Tempiranje Magije sa Planetima


Poput Mjeseca Praznine, postoje trenuci kada energije svemira rade protiv nas. Kada su određeni planeti retrogradni (unazadni), planeti i ono što oni predstavljaju bacaju suprotne energije.

Kada je Merkur retrogradan, djelovanje na stjecanju znanja, istine, intelekta; položiti ispite i sve što se odnosi na um, komunikaciju, putovanja, obrazovanje, književnost, elektroniku i sve ostalo čime vlada Merkur, šanse su velike protiv uspjeha takvih stvari. Izvođenje čarolija/magije povezanih s ovim stvarima više će nego vjerojatno rezultirati neuspjehom.

Kada je Venera retrogradna, ovo nije dobro vrijeme za ljubav, veze, obveze, umjetničke bavljenje i tako dalje. Ljubavne čarolije će neizbježno propasti ili rezultirati katastrofom. Pričekajte dok razdoblje ne prođe.

S retrogradnim Marsom, ovo nije vrijeme za izvođenje čarolija osvete ili nasilja/crne magije. Oni se mogu odbiti i vratiti se, jer svemir radi obrnuto. Čarolije za donošenje mira i sklada, kao u obitelji, pomažu u ovom trenutku. Pričekajte dok retrogradno razdoblje ne završi.

Znajući neprijateljev datum rođenja, možete raditi crnu magiju s energijama u njihovim mapama. Kad god netko ima razdoblje retrogradnog Saturna (svi ga imamo), negativnu energiju možete usmjeriti u vlastite svrhe za osvetu. Svemir radi protiv ove osobe tijekom lošeg Saturnovog tranzita. Saturn retrogradan preko osobnih planeta, kroz prvu kuću ili u manjoj mjeri, na progresivnim planetima, ovo je najgore vrijeme u životu. Najgore od svega je Saturn retrogradan na vladaru karte; to možete znati samo ako znate vrijeme rođenja.

S druge strane, retrogradni Jupiter je blagoslov. Jupiter retrogradan u odnosu na Veneru voljene ili željene osobe, isto s Uranom, Neptunom ili Plutonom što se tiče ljubavi; ljubavna čarolija u usmjeravanju tih energija može biti najučinkovitija.

Retrogradni Jupiter iznad vaših osobnih planeta, ljubavne čarolije, novac/uspjeh, promaknuća i sve ostalo može doći u izobilju s pravilnim smjerom. Retrogradni Jupiter je mjesto gdje imamo sreće i prilika. Preuzimanje kontrole nad ovim razdobljem i usmjeravanje energije rezultirat će našim uspjehom.

___________________________________

Za više informacija:

Mjesec Praznine

O Retrogradnom Merkuru


NATRAG NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKOG VJEŠTIČARSTVA

 

© Copyright 2002, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457