Što se tiče Kundalini joge


Satana je želio da napišem ovaj članak i da se pobrinem da svi budu svjesni ovoga te da ga objavim i grupama. Prijeći ću na stvar. Gotovo svi znaju kako neprijatelj radi putem infiltracije kako bi uništio i pokvario duhovno znanje. Korijeni i temelji pravog satanizma mogu se pronaći u Kundalini [SERPENT] jogi. Nažalost, mnoga su učenja zaražena postupcima i praksama koje su osmišljene da učine prokleto dobrima i sigurnima da svatko tko ih slijedi neće imati nikakve osobne moći. Dobar primjer za to su brojni praktičari joge koji su indoktrinirani lažima, mnogi u Indiji, koji ne posjeduju ništa, žive u skloništu ništa više od proslavljene kućice za pse, pokrivaju se pepelom od mrtvih, samo nose 'krsta' i žive postojanje do smrti. Turisti, koji posjećuju ašrame i hramove, za nekoliko centi koje daju ovim jadnim prosjacima, dobivaju njihov 'blagoslov' a to je njihovo davanje vlastite životne snage i energije. Ove jadne duše ispunjene su mnogom duhovnom moći, ali nemaju pojma kako je koristiti, zbog neprijateljskih učenja koja ih namjerno krivo vode.

Ne postoje zapravo nikakva pravila za dobivanje osobne moći osim dosljednih meditacija i obavljanja potrebnog rada za duhovni napredak vlastitog sebe.

Neprijateljsko korumpirano sranje je očigledno. Danas se to nalazi u većini knjiga o jogi. Ovo smeće je BOLESNO i nema nikakve veze s dobivanjem božanstva. Praćenje ovih neprijateljskih korupcija samo će osigurati da nemate moći i da niste prijetnja njihovom planu korištenja okultnih moći za porobljavanje svijeta.

Najgore je samoozljeđivanje i srodne prakse, koje nisu samo sulude nego su i potencijalno smrtonosne. Jedini 'GRIJEH' u satanizmu je GLUPOST!!

Velik dio onoga što nam je danas lako dostupno na putu duhovnosti užasno je iskvareno. Javnost se namjerno laže kako bi se osiguralo da nitko ne napreduje tamo gdje je prijetnja neprijateljskim silama koje znaju istinu i koriste se okultnim moćima da porobe svijet.

Na kraju, uskoro će biti mnogo više znanja. Kundalini [zmijska] joga, pravilno izvedena, put je do božanstva i temelj je pravog satanizma. Kobra s napuhanom kapuljačom, kao što se može vidjeti u mnogim dijelovima svijeta na drevnim gravurama i sl., simbolizira proširenu svijest o prosvjetljenju nakon što se energija zmije aktivira. To se manifestira kao sve veća svjesnost.

 

NATRAG NA GLAVNU STRANICU NAPREDNOG SATANIZMA

 

© Copyright 2009, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457