Satanizam na Dalekom Istoku


Kroz godine istraživanja i vodstva našeg voljenog Oca Sotone, otkrili smo istinito podrijetlo Sotonizma. Došli smo do zaključka, uzimajući u obzir da su Judaizam, Kršćanstvo i Islam ogromne prevare nad čovječanstvom, da tvrdnje koje ovi programi imaju o podrijetlu čovječanstva na bliskom istoku nisu više ništa nego laži i obmane. Duhovno znanje i učenje došlo je do Egipta i Mezopotamije sa Dalekog Istoka.

Daleki Istok je također mjesto gdje su Judaizam iKršćanstvo UKRALI vlastite doktrine, nakon što su iskrivili izvorne doktrine i ispunili ih lažima sa ciljem uklanjanja svog duhovnog znanja u njima. Njihov trag laži obilježen je ubijenim, izmučenim i prokletim pojedincima i kompletnom duhovnom degeneracijom čovječanstva. Sve više i više laži je potrebno da bi ovi programi prekrili svoje temelje izgrađeno na truplima, uništavanjem povijesnih artefakata i odvratnom korupcijom.

Ukoliko samostalno istražujete discipline Dalekog Istoka, važno je da imate na umu da su one u velikom broju zagađene Kršćanskom prljavštinom i lažima. ISTINSKI cilj Sotonizma (korijen riječi SAT svih varijacija Sotoninog imena znači ISTINA u Sanskritu, koji je jedan od najstarijih svjetskih jezika) je napredovanje naših duša i jačanje pojedinca. Besmislene laži kao reference na određenu moralnost i oblike ponašanja moraju se iskorijeniti iz tih doktrina. Te upute nemaju nikakve veze sa stjecanjem moći uma i duše. Znanje i primjena znanja je jedini ključ stjecanja moći.

„Sve do 13. stoljeća, Yantra-Tantra prakse bujale su naširoko cijelom Istočnom Indijom. U 13. stoljeću, muslimanski osvajači uništili su hvaljena sveučilišta i centre učenja Yantre-Tantre i uništili su tisuće knjiga, rukopisa i vjerskih ikona. Ljudi koji su se bavili umijećem Yantre-Tantre masakrirani su, a oni koji su uspjeli sačuvati vlastite živote pobjegli su u Južnu Indiju, Assam i zemlje poput Nepala, Tibeta, Burme, Ceylona i Jave. U novije doba, Kineski osvajači koji su napali Tibet nadalje su uništili samostane i literaturu Yantre-Tantre.“
Izvor: Power of Mantra and Yantra by P. Khurrana

Kao što vidimo u citatu iznad, Kršćanstvo i Islam nisu ništa više nego opasni alati za uništenje istinske duhovnosti i njene zamjene lažima i korupcijama. Iako je veliki dio znanja izgubljen, Sotona nas je doveo do istine kroz otvaranje našeg uma i duše i kroz vlastito učenje i istraživanje.

NAPOMENA! VEČINA UČENJA DREVNIH RELIGIJA SU ISKRIVLJENA, IGNORIRAJTE IH. VJEŽBA KAO ŠTO SU HATHA I KUNDALINI YOGA, VJEŽBE DISANJA, BORILAČKE VJEŠTINE ITD. SU DRUGA STVAR I KORISNE SU U PODIZANJU BIOENERGIJE.

Satanizam i Daleki Istok
PORUKA OD SATANE; Važne informacije o Jogi
Astarotin Osmokraki Put Napretka
Spiritualne kodne reči Code-Words
Resursi [Knjige, DVD-ovi, Reference]
VAŽNE INFORMACIJE O KUNDALINI JOGI; RAZOTKRIVANJE MEJNSTRIM LAŽI O NJOJ

 

© Copyright 2009, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457