Satanički PrazniciNAPOMENA: OVDJE NAVEDENI DATUMI SU ZA LJUDE NA SJEVERNOJ HEMISFERI. AKO STE U AUSTRALIJI, JUŽNOJ AFRICI, JUŽNO OD EKVATORA, MOLIM VAS KLIKNITE OVDJE

Satanski Praznici temelje se na prirodnim ciklusima. Ono što je poznato kao "satanizam" jest izvorna religija čovječanstva. Dolje navedeni praznici prethode kršćanstvu stotinama do tisućama godina. Budući da kršćanska crkva nije mogla ubiti sve, izvorni paganski praznici su uzeti i kristijanizirani u pokušajima da se obrati što je više moguće.

Istina iza svih ovih posebnih datuma je da su planeti i astralni svijet poravnati na određeni način koji uvelike poboljšava određene radnje, dajući im dodatnu snagu koja ne bi bila moguća da su započeli u drugim vremenima. Koveni u prošlosti redovito su se sastajali tijekom ciklusa punog mjeseca i tijekom posebnih datuma navedenih u nastavku, jer su planetarne i astralne energije bile vrlo moćne u to doba godine. Kako bi sustavno i nasilno otklonila duhovno znanje i moć iz našeg naroda, kršćanska je crkva ukrala ove blagdane i zamijenila ih izmišljenim besmislicama. Postoji istina i laž u gotovo svemu i može se vidjeti očigledna laž kršćanstva u tome da je sve u tom pokvarenom programu ukradeno iz izvornih religija i zamijenjeno lažnim likovima, mjestima i obredima gdje nije ostalo ništa duhovno . Još jedan primjer je kako fundamentalistički kršćani rade na uništavanju posljednjih paganskih/satanskih običaja blagdana Božića (Yule) i Zimskog Solsticija, poput uklanjanja Djeda Mraza, božićnog drvca i drugih dokaza koji otkrivaju pravo podrijetlo Božića (Yule) i zamjenjuju ih isključivo s Nazarećaninom i sličnim. Za više informacija i istraživanja upišite Jehovini svjedoci u bilo koju internetsku tražilicu kao što je google.com i dodajte 'Paganski praznici'. Podaci o tome su opsežni i nedvojbeno dokazuju da ovi blagdani NEMAJU NIKAKVE VEZE S KRŠĆANSTVOM.

Izmišljeni Nazarećanin nema nikakve veze s Božićem. Božić se poklapa sa Zimskim Solsticijem i božićnom sezonom, najkraćim danom u godini. 25. prosinca je datum rođenja perzijskog Boga Mitre i rimski praznik Saturnalije. Drvce, ukrasi, pečenje, darovi i slavlje nemaju NIKAKVE veze s Nazarećaninom. Ovo su prenosi s izvornih paganskih slavlja. Božićno drvce je zaista simbol ljudske duše, s deblom koje predstavlja kralježnicu, grane, 144 000 nadija [putova vrila/vještičje moći/chi], a svjetla su simbol nadija, a sve je osvijetljeno Sataninom Serpentinskom energijom. Zvijezda na vrhu stabla predstavlja uskrsnulu Sataninu zmiju.

"Easter" (Uskrs) je ukradeno od Astarot. Izvorno poznato kao "Ashtar." Ovaj praznik koincidira s Proljetnim Ekvinocijem kada su dan i noć jednake dužine. Anglosaksoncima je bila poznata kao "Eastre". Kao Božica Plodnosti povezivana je sa zečevima i jajima. Kršćani su ukrali ovaj praznik i izokrenuli njegovo značenje. Ostali nazivi uključuju: Easter, Eastre, Eos, Eostre, Ester, Estrus, (Estrus je kada se životinja tjera; sezona parenja) Oestrus, Oistros i Ostara. Opet je "Janje Božje" ukradeno iz zodijačkog znaka Ovna koji se javlja svakog proljeća.

"Dan svih svetih" odgovara "Noći vještica/Samhain."

"Dan Uznesenja" poklapa se s "Lammasovim danom" na "Ljetni Solsticij". Za više informacija pogledajte Novi Zavjet i Kršćanska Religija i Razotkrivanje Kršćanstva

 

YULE/ZIMSKI SOLSTICIJ
22.-23. prosinca

Iako solsticij počinje 21. i 22. prosinca, 23. je vrlo poseban Osobni Dan za Oca. Sunce ulazi u znak Jarca koji predstavlja Satanu. Noć 22. prosinca - uoči 23. prosinca Najveća je Satanska Sveta Noć u godini. (Ovo je diktirano od njega osobno). Ovo je dan nakon najduže noći u godini. Opet se veselimo počecima, jer će dani postati duži kako godina bude odmicala. Ovo je vrijeme za intenzivno slavlje i odanost Gospodinu Satani. Uživanje, uređenje doma, obiteljska slavlja i druženja. Noć 22. prosinca trebala bi se provesti u posveti Satani. Ovo je izvrsno vrijeme da se usredotočite na planiranje za godinu. Ako netko želi donijeti osobne odluke, ovo je dobro vrijeme za to.

Na vrhuncu rituala, osobne odluke mogu se napisati na papir i spaliti. Otac Satana je uvijek tu da nam pomogne da smognemo snage da provedemo svoje namjere. Nakon obreda treba uslijediti intenzivno slavlje.

Blagdani Yule za sataniste su vrijeme prepuštanja i uživanja u fizičkim i materijalnim aspektima života. Zapravo, božićna drvca i vijenci su paganskog porijekla, tako da nema razloga da ne proslavimo ovaj praznik sa svojim obiteljima uz darivanje, pečenje i ukrašavanje. O tome se radi u PRAVOM božićnom vremenu, a ne o tom prljavom bezvrijednom Nazarećaninu.

Link Za Više Informacija:
Baal Berith i Yule

IMBOLC/SVIJEĆNICA/GOZBA VATRE
Početak veljače
(Izgovoreno "Im-bulk")

PREDVEČERJE BELTANA
30. travnja

LJETNI SOLSTICIJ
23.-24. lipnja

ŽETVENA SVEČANOST/LUGHNASADH
1. kolovoza
U izradi [Ministarstvo Radost Satane istražuje pravo značenje ovih praznika]. Paganske knjige i izvori New Age-a su daleko od većine ovih datuma u godini i potpuno propuštaju istinske duhovne temelje iza njih. Preostale datume ažurirat ćemo kada budemo imali točne informacije o njima. Svi ovi datumi u godini snažne su duhovne točke u godini, kao i gozbe i zabave koje se uz njih odvijaju.

SAMHAIN/HALLOWMAS/NOĆ VJEŠTICA
31. listopada


PROLJETNI EKVINOCIJ
21.-23. ožujka [Sunce bi trebalo biti na 0 stupnjeva u Ovnu]
Ovo je vrijeme za početak velikih radova kao što je Magnum Opus, koji počinje u 3:00 ujutro, tijekom sata Satane.

JESENJI EKVINOCIJ
21.-23. rujna (sunce, 0 stupnjeva u Vagi)
Ekvinocij je dobro vrijeme za početak stvari. Rituali za provođenje stvari u djelo.


NATRAG NA GLAVNU STRANICU SATANIČKIH OBREDA & SLAVLJA

 

© Copyright 2005, 2011, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457