Magijski/Kabalistički Kvadrati: Kako ih koristiti


Autorica je dugo godina pronalazila na izvore koji su se referirali na 'Kabalistički kvadrati' ili 'Čarobni kvadrati'. Njihovo izvorište je iz Dalekog istoka, kao i veliki dio drugog okultnog znanja.

Zbog masovnog uništenja duhovnog znanja od strane neprijatelja, istiniti način za korištenje planetarnih kvadrata je izgubljen. Gledajući kroz više različitih izvora, autorica je vidjela veliki broj netočnih metoda. Primjerice, neki izvori (uglavnom zapadnjački) tvrdili su da se kvadrati pretvaraju kroz hebrejsku numerologiju u njihove verzije sigila.

Druge knjige o sanskrit mantrama imaju upute da se kvadrati nacrtaju na papir i nose sa sobom. Svi ostali izvori su bili varijacija na ovakvu primjenu.

28/11/2010 Demoni su autorici prenijeli stvarnu formulu za njihovo korištenje. Njihovo istino ime je 'Kabalistički kvadrati'. Većina vas zna iz prošlih članaka da je istinita Kabala korištenje zvuka i vibracija za invokaciju određenih energija ili stvaranje rezultata u materijalnom svijetu. U istočnim knjigama, neki od ovih kvadrata se nalaze uz mantre, ali bez istinitog objašnjenja kako ih koristiti. Moglo se pretpostaviti da se neke mantre trebaju ponavljati određeni broj puta određeni broj dana, ali bez pravog načina za odrediti kako i kada.

Kabalistički kvadrat otkriva redoslijed recitacije određene mantre. Ovo su jedni od najmoćnijih načina za ostvarivanje materijalnih i duhovnih rezultata. Mogu stvoriti ogromnu količinu energije, pogotovo u čakri koju planetarna kvadrat predstavlja. Da bi radili sa kvadratima, autorica preporučuje da barem imate otvorene sve čakre. U slučaju da nemate, možete pronaći kako se otvaraju putem glavne stranice Satanističke meditacije.

Energija se gradi i postaje iznimno jaka u otprilike pola rada. IZRAZITO JE VAŽNO NE PRESKOČITI NITI JEDAN DAN, ili gubite sav rad i trud. Također je važno da ponovite mantru TOČAN BROJ PUTA, BILO KAKVA POGREŠKA UNIŠTAVA RAD.

Primjer:
U korištenju Kabalističkih kvadrata Sunca, ponoviti će te mantru za Sunce 666 puta ukupno kroz razdoblje od 36 dana, budući da kvadrat Sunca ima 36 polja.


KABALISTIČKI KVADRAT SUNCA ZA JAČANJE ČAKRI, JAČANJE OSLABLJENOG SUNCA I POMOĆ U ZDRAVLJU I DUHOVNOM NAPRETKU VEZANOM ZA SUNCE

U ilustraciji koju vidite lijevo započinjete prvi dan vibriranjem mantre Sunca 31 put. Drugi dan vibrirate mantru Sunca 2 puta. Treći dan vibrirate mantru Sunca 4 puta itd. Šesti dan vibrirate 36 puta i sedmi dan se penjete jedan kvadrat prema gore i vibrirate mantru Sunca 25 puta. Zatim krenete udesno i kada dođete do kraja stupca opet se penjete gore i idete ulijevo kao što pokazuju strelice.


KABALISTIČKI KVADRAT SUNCA ZA MATERIJALNI USPJEH, PROSPERITET I ZEMALJSKE (NE-DUHOVNE) CILJEVE


Za materijalni uspjeh, rast i zemaljske ciljeve kvadratom se krećete odozgora prema dolje kao što vidite na slici. Započinjete prvi dan vibriranjem mantre jedan put, idući dan vibrirate mantru 30 puta, treći dan 24 puta, četvrti dan 13 puta itd. Kada dođete do kraja reda idete jedan stupac ulijevo i penjete se prema gore, na način kako pokazuju strelice na ilustraciji.

Oba kvadrata započinjete kada je sunce u jakom aspektu. Ili u uzvišenom znaku Ovna ili domaćem znaku Lava. Nikada nemojte raditi ovaj kvadrat kada je sunce u Vagi ili Vodenjaku. Ovaj kvadrat se započinje nedjeljom (na dan sunca) tijekom sata planetarnog sunca. Za ovo vam je potreban program Chronos XP u kojem možete računati planetarne sate za vašu trenutnu geografsku lokaciju.

Idealno je započeti ovaj rad kada je sunce u zenitu između 10:00 i 14:00 sati ako je to moguće.

Idealno je recitirati mantru svaki dan tijekom planetarnog sata sunca. Ukoliko to ne možete, možete u bilo kojem planetarnom satu, rad će još uvijek funkcionirati

Ovo su standardne Sanskrit mantre koje se koriste tisućama godina. Trebali bi energiju osjećati skoro odmah. Kada ste gotovi sa vibracijom, IZRAZITO JE VAŽNO usmjeriti energiju koristeći prije formulirane afirmacije u prezentu i vizualizirati cilj onoga što želite.

Ove kvadrate je dobro raditi tijekom natalnog tranzita Saturna da bi ojačali planete u kojima Saturn uzrokuje nesreću.


*Iako neki izvori tvrde da trećom čakrom vlada Mars, autorica se ne slaže. Razlog je što je mantra za treću čakru uvijek bila RA/RAUM što je varijacija imena boga Amon Ra, egipatskog boga sunca. Riječ 'Bog' je također u nekim okultnim tekstovima kod za čakre.

KLIKNITE OVDE ZA INDEKS PLANETARNIH KVADRATA

NAZAD DO GLAVNE STRANICE SATANISTIČKIH MEDITACIJA

 

© Copyright 2011, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457