Telekineza


Telekineza je sposobnost uma da pomiče predmete kroz koncentraciju. Ovo je vrlo napredno i morate imati vrlo snažnu auru. Svi imamo ovu sposobnost, ali zbog stoljeća kršćanskog potiskivanja moći uma, to je dio uma koji je sada uspavan. Kao što naučimo pokret u gimnastici, tako i učenjem ovoga postaje lakše i lakše kroz vrijeme, posvećenost i strpljenje.

Sve na ovoj Zemlji sadrži polje energije ili auru, čak i neživi predmeti. Radeći telekinezu, spajate svoju auru sa aurom objekta koji želite pomaknuti. Snaga vaše aure određuje uspjeh ili neuspjeh.

Sljedeće vježbe pomažu u razvijanju telekineze. Morate biti iskusni sa energetskom manipulacijom i imati snažne čakre u dlanovima. Da bi došli do ove razine, morate potpuno savladati temeljnu meditaciju i meditaciju na čakre dlanova.

Ovu vježbu je najbolje raditi nakon podizanja energija.

1. Za početak, spustite visak ispred vas, ovo može biti mala ogrlica, mala lopta. Bilo koji mali, lagani i simetrični predmet će funkcionirati. Mora biti ispred vas, po mogućnosti na stolu, da se možete opustiti i sjesti. Objesite visak, tako da ga ništa ne dira i da se može micati lagano i slobodno.

2. Stavite ruke par centimetara dalje sa svake strane viska, dlanove okrenite prema visku. Usmjerite energiju kroz vaše čakre u dlanovima.

3. Pokušajte ga pogurati ili povući prema sebi. Vidjeti ćete kako vaša aura gura i vuče predmet. Jedna ruka gura, druga vuče. Vizualizirajte kako vam se aura spaja sa aurom viska. Nemojte pomicati ruke.

Kada uspijete pomaknuti visak, razmaknite ruke sve dalje i dalje.

Idući korak je pomaknuti visak energijom iz svojih prstiju. Za početak pokušajte povući visak prema sebi energijom iz vrhova prstiju.

Ključ je uvijek biti udaljen od predmeta. Idući korak koji je iznimno napredan je koristiti moći trećeg oka za pomicanje predmeta tako što spojite auru sa predmetom i voljom ga natjerate da se pomakne.

Nemojte se frustrirati. Za ovo je potrebna iznimno snažna koncentracija, jaki um i jaka aura. Sa dovoljno vježbe is trpljenja, vrijeme koje vam je potrebno da pomaknete predmet postati će kraće i kraće. Prvih par puta je najteže. Trebat će vam više pokušaja, ponekad i više tjedana, ali nije nemoguće.

Evo nekoliko praktičnih savjeta:

  1. Pomaže vidjeti aure. Moramo za ovo imati otvoreno treće oko, ali i sposobnost gledanja kroz njega. Ovo je poput atletike. Ako netko ima snagu i fleksibilnost, postoji potencijal. Sve što osoba mora napraviti je vježbati pokret da ga pravilno nauči dok ne postane dio mišićne memorije. Isto je i sa umom.

  2. Počnite sa laganim predmetima. Kamenje poput kristala kvarca je dobro ako je malo i lagano. Oni imaju jaku auru sami po sebi.

  3. Najbolje je pokušavati telekinezu nakon meditacije kada vam je energija najjača.

  4. Telekineza kao i svaka druga vještina se mora vježbati dnevno dok se ne savlada. Teži i teži predmeti mogu zamijeniti lakše nakon što postanemo dobri u ovome. Autorica je imala uspjeha sa ovom metodom.elekinesis like any other skill should be worked on daily until mastered. Heavier and heavier objects can replace the lighter ones as proficiency is achieved. I have had success with the above method.


Nazad do stranice o umu

NAZAD NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKIH MEDITACIJA MOĆI

NAZAD NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKE MAGIJE

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457