokinezu, kao i ekstremna koncentracija.

  1. Zapalite svijeću.

  2. Da bi ovo radili na siguran način, morate biti sposobni ugasiti vatru prije nego je upaliti. Postavite obje ruke, dlanovi prema unutra na dvije strane plamena i usmjerite energiju iz ruku u plamen, voljom mu zapovjedite da se ugasi. Ovo je iznimno napredno i morate imati vrlo snažnu auru. Možete pokušati sa crnom energijom između dlanova tamo gdje je plamen.

  3. Da bi zapalili plamen: napravite Invokaciju VatreMeditaciju na toplotu (Proširivanje Shushumne) , te usmjerite energiju koju proizvedete u svoje čakre u dlanovima.

  4. Ugasite svijeću koju ste ranije zapalili. Stavite obje ruke, dlanovi prema unutra jedan centimetar sa svake strane niti od svijeće, koja bi trebala biti još uvijek užarena.

  5. Usmjerite energiju iz čakra u dlanovima i koncentrirajte izrazito snažnu toplinu na žar i voljom mu zapovjedite da se upali. Koncentrirajte se na bijelu toplotnu energiju između dlanova. Sa vježbom će žar postajati jača i jača i u konačnici će se zapaliti.

  6. Usmjerite energiju iz čakri u dlanovima i koncentrirajte izrazito snažnu toplinu na žar i voljom mu zapovjedite da se upali. Koncentrirajte se na bijelu toplotnu energiju između dlanova. Sa vježbom će žar postajati jača i jača i u konačnici će se zapaliti.

  7. Kako budete napredovali, pomjerajte dlanove još više i više, te opet pokušajte zapaliti plamen.

  8. Kada budete savladali pirokinezu sa dlanovima na razdaljini od 60cm-90cm, koncentrirajte se na paljenje fitilja svijeće bez žara. Zapalite hladan fitilj.

Osim što koristite energiju iz čakra u dlanovima, koristite i moći trećeg oka. Treće oko ima izravnu liniju energije u fizičke oči gdje se energija projicira. Nakon što savladate gornju vježbu, probajte koristiti manje ruku. Važno je naravno znati ugasiti vatru prije nego ju pokušate zapaliti.

Raširite auru da se spoji sa plamenom svijeće. Svijeća treba biti 30 centimetara ili više od vas. Spojite svoju auru i ugasite vatru.

Nakon što ovo savladate dobro, napravite isto ali upalite svijeću umjesto da je ugasite.

Kada možete koristiti auru da zapalite svijeću, raširite auru i spojite se sa objektom koji je 30 centimetara ili manje i projicirajte energiju iz aure kako ste ju projicirali iz dlanova. Kako napredujete, pomičite objekt sve dalje i dalje. Nije ga nužno zapaliti u ovom koraku, dovoljno je ako ga možete snažno ugrijati.

Ove meditacije možete koristiti umjesto meditacije nad ništavilom budući da zahtijevaju intenzivnu i neprekinutu koncentraciju.

Nazad do stranice o umu 

NAZAD NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKIH MEDITACIJA MOĆI 

NAZAD NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKE MAGIJE 

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457