Spiritualne Kodne "Code" Riječi


Prava duhovnost je ogromni NERED. Kršćanstvo i njemu slični doista su obavili posao u kvarenju duhovnog znanja i njegovom zamjenjivanju lažima. Osim toga, većina onoga što imamo na raspolaganju u moderno doba ima neke istine ubačene s lažima. Mnogi od tih takozvanih "gurua" i "majstora" namjerno su izostavili vrlo važne ključne koncepte i/ili zbog vlastitog neznanja dodali manjkav materijal. Progon je oduvijek bio problem u skrivanju važnih duhovnih koncepata unutar legendi, epova i drugih priča o Bogovima [ALEGORIJE], u uvjerenju da će Bogovi odvesti svoje do pravog značenja. Dok su Bogovi prava E.T. bića, svako također ima važan duhovni koncept u svom imenu, sigilu i priči o svom životu ovdje na zemlji.

Dolje abecednim redom nalazi se popis duhovnih kodnih riječi koje treba znati kada provodite osobno istraživanje. Kada se upoznaju njihova značenja, najčešće se dolazi do mnogih spisa i tekstova.

Detachment (Odvajanje) = Ovo dolazi s meditacijom. Nažalost, ova riječ je stvarno iskrivljena u većini meditacijskih tekstova. Što se događa s dosljednom meditacijom, na osobu ne utječe okolina kao na druge koji ne meditiraju. Na primjer, u hitnim situacijama, meditant može ostati 'odvojen' i zadržati hladnu glavu. Čovjek se ne uznemirava/uzrujava. Dosljedna Hatha [fizička] joga, zajedno s meditacijom, donijet će unutarnji mir i također će osloboditi praktikanta žudnje za supstancama kao što su rekreativne droge i alkohol.

Desire (Želja) = kao i s informacijama u paragrafu neposredno iznad, uz dosljedno prakticiranje joge i meditacije, želja za uživanjem u štetnim tvarima će nestati. Nažalost, mnoge mainstream knjige o jogi i meditaciji, zajedno s većinom drugih New Age članaka i publikacija potpuno izopačuju koncept želje u nešto negativno. Oni promoviraju "nedostatak želje" u želji za bilo čim materijalnim i slično. Ovo nije istina! Ovo je samo još jedno lažno učenje koje radi na tome da svo bogatstvo i moć zadrži u rukama neprijatelja. Želja je vrlo pozitivna emocija i bez želje, čovjek nikada ne bi postigao ništa u životu, kao što su osobni ciljevi ili bilo što drugo u tom smislu. Želja je neophodna za život. Joga i meditacija otklanjaju želju za štetnim i negativnim stvarima u životu i daju sposobnost odvajanja u pozitivnom smislu. Ovdje govorim iz izravnog iskustva.
Osim toga, to je ono što se misli pod Sataninom izjavom u Al Jilwah: "Ja vodim na pravi put bez knjige."

Gate/s (Vrata) = Čakre

God, Gods (Bog, Bogovi) = Bogovi su kodne riječi za čakre. "Bog" je šifra za sebe

Heaven (Raj) = Krunska čakra [Kršćani su ukrali ovaj koncept iz taoizma i iskvarili ga, kao s 'Paklom']

Hell (Pakao) = Bazna/korijen čakra [Kršćani su ukrali ovaj koncept iz taoizma i iskvarili ga, kao s 'Rajem']. Bazna čakra je sjedište zmije Kundalini i vruća je kada se aktivira.

Pray/Prayer (Molitva) = Ili telepatska komunikacija s našim Bogovima ILI recitiranje mantre/riječi moći za postizanje cilja

Purification (Pročišćavanje) = Čišćenje svoje aure prije obreda ili rada. Ovo pomaže u slobodnijem protoku energije za postizanje cilja. Aura se čisti od svih sukobljenih energija koje djeluju tako da ometaju novu energiju.

Surrender (Predaja) = Još jedna riječ koja je užasno iskvarena. Sve ovo znači da se tijekom meditacije potrebno potpuno opustiti i prepustiti kako bi pristupili ženskom dijelu duše i mozga. Također - ovo je važno nakon obavljenog rada - samo se prepustite i nemojte razmišljati o ishodu, jer briga itd. koči energiju.

Worship (Obožavanje) = Meditacija, potpuna usredotočenost na objekt, mantru, sigil itd., za postizanje cilja. Ovo NEMA veze s ropskim ulizivanjem pred parazitskim "božanstvom".

 

NATRAG NA GLAVNU STRANICU NAPREDNI SATANIZAM

 

© Copyright 2009, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457