Kreiranje Sluge Umotvorine (THOUGHTFORM/SERVITOR)


Ove upute su za stvaranje umotvorine u bijeloj magiji. Za crnu magiju, NE ŽELITE SE SPOJITI SA ENERGIJOM NA BILO KOJI NAČIN. Molim vas da pročitate članak o evokaciji na ovom linku pre nego nastavite. Za crnu magiju, energiju formirate izvan sebe i uzimate iz izvora koji nemaju veze s vama. Neznanje je razlog zašto se čarolije „vrate“ magu.

Umotvorina se ne mora uništiti. Vještice često stoljećima imaju istog pomoćnika. Pomoćnik se mora redovno hraniti. Ovo znači davati mu energiju i programirati ga. Uništavanje vjernog i pouzdanog sluge je budalasto.

Umotvorina je mala skupina stisnute duhovne energije. Kao i sva ostala energija, umotvorina se može programirati da obavi različite zadatke i poslati na određeno mjesto. Uspjeh umotvorine ovisi o snazi uma i duše njegovog stvoritelja. Slaba umotvorina brzo nestaje i ne uspijeva u ničemu.

Moćne umotvorine, ako su zanemarene, mogu stvoriti kaos. Energija se hrani energijom i umotvorina koja je stara nekoliko tjedana će upiti raznorazne utjecaje, emocije i energije iz svog okruženja. Nekima će ovo možda zvučati smiješno, ali mutirana umotvorina se može vratiti tvorcu i stvoriti kaos zbog energija koje je nakupila.

Da bi stvorili umotvorinu:

1. Udobno sjednite.

2. Uđite u duboki trans.

3. Držite oči zatvorene. Kada se potpuno opustite i ne osjećate tijelo, spremni ste početi.

4. Zamislite zrak svjetlosti kako izlazi iz vas kroz krunsku čakru i ispunjava vašu auru. Boja svjetlosti treba biti povezana sa namijenjenim radom umotvorine. Ispunjavajte sebe tom energijom dok ne počnete vibrirati sa tom energijom.

5. Odaberite čakru [u skladu sa bojom] u koju ćete ispustiti energiju. Zamislite energiju kako izlazi iz čakre i stvara kuglu ispred vas. Za radove sa baznom čakrom [to će uglavnom biti crna magija], trebate zamisliti energiju kako izlazi iz bazne čakre, te skupite energiju u loptu energije između vaših nogu. Za radove koje uključuju krunsku čakru, skupite energiju iznad vaše glave. Jako je bitno da se energija ispušta u pravoj liniji. Nastavite da skupljate energiju u loptu, kako bi postajala sve gušća i tvrđa.

6. Kada energija postane dovoljno jaka, možete ju oblikovati u koji god oblik će poslužiti. Vizualizirajte što želite da stvorenje radi i ispunite ga s time. Budite što jednostavniji. Kompleksne i detaljne upute ne rade sa umotvorinama.

7. Koristite vrlo kratku frazu da zapovjedite bićem. Nakon toga ga ispustite poput ispaljenog metka u prazninu.

Stvorenje će se hraniti emocijama osobe kojoj ga pošaljete. Možete ga programirati da se spoji na nečiju auru.

Primjer:

Ako želite stvoriti žudnju/ljubav, masturbirajte i pošaljite energiju u stvorenje u vrijeme programiranja. Koristite energiju iz bazne i sakralne čakre za žudnju. Za privlačnost, koristite grlenu čakru. Za ljubav, koristite grlenu i sakralnu čakru. Boja energije treba odgovarati nakani rada. Ako želite puno ljubavi ali i pomalo žudnje, vizualizirajte energiju kao zelenu sa narančastim nijansama. Neke boje se mogu spajati ali one koje stvaraju novu boju neće biti kompatibilne sa radom, primjerice zelena i narančasta = smeđa. Sve što vam je potrebo za zapovijed je ime osobe na koju ju želite spojiti. Idealno je zapovjediti stvorenju da se zakači na čakru iz koje ste poslali energiju

Ovakva stvorenja se mogu zakačiti i za materijalne objekte. Mogu da ih štite ili da im načine štetu.

 

Da uništite umotvorinu:

1. Prizovite ju tijekom padajućeg Mjeseca. Što bliže novom mjesecu to bolje. Vizualizirajte ju kako dolazi do vas i pluta u zraku ispred vas.

2. Usredotočite se i vizualizirajte energiju kako nestaje u zemlju. Recite nešto poput „ti više ne postojiš!“

Možda ćete ovo morati ponavljati nekoliko puta.


NAZAD NA GLAVNU STRANICU SATANISTIČKE MAGIJE

 

© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457